natalouko
Επιφανές μέλος
Όχι καθόλου!!!!πολύ σοφή η ιδέα σου
κι εγώ για αυτό θέλω να γίνω γατομαμά για δεύτερη φορά
ασεεεεεεεε που είδα κάτι ροζ τσαντούλες, κρεβατάκια και γουστάρω τρελά κοριτσάκι!!!!!
μήπως εχω ξεφύγει ?![]()

Εγώ που θέλω να γίνω για τέταρτη φορά???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crystallyn
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Λες να με σταματήσει αυτό????μήπως να στειρώσουμε κι εσενα στο τελος![]()

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
H δικια μου ανηκει στο 10%Εγώ τις εχω κλειδωμένες τις ντουλάπες. Αμα χωθούνε μέσα, καήκαμε! Οταν ειναι να ανοιξω ντουλάπα, κλεινω την πόρτα του δωματίου για να μην ερθουν.
Καλά, οι μύγες και οι σακούλες ειναι ΤΟ πανηγύρι!
Αν θέλεις η γάτα σου να ξαναβρει το ενδιαφέρον της για παλιά παιχνίδια ή να αρχίσει να ενδιαφερεται για νεα παιχνίδια που της αγόρασεις, παυοντας να ασχολειται όλο με σακούλες, κανε το εξής...
Στα πετ-σόπ εχουν ενα σπρέυ με εκχύλισμα και άρωμα catnip. To catnip είναι ενα φυσικό βότανο για το οποιο τρελαίνεται το 90% των γάτων παγκοσμίως. Ψεκασε με αυτό τα παιχνίδια και κάτσε μετά και καμάρωσε!

(Αλλα ειναι catnip απο μόνη της)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Καλό!!!H δικια μου ανηκει στο 10%(Αλλα ειναι catnip απο μόνη της)

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλό!!!![]()
Ε ναι...εχτες λυσαξε στο παιχνιδι...Μεχρι που κουτουλησε δυνατα στην καρεκλα μου και εγδαρε τη μυτουλα της...Απο το χτυπημα τρομαξε και κρυφτηκε πισω απο το κρεβατι και με εκανε να ανησυχω (ξερεις της δολιας η μανας μεχρι που εφτασε το μυαλο της μεχρι να δει οτι ειναι καλα...Απο απλο γδαρσιμο εως κρανιοεγκεφαλικη κάκωση). Για κανα μισαωρο λουφαξε στο κρεβατακι της και μετα βουρ ξανα σε χειροτερη μορφη...Ημουν ξαπλα στο κρεβατι κι εβλεπα τηλεοραση και εβλεπα ενα γατι να πετιεται στον αερα ανω κατω και πλαγιως.Συμπερασμα την πειραξε το χτύπημα...

natalouko
Επιφανές μέλος
Έχει ενέργεια το παιδί που να την εκτονώσει???Ε ναι...εχτες λυσαξε στο παιχνιδι...Μεχρι που κουτουλησε δυνατα στην καρεκλα μου και εγδαρε τη μυτουλα της...Απο το χτυπημα τρομαξε και κρυφτηκε πισω απο το κρεβατι και με εκανε να ανησυχω (ξερεις της δολιας η μανας μεχρι που εφτασε το μυαλο της μεχρι να δει οτι ειναι καλα...Απο απλο γδαρσιμο εως κρανιοεγκεφαλικη κάκωση). Για κανα μισαωρο λουφαξε στο κρεβατακι της και μετα βουρ ξανα σε χειροτερη μορφη...Ημουν ξαπλα στο κρεβατι κι εβλεπα τηλεοραση και εβλεπα ενα γατι να πετιεται στον αερα ανω κατω και πλαγιως.Συμπερασμα την πειραξε το χτύπημα...![]()

Καλά και εμένα όταν χτυπάνε συνέχεια στο κακό πάει το μυαλό μου!!!

crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
α τελικα δε το κανει μονο ο δικός μου ο μοβορος
εκει που κοιμαται.. ησυχος ησυχος .. ωπα τζα! να τος..ξυπναει
με κοιταει με το ενα ματι.. τι να κανει η μαμα..η μαμα βλεπει τηλεοραση.. σηκωνεται δειλα δειλα.. παει τρωει στην κουζινα 2-3 κροκκιετες και μετα τον πιανει τρελα
τι παθαινει δεν ξερω.. λες και τρεχει επειδη εχει κοψιμο! παν κατ, ριχνει βάζα, μαξιλαρια, βριζω εγω που ανεβαινει στον καναπε, doing dook boing, aouch κλπ κλπ
και μετα παλι για υπνο
Terifique
Δραστήριο μέλος
Έχει ενέργεια το παιδί που να την εκτονώσει???
Καλά και εμένα όταν χτυπάνε συνέχεια στο κακό πάει το μυαλό μου!!!![]()
'Αχ ναί και εγώ κάθε φορά τρελαίνομαι μην έπαθε κάτι... ειδικά όταν το παίζει sprinter και τρώει όλες τις γωνίες... άσε που στο τέλος απο κάθε 'γύρω' καταλήγει σ' ένα άλμα... πίσω από το έπιπλο, στον καναπέ, στο κρεβάτι... προχθές κάπου σφήνωσε μετά το άλμα και έσπασε 2 μουστάκια του!!!!

υ.σ. φαντάζεστε την αγωνία μου (σαν πρωτάρα) μέχρι να μάθω οτι τα μουστάκια ξαναβγαίνουν!!! Καλά το τί κοροιδία έχω φάει από τον πατέρα μου δεν λέγεται!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool