Γατοαποικία - μετρό Πανόρμου

drusilia

Διάσημο μέλος

Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
Αν κάποιος γνωρίζει ποιος ταϊζει/στειρώνει τις γατούλες που ζουν έξω από τις καφετέριες απέναντι από το μετρό της Πανόρμου ας μας το πει στο adespotakia@gmail.com ή στο ninelivesgreece@gmail.com.

Θα θέλαμε να έρθουμε σε επικοινωνία για να δράσουμε μαζί και οργανωμένα στο σημείο αυτό.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tυχαίνει να είναι το γραφείο μου εκεί κοντά & ξέρω ότι υπάρχει (?) ένας κύριος (60άρης), πρώην τυπογράφος, που έχει ένα από τα παλιά προσφυγικά σπίτια όπου "φιλοξενεί" γατούλες (καμιά δεκαριά). Πάει κάθε πρωι και τις ταϊζει, δεν ξέρω αν τις έχει στειρώσει. Δεν ξέρω αν είναι αυτές που αναφέρεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτες που λέω εγώ είναι ακριβως έξω από 2 καφετέριες. Υπάρχει χώμα και ένα παλίο καρότσι (;) με 2 γατοφόρους απο κατω προφανώς για σπιτάκια και νερακια και φαγητο.

Στο περίπτερο που ρωτήσαμε μας ειπαν οτι μια κοπέλα έκανε την κίνηση για την στειρωμένη που είδαμε.
Αφού περνάς απο εκει αν μάθεις κάτι μας λες.

Είδαμε 1-2 ψιλο-μυξιάρικα αλλά όχι κάτι τραγικό. Αν δεις κανένα πολύ άρρωστο επίσης πες μας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back