yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Διαβαστε τι συγκινητικο πραμα ειπαν για μας εδω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στείλτε μου σε πμ εμαιλ να σας προωθήσω τις αφισούλες.
Επαναλαμβάνω τη θερμή μας έκκληση για σπίτια φιλοξενείας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας ενδιαφερει να κολλησω κι εγω στο Πορτοχελι?
Τα Σαβ/κα κατεβαινουν πολλοι αρουραοι....εεεεε.... Αθηναιοι ηθελα να πω!

Μην παρεξηγηθειτε Αθηναιοι, απλα οι περισσοτεροι που κατεβαινουν τα Σαβ/κα και το καλοκαιρι, συμπεριφερονται πολυ περιεργα. Τους πειραζει που δεν εχουμε καυσαεριο φαινεται!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεβαια δεν πειραζει κολληστε οπου μπορειτε παιδια καλό θα κανετε
OK τοτε, αν μπορεσεις με το e-mail που θα μου στειλεις για το που θες να προωθω αγγελιες, περιμενω και το αφισακι!

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Εκτος απο 2 μικρά φακελάκια ρογιαλ για μικρά γατάκια που τα έχω κρατήσει για οταν προκύψουν μικρά.
Ηταν κάποια φτυαράκια, παιχνιδάκια και μερικά κιλά τροφή χύμα, αν υπάρχει πρόβλημα για την τροφή πείτε μου να σας αγοράσω να σας δώσω.
aretha
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η ΓατοΟμάδα Αθήνας ξανα ανοιγει
με νέο συντονιστη προωθητρια και δυο εθελοντριες φοιτητριες κτηνιατρικής που μαθαινουν να γραφουν αγγελίες.
Θα ασχοληθουμε μονο με την προωθηση στο ιντερνετ και φειςμπουκ, οσοι θελετε μπορειτε να αφησετε μαιλ να κολλατε κι εσεις τα αφισσακια ( ηδη εχουμε 4-5 για προωθηση). Ο καθενας κανει μονο εναπραμα και καλα και σε μια βδομαδα θα ειμαστε ετοιμοι με γατοεφημερια γατοτηλεφωνο και γατομαιλ.
Υπενθυμίζω σαιτ:www.athenscatgroup.webs.com
mail: athens_catgroup@hotmail.com
ΦΒ ομάδα:https://www.facebook.com/group.php?gid=112934272084234
Μας χρειάζονται ακομη μερικοι υπευθυνοι γατοεθελοντες αφισσοκολητες για να λειτουργησουμε καλα θα εχουν συχνα να εκτυπωνουν και να κολλαν εγχρωμα αφισσακια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Με το παδιί από το Ν. Κόσμο που με πήρε προχθές, συννεοηθήκαμε, όλα ΟΚ, θα βρεθούμε την Πέμπτη, μένουμε σχετικά κοντά έτσι κι αλλιώς.
Αλλά θυμάμαι πριν κάτι μέρες πήρε μια από Ν.Ιωνία, που μάλλον ήθελε να της πάμε εκεί την παγίδα, πράγμα τελείως αδύνατον.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool