Γατί με φονικά ένστικτα.

• Thread starter Thread starter Raktia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Raktia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
Το παρόν αφορά την κομάντο Μελίνα. Είναι το δεύτερο κατά σειρά και σε ηλικία γατί μου και πραγματικά δεν παλέυται αλλο αυτό το γατί. Τι να την κανακεύω, τι να της γλυκομιλάω, τι να την χτενίζω, όταν ασχολούμαι μαζι της είναι το καλύτερο γατί του κόσμου. Όταν όμως δει την καημένη την Χαρά (την μικρή μου) με όποιο τρόπο, με καθε τρόπο θα της δώσει μια σφαλιάρα θα της κατεβάσει μια νυχιά θα την τραμπουκίσει κάτι θα κάνει για να της δείξει τα ευγενικά της αισθήματα.
Ποτε δεν τα πηγαίναν ιδιαίτερα καλά, αλλά τώρα το κακό της έχει παραγίνει.
Όταν λέω για φονικά ένστικτα το εννοώ. Την στριμώχνει πλέον όπου μπορεί και την ταραζει στις γρήγορες. Και μέχρι που την έχω πετύχει να στριμώχνει την Χαρά μου στην άκρη του μπαλκονιού και να προσπαθεί να την ρίξει από κάτω!!!:blink:
Ξέρω ότι φαίνεται παράλογο αλλά ορκίζομαι ότι την έχω δει να το κάνει 2 ή 3 φορές. Και τι θα γίνει αν την επόμενη φορά που θα το επιχειρήσει δεν θα είμαι εκει να την σταματήσω;
Καταλαβαίνω ότι την ζηλευει αλλά... Ενώ τον μεγάλο μου, να της πάει. Που να τολμήσει να κανει μαγκιές εκεί. Μόνο την μικρή ζηλεύει.
Καμια ιδέα κανείς; Πως θα μπορούσα να τους φτιάξω λίγο τις σχεσεις τους;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απλά εκεί την πέρνει να το παίξει μάγκας....;)
Λογικά μόλις είναι και οι 2 κυρίες στειρωμένες, θα ηρεμήσουν. Μέχρι τότε.. υπομονή.:redface:

Εμένα ο 2 χρονών στειρωμένος, το τέρας μου, ακόμα ρίχνει φάπες, και σε μένα και σε όλους τους 4ποδους. Απο τον πιο μικρό μέχρι την κορυφή.:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχουν η καθεμια το χωρο της;Μηπως θεωρει οτι παραβιαζεται ο χωρο της;Καλως ή κακως δεν ειναι ολες οι γατες κοινωνικες,και ισως δε μπορει να απομονωθει οταν θελει.

Απλά εκεί την πέρνει να το παίξει μάγκας....;)
Λογικά μόλις είναι και οι 2 κυρίες στειρωμένες, θα ηρεμήσουν. Μέχρι τότε.. υπομονή.:redface:

Εμένα ο 2 χρονών στειρωμένος, το τέρας μου, ακόμα ρίχνει φάπες, και σε μένα και σε όλους τους 4ποδους. Απο τον πιο μικρό μέχρι την κορυφή.:cool:

στειρωμένες είναι και οι δυό τους. και ειδικά η μελίνα είναι 3 χρόνια που είναι στειρωμένη.
το να πέφτει καμια σφαλιαρίτσα δεν με πειράζει αλλά αυτό πια παραπάει. προσπαθούσε να την ρίξει κάτω από το μπαλκόνι!!!! το έβλεπα και δεν το πίστευα.
ναι είναι η κάθε μια σε διαφορετικό χώρο. βέβαια η αλήθεια είναι ότι από τότε που ήρθε η χαρά και λόγω των προβλημάτων που είχε, ο χώρος της μελίνας έγιανε χώρος της χαράς και η μελίνα πήγε στο δωμάτιο της μάνας μου.

Ισως τοτε ενιωσε οτι την εδιωξε απο την περιοχη της...

Ναι το φαντάζομαι αλλά δεν μπορούσα να το αφήσω το μωρό στα χαλια που ήταν για να μην πληγωθεί η πριγκιπεσσα μου. Τώρα τι κάνω;

Τις χωρίζεις, όταν λείπεις και σιγά σιγά με εσένα παρούσα, προσπαθείς, να τις φέρεις κοντά, στο να συνηθίσει η μία την άλλη... με υπομονή και ηρεμία.

Ίσως γίνει κάτι ίσως και όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει χρόνο... και σίγουρα ειδικά τα θηλυκά έχουν μεταξύ τους πολύ ανταγωνισμό...:hmm: Μπορεί όταν μεγαλώσει και άλλο η μικρή να την αποδεχτεί... μπορεί.

Δηλαδη η σφαλιαριτσες μεχρι ενα σημειο ειναι αναμενομενες?Γιατι κ η Μπιζου ψιλοριχνουν απο καμια αλλα εγω αγχωνομαι:(

Σίγουρα στο παιχνίδι πέφτουν πολλές σφαλιάρες, και νυχιές ακόμα και στα αδέλφια.

Εξαρτάται, την στιγμή που γίνεται, την έκταση, την συχνότητα κλπ.... ανάλογα είναι λογικά, και δεν έχουμε πρόβλημα, και ανάλογα έχουμε θέμα. :hmm:

Δεν μπορείς να δείς ένα μεμονωμένο γεγονός, πχ μια σφαλιάρα και να βγάλεις συμπέρασμα...
Αν 2 γάτες δεν χωνέυονται, δεν χωνέυονται συνέχεια, δεν θα τρώνε απο το ίδιο πιατάκι, και θα κοιμούνται μαζί.
Αν το κάνουν, τότε οι σφαλιάρες, και οι νυχιές τους είναι παιχνίδι, εκτόνωση, και μέσα στα ανεκτά όρια.

Συνηθως πεφτουν σε ξεκαρφωτες στιγμες,ασχετα απο το φαγητο κι οχι σε παιχνιδι.Μπορει να περασει η Μπιζου απο μπροστα του κ να ριξει σφαλιαρα αυτος,μια φορα το εκανε η μπιζου ομως.Ο περσης προσπαθησε και πολλες φορες να την δαγκωσει αλλα τοσο φλατ που ειναι η μουρη του και με τοσα δοντια που του λειπουν ματαιος κοπος!

Δοκιμάστε το κόλπο με την πόρτα:Βάλτε τη μία από τη μια πλευρά και την άλλη από την άλλη πλευρά της πόρτας και αφήστε μία χαραμάδα.
Σταδιακά μεγαλώνετε το άνοιγμα μέχρι να συναντηθούν.:)(σταδιακά εννοώ μέρα με τη μέρα)

Tip:Η διπλή συρόμενη πόρτα βοηθά περισσότερο.;)

Τώρα που η Χαρά έγινε καλά,ίσως βοηθήσει αν η Μελίνα γυρίσει στο χώρο της...:hmm:

Δοκιμάστε το κόλπο με την πόρτα:Βάλτε τη μία από τη μια πλευρά και την άλλη από την άλλη πλευρά της πόρτας και αφήστε μία χαραμάδα.
Σταδιακά μεγαλώνετε το άνοιγμα μέχρι να συναντηθούν.:)(σταδιακά εννοώ μέρα με τη μέρα)

Tip:Η διπλή συρόμενη πόρτα βοηθά περισσότερο.;)

Τώρα που η Χαρά έγινε καλά,ίσως βοηθήσει αν η Μελίνα γυρίσει στο χώρο της...:hmm:

Δεν είναι το θέμα ότι δεν γνωρίζονται. Ακόμα και όταν κατα λάθος είναι η μια από την μια πλευρά της πορτας και η άλλη από την αλλη, βλέπω την Μελίνα να προσπαθεί να χορέσει το χέρι της για να της την ανάψει. Ακόμα και όταν είναι η Χαρά πάνω σε μια καρέκλα και περνάει η Μελίνα από κάτω, θα γυρίσει η Μελίνα και θα της ρίξει μια σφαλιάρα και όποτε την πετύχει κάπου την στριμώχνει και την ταράζει στις γρήγορες. Πολύ ξύλο σας λέω. Και τώρα κοντεύει χρόνος που γνωρίζονται. Πότε θα το πάρει απόφαση πια;

Εγώ νομίζω ότι αυτά είναι παιχνίδια....
Παίζουν κρυφτό και το δόλωμα.
Αν κατα τα άλλα συνυπάρχουν αρμονικά.

Θα ήταν τελείως διαφορετικά αν είχαν θέμα..Δεν θα έμενε πούπουλο.:redface:
Απλά δεν είναι αγαπημένες, και αυτοκόλλητες.

Εγω θα σου προτεινα να περνας λιγο χρονοσυχνα μονο με τη μελινα και οταν μετα την βαζεις με την χαρα να την βαζεις σε κλουβακι πρσαρμογης ετσι δεν θα επιτιθεται καταρχας και δευτερον οταν αναπτυχθει κι αλλο η αγαπη της για σενα θα σε ακουει πολύ περισσοτερο. Αυτο το λεω γιατι το βασικο ειναι α. να τη συνηθισει χωρις να νιωθει απειλημένη και β. να τη μαλωνεις και να σε ακουει επειδη σε αγαπαει πολύ. Μετα απο αυτα μπορεις να δοκιμασεις να τις εχεις στο ιδιο δωματιο με κλειστα παραθυρα και να ασχοληθεις με το να χαισευεις τη μελινα και να τη μαλωνεις οταν παει να επιτεθει αλλα να την επιβραβευεις οταν καθεται ησυχη. θα παρει μερικους μηνες αλλα αν εισαι επιμονη στο τελος θα σε ακουει. Εχω τα ιδια με τη καλυψουλα και το χιονακι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back