ΓατοΟμάδα Αθήνας

Α μπραβο θα σου στειλω και το αφισσακι για τη φιλοξενεια θα μας κανεις μεγαλη χαρη!!

Διαβαστε τι συγκινητικο πραμα ειπαν για μας εδω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όποιος μπορεί παρακαλούμε να μας βοηθήσει με την αφισοκόλληση των αγγελιών υϊοθεσίας των γατών της Γατοομάδας.
Στείλτε μου σε πμ εμαιλ να σας προωθήσω τις αφισούλες.

Επαναλαμβάνω τη θερμή μας έκκληση για σπίτια φιλοξενείας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν αρχισουν να κολλουνται τα αφισσακια θα βρεθουν και σπιτια οποτε ειναι βασικο να κολλησουν οι εθελοντες μας. Καλη αρχη ΒΟΥλα θα εχεις την πρωτια χεχε

Καλημερα!!!
Σας ενδιαφερει να κολλησω κι εγω στο Πορτοχελι?
Τα Σαβ/κα κατεβαινουν πολλοι αρουραοι....εεεεε.... Αθηναιοι ηθελα να πω!
:P:P:P
Μην παρεξηγηθειτε Αθηναιοι, απλα οι περισσοτεροι που κατεβαινουν τα Σαβ/κα και το καλοκαιρι, συμπεριφερονται πολυ περιεργα. Τους πειραζει που δεν εχουμε καυσαεριο φαινεται!!! :lol::lol::lol:

Βεβαια δεν πειραζει κολληστε οπου μπορειτε παιδια καλό θα κανετε

Βεβαια δεν πειραζει κολληστε οπου μπορειτε παιδια καλό θα κανετε

OK τοτε, αν μπορεσεις με το e-mail που θα μου στειλεις για το που θες να προωθω αγγελιες, περιμενω και το αφισακι! :D

Για επαγγελματικούς και εκπαιδευτικούς λόγους τους επόμενους 2 μήνες θα λείπω εκτός Αθηνών, δε θα έχω εύκολη πρόσβαση σε ίντερνετ και δε θα μπορώ να απαντώ σε τηλέφωνα και να συντονίζω οτιδήποτε σχετικό με την Γατοομάδα Αθήνας. Μετά απο αυτό το διάστημα οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δε νομίζω να μου επιτρέψουν να έχω ρόλο υπεύθυνο, είτε στο Psychanimal, είτε στη Γατοομάδα. Όποιος θα ήθελε να αναλάβει αυτό το ρόλο και για οτιδήποτε άλλο σχετικό με τη Γατοομάδα ας επικοινωνήσει με την Ασημίνα.

Μαρία 82, εύχομαι ότι καλύτερο στα επαγγελματικά σου σχέδια. Είμαι σίγουρη ότι τα γατάκια που βοήθησες θα θυμούνται πάντα την καλή τους νεραίδα

Βικυ επικοινώνησε σε παρακαλω με τη Voula να της μεταφερεις τα πραγματα που δωρισαν οι κοπέλες στο αλλο ποστ γιατι θα τα χρειαστει για δυο η τρεις φιλοξενειες γατας. Σου εστειλα με ΠΜ το τηλ της

τα πραγματα τα εχω ηδη δωσει στο αδεσποτολογιο (εδω και αρκετες ημερες)

Ναι, πράγματι, και τα δώσαμε στην κυρία Ράνια που έχει την στέγη στην Κερατέα.
Εκτος απο 2 μικρά φακελάκια ρογιαλ για μικρά γατάκια που τα έχω κρατήσει για οταν προκύψουν μικρά.
Ηταν κάποια φτυαράκια, παιχνιδάκια και μερικά κιλά τροφή χύμα, αν υπάρχει πρόβλημα για την τροφή πείτε μου να σας αγοράσω να σας δώσω.

Η αντιπαράθεση μεταφέρθηκε στα off-topic, για λόγους που ελπίζω πως είναι ευνόητοι για όλους.

Ευχαριστουμε αν θελετε μεταφερετε και τα αλλα ποστ

Ευχαριστουμε τη marzep για τα δυο γατοφορα ετσι θα παει η Σανσυ στη Πατρα με δικο της γατοφορο;)

athens-parthenon-greece-big-jpg.171928

Η ΓατοΟμάδα Αθήνας ξανα ανοιγει

με νέο συντονιστη προωθητρια και δυο εθελοντριες φοιτητριες κτηνιατρικής που μαθαινουν να γραφουν αγγελίες.

Θα ασχοληθουμε μονο με την προωθηση στο ιντερνετ και φειςμπουκ, οσοι θελετε μπορειτε να αφησετε μαιλ να κολλατε κι εσεις τα αφισσακια ( ηδη εχουμε 4-5 για προωθηση). Ο καθενας κανει μονο εναπραμα και καλα και σε μια βδομαδα θα ειμαστε ετοιμοι με γατοεφημερια γατοτηλεφωνο και γατομαιλ.

Υπενθυμίζω σαιτ:www.athenscatgroup.webs.com
mail: athens_catgroup@hotmail.com
ΦΒ ομάδα:https://www.facebook.com/group.php?gid=112934272084234

Μας χρειάζονται ακομη μερικοι υπευθυνοι γατοεθελοντες αφισσοκολητες για να λειτουργησουμε καλα θα εχουν συχνα να εκτυπωνουν και να κολλαν εγχρωμα αφισσακια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• athens-parthenon-greece-big.jpg
    athens-parthenon-greece-big.jpg
    33,6 KB · Εμφανίσεις: 218
Τελευταία επεξεργασία:
Αλλαγές:
Το Τηλέφωνο θα ειναι: 6980249833(19-2100μμ)
και το γατομαιλ : athenscatgroup@gmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Aσημίνα, σαν γατο-ομάδα Αθήνας, παγίδα θα έχετε ? Σε ρωτάω, γιατί έχεις παραπέμψει 2-3 άτομα σε μένα, ζητώντας την παγίδα μας. Έχουμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε αλλά ρίχνουμε τέτοιο τρέξιμ ο έτσι κι αλλιώς που είναι δύσκολο.
Με το παδιί από το Ν. Κόσμο που με πήρε προχθές, συννεοηθήκαμε, όλα ΟΚ, θα βρεθούμε την Πέμπτη, μένουμε σχετικά κοντά έτσι κι αλλιώς.
Αλλά θυμάμαι πριν κάτι μέρες πήρε μια από Ν.Ιωνία, που μάλλον ήθελε να της πάμε εκεί την παγίδα, πράγμα τελείως αδύνατον.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back