Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλέρτ, γατομπερδέματα!!!

marina289

Περιβόητο μέλος

Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
...........Με αφορμή τα σχόλια Κάλλιας , YNL κτλ, εδώ
σκέφτηκα να έχουμε ένα θέμα που θα παρουσιάζουμε τα γατοαισθηματικά μας θέματα, τα γατοχτυποκάρδια μας
(χτυποκάρδια στο mycat :lol: ),
τις γατοκουμπαριές μας...
Να μαθαίνουν και οι καινούριοι τα ερωτικά μας συμπλέγματα και τα μπερδεγουέι μας και να μας ακολουθήσουν και αυτοί στον δρόμο που χαράξαμε στον πασπαλισμένο ροδοπέταλλα!:P
Γιατί ως γνωστόν το mycat λειτουργεί και ως ¨χρυσό κουφέτο¨... :P
Και επειδή έχουμε γίνει εδώ μέσα σαν το τραγούδι του Κηλαηδόνη
ας κάνουμε μια παρουσίαση των γατοκονέ των μωών μας! :clapup:

Όταν ήρθε
ο...
200.jpg

Αχιλλέας στο σπίτι,
βρήκε εδώ την
474965e4.jpg

στριτζοντίβα Μελίνα...

Εκείνη του έκανε ως όφειλε τα απαραίτητα καψόνια, αλλά τελικά την catέκτησε , ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι!
Εέέέλα όμως που στους δύο τρίτος χωρεί και παραχωρεί..... Και ειδικά αν αυτός ο τρίτος είναι ο...
190-jpg.176486

Αιμίλιος...
Έτσι τα παιδιά μου τα καλά, αποφάσισαν να κάνουν γατοτρίγωνο.... :redface:
Κουμπάροι οι... η ναζιάρα τσαχπίνα πουπουλίνα
pc120294640x480640x480640x480-jpg.176489

και ο πληθωρικός Δον... ή αλλιώς Μπουκάκος...
dsc006581024x768800x600640x480-jpg.176494

Ο αιμίλιος όμως ήθελε αποκλειστικότητες κτλ, και ένιωσε την καρδούλα του να χτυπάει για την Μπριζίτ την μπουμπουκίτσα...
picture-627-jpg.176476

Της έκανε ερωτική εξομολόγηση, αλλά φάγαμε χυλόπιτα, γιατί η Μπριζίτ είχε προλάβει να δώσει αλλού την καρδούλα της...
.....ώσπου ήρθε στη ζωή μας ΕΚΕΙΝΗ!
Η μία και μοναδική νεράιδα!! :loveangel
387761_2454402235762_1123248210_2833773_1210044096_n-jpg.176503

Νεράιδα και Αιμίλιος = love κεραυνοβόλος! :loveangel

Κουμπάροι...η προαναφερθείσα Μπριζίτ (από την οποία φάγαμε την χυλόπιτα ) και ο αδελφός της ο Ρίκυ ο ταραξίας!
picture-1638-jpg.176477

Ο γιος μου ο Αρίστος το λεβεντόπαιδο
l001-2.jpg

με το που πάτησε το πατούσι της εδώ μέσα η τσαχπινομπιρμπιλογαργαλιάρα Ραλλού,
rallou-1-jpg.176609

catευθείαν της έκανε πρόταση :loveangel !
Και έτσι έγιναν και το πρώτο ζευγάρι της πιάτσας,
και τώρα που το σκέφτομαι έχουν ξεχάσει να ορίσουν κουμπάρους...:hmm:

...Επίσης να πω ότι ο Αιμίλιος είναι κουμπάρος της -πυρ γυνή και θάλασσα- τσουτσούκας
attachment.php

και του αρχοντικού και πριγκιπένιου Πάρη!
attachment.php

Επίσης, το πρώτο ζευγάρι της πιάτσας Ραλλού και Αρίστος ,
είναι οι κουμπάροι της Χιονόμπαλας
attachment.php

και του λατρεμένου Μύτσα :loveangel
attachment.php

Άντε, και στα δικά σας οι λέφτεροι,
και περιμένουμε να παρουσιάσετε τα σκιρτήματα των μωών σας!!! :D :clapup:

υγ ...και επειδή ούτε οι γατοσχέσεις είναι πάντα ρόδινες, να σημειώσω ότι η σχέση Αχιλλέα -Μελίνας τον τελευταίο καιρό κλυδωνίζεται και τρικλίζει...;) τα μωά μου αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους...
Ρουτίνα να το πεις;;; Ψυχρότητα να το πεις;;;;
Ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα να το πεις;;;
Πιστεύω όμως ότι θα ξεπεραστούν τα συννεφάκια στα σχέση τους, γιατί δεν θέλω να είμαστε το πρώτο mycatικό διαζύγιο... :P

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ: Υπενθυμίζουμε πως οι αγγελίες ζευγαρώματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. Το θέμα δημιουργήθηκε αμιγώς για ψυχαγωγικό σκοπό,και αναφέρεται σε εικονικά ζευγαρώματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Χαχαχα!!!!Έχω να συμπληρώσω σε αυτά που λέει το Μαρινάκι από πάνω ότι ένας από τους λόγους που δημιουργήθηκε το παρόν είναι για να εδραιώνονται οι γατοκυριαρχίες.Μην την πέφτουμε δεξιά και αριστερά..πρώτα κοιτάμε αν η γούνα των ονείρων μας είναι πιασμένη και ύστερα εκδηλώνουμε ενδιαφέρον.Για να αποφύσουμε τα γατοχαρακώματα..όχι τίποτα άλλο.

Εγώ πάντως για όποιον ενδιαφέρεται...έχω να δηλώσω ότι είμαι ακόμη ελεύθερη..
PA020611.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω να συμπληρώσω σε αυτά που λέει το Μαρινάκι από πάνω ότι ένας από τους λόγους που δημιουργήθηκε το παρόν είναι για να εδραιώνονται οι γατοκυριαρχίες.Μην την πέφτουμε δεξιά και αριστερά..πρώτα κοιτάμε αν η γούνα των ονείρων μας είναι πιασμένη και ύστερα εκδηλώνουμε ενδιαφέρον.
:lol::lol::lol:

Απάντηση: Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλερτ, γατομπερδέμα

Πολύ ωραία όλα ετούτα αλλά οφείλω να γράψω ότι αν τα τσουπιά μας συνεχίσουν έτσι, θα είμαστε και εμείς οι δύο ελεύθεροι και πάλι προς αναζήτηση νυμφών. :pfff:
Το έσακασαν?
Μας βαρέθηκαν?
Πνίγονται οι μαμάδες τους από τις δουλειές?
Δεν ξέρουμε!!! :worry:
Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι μας λείπουν και ότι αν μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη δεν δώσουν σημεία ζωής θα τις χωρίσουμε επίσημα και θα βρούμε ασάπ άλλες αρραβωνιάρες διότι Χριστούγεννα :santa: και μοναξιά δεν πάει!
Και αν μη τί άλλο είμαστε πρώτης τάξεως παληκάρια ερωτεύσιμα :inlove: και είναι κρίμα να μένουμε μόνοι σαν το λεμόνΟΙ:hehe:

Σταθεροί θα παραμείνουν οι κουμπάροι μας που τους αγαπάμε πολύ!!!:clapup:

Πολύ ωραία όλα ετούτα αλλά οφείλω να γράψω ότι αν τα τσουπιά μας συνεχίσουν έτσι, θα είμαστε και εμείς οι δύο ελεύθεροι και πάλι προς αναζήτηση νυμφών. :pfff:
Το έσακασαν?
Μας βαρέθηκαν?
Πνίγονται οι μαμάδες τους από τις δουλειές?
Δεν ξέρουμε!!! :worry:
Τί να πω βρε Πάρη μου... Τί να πω βρε Μύτσα μου...
Δύσκολες εποχές για μόνιμες σχέσεις... ( :lol: )
Η κρίση έχει περάσει σε όλα τα επίπεδα... :hmm:
( :lol: )

Απάντηση: Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλερτ, γατομπερδέμα

Μα και οι δύο να φάμε τέτοια μούτζα??? :(

Μα και οι δύο να φάμε τέτοια μούτζα??? :(

Τι να πω...:(:(
Είστε και αισθηματίες βρε αγοράκια μου.... :(:(:(
Και καλα βρε Παρούλη, σου φαίνεται αυτό το μούτρο αξιόπιστο να επενδύσεις για μόνιμη σχέση;;;; :lol:
attachment.php
:lol:

Όσο να πεις...αυτή η ξεχειλίζουσα σκανταλιαρίζουσα φατσονοτσαχπινιά
μια ανασφάλεια την δημιουργεί! :P

Παρ όλη τη γλαφυρότητα που έχεις στο γράψιμό σου Μαρίνα άσε να ξεμπερδέψω λίγο το κουβάρι:

Δηλαδή τα έφτιαξε η Νεράιδα με τον Αιμίλιο ο οποίος Αιμίλιος τα είχε με τη Μελίνα που κι αυτή τα είχε συγχρόνως και με τον Αχιλλέα και που τώρα κοντεύουν στα διαζύγια. (άλλαξε τη λέξη Πανοράματος και κάνε την Φαραώ)

Ο Αιμίλιος είχε αγαπήσει την Μπριζίτ που ήδη είχε δώσει αλλού τη καρδούλα της αλλά έγινε κουμπάρα του.

Ο Αιμίλιος είναι κουμπάρος του Αρχοντικού Πάρη και της «πυρ γυνή και θάλασσα» Τσουτσούκας η οποία το έσκασε κι έχει περιθώριο να μετανοήσει μέχρι τα Χριστούγεννα

Αρίστος και Ραλλού σε ένα παθιασμένο cat-έρωτα δίχως να έχουν κουμπαράκια αλλά αυτά είναι κουμπαράκια του πανέμορφου Μύτσα και γλυκύτατης Χιονομπαλίτσας η οποία κι αυτή χάθηκε και θα πρέπει μέχρι τα Χριστούγεννα να το σκεφτεί καλά που θα χάσει τον πρίγκιπα των ονείρων της

Κι επειδή εμείς τα εν οίκω είναι και εν δήμο ο
Casper το έσκασε δεν φαίνεται πουθενά. Κάθε βράδυ στο μπαλκόνι η Χιονάτη περιμένει ένα σινιάλο του αλλά που….. κι απογοητευμένη μπαίνει στο σαλόνι και ξεϋφαίνει το Persica χαλί μου

E! Βίτσια είναι αυτά!:redface:
Την θέλαμε τρελή και αδέσποτη παρ' όλη την αγάπη και βρήκαμε το Τσουτσουκόνι!!! ;)
Καλά να πάθουμε, Τσουτσούκα σκέτη είναι αυτή!
Μέγα ΜΟΥΤΡΟ!!!

Γιάννη ως άντρες αληθινοί που είμαστε σου κάνουμε επίσημη πρόταση για τη Χιονάτη!
Ενδιαφέρεται ο Πάρης να ενώσουν τα λευκά τους γουνίδια, θα μας κάνετε την τιμή, ή προτιμάτε να ξεϋφάνετε όλο το χαλί εσείς και εμείς να λιώνουμε κλαίγοντας για το Τσουτσουκόνι που μας έφτυσε χωρίς ένα αντίο???

Παρ όλη τη γλαφυρότητα που έχεις στο γράψιμό σου Μαρίνα άσε να ξεμπερδέψω λίγο το κουβάρι:

Δηλαδή τα έφτιαξε η Νεράιδα με τον Αιμίλιο ο οποίος Αιμίλιος τα είχε με τη Μελίνα που κι αυτή τα είχε συγχρόνως και με τον Αχιλλέα και που τώρα κοντεύουν στα διαζύγια. (άλλαξε τη λέξη Πανοράματος και κάνε την Φαραώ)
Ο Αιμίλιος είχε αγαπήσει την Μπριζίτ που ήδη είχε δώσει αλλού τη καρδούλα της αλλά έγινε κουμπάρα του.
Ο Αιμίλιος είναι κουμπάρος του Αρχοντικού Πάρη και της «πυρ γυνή και θάλασσα» Τσουτσούκας η οποία το έσκασε κι έχει περιθώριο να μετανοήσει μέχρι τα Χριστούγεννα
Αρίστος και Ραλλού σε ένα παθιασμένο cat-έρωτα δίχως να έχουν κουμπαράκια αλλά αυτά είναι κουμπαράκια του πανέμορφου Μύτσα και γλυκύτατης Χιονομπαλίτσας η οποία κι αυτή χάθηκε και θα πρέπει μέχρι τα Χριστούγεννα να το σκεφτεί καλά που θα χάσει τον πρίγκιπα των ονείρων της

Κι επειδή εμείς τα εν οίκω είναι και εν δήμο ο
Casper το έσκασε δεν φαίνεται πουθενά. Κάθε βράδυ στο μπαλκόνι η Χιονάτη περιμένει ένα σινιάλο του αλλά που….. κι απογοητευμένη μπαίνει στο σαλόνι και ξεϋφαίνει το Persica χαλί μου

Μια χαρά το ξεμπέρδεψες το κουβάρι!!!:clapup:
Όσο για τον casper, εγώ όλο στο θέμα σας τον βλέπω να βολτάρει...άσχετα που δεν σχολιάζει...
Απλά θαυμάζει άναυδος και αποσβολωμένος ( :wacko: ) το Χιονατόνι, και καλά κάνει....
αφενός οι άντρες δεν μιλούν πολύ
αφετέρου έχει χάσει τη λαλιά του με την πλανεύτρα εμορφιά της κόρης σου...:loveangel

E! Βίτσια είναι αυτά!:redface:
Την θέλαμε τρελή και αδέσποτη παρ' όλη την αγάπη και βρήκαμε το Τσουτσουκόνι!!! ;)
Καλά να πάθουμε, Τσουτσούκα σκέτη είναι αυτή!
Μέγα ΜΟΥΤΡΟ!!!
Υποκλινόμεθα στην τσουτσούκα,
και στο ότι οι αλανιάρες κότες, γάτες και γυναίκες είναι οι καλύτερες! :lol:
Άρα κάτι ξέρει ο Παρούλης......

Πάντως Γιάννη και Κάλλια.................... :whistle:
Αφού η Χιονάτη ψάχνει τον casper και αυτός άναυδος-άφαντος....:whistle:

και ο Πάρης ψαχνει την τσουτσούκα-τζουτζούκα και αυτή απουσίες πολλές..... :whistle:

:lol:

Γιάννη ως άντρες αληθινοί που είμαστε σου κάνουμε επίσημη πρόταση για τη Χιονάτη!
Ενδιαφέρεται ο Πάρης να ενώσουν τα λευκά τους γουνίδια, θα μας κάνετε την τιμή, ή προτιμάτε να ξεϋφάνετε όλο το χαλί εσείς και εμείς να λιώνουμε κλαίγοντας για το Τσουτσουκόνι που μας έφτυσε χωρίς ένα αντίο???
α να χαθείς!!!! ώσπου να κάνω το προξενιό με Χιονατόνι και να γράψω το ποστ μου, με πρόλαβες!!!!!! :hehe:

α να χαθείς!!!! ώσπου να κάνω το προξενιό με Χιονατόνι και να γράψω το ποστ μου, με πρόλαβες!!!!!! :hehe:

αχαχαχαχαχαχαχχαααααααααααααααααα!!!
Ναι δε χάσαμε την ευκαιρία!
Το θέμα είναι τί θα πει η συννεφένια Χιονάτη :confused:

Γλυκούλη μου, Παρούλη, μου μίλησε ο μπαμπάς μου για σένα :redface::redface:. Και όντας στεναχωρεμένη από τον Casperako που δεν μου έδινε τόσο καιρό σημασία έβγαλα τα μάτια μου να υφαίνω και ξεϋφαίνω το χαλί του μπαμπάκα μου προσπαθώντας να κρύψω την απογοήτευση μου. Γλυκέ και γενναίε ιππότη, φόρεσε την πανοπλία σου κι έλα να με απελευθερώσεις από το κάστρο της μελαγχολικής μου μοναξιάς. Σε περιμένω, θα μένω ξάγρυπνη συνέχεια μέχρι που θ' ακούσω τον καλπασμό του αλόγου σου και να σε δω υπερήφανο κι ωραίο όπως είσαι, καβάλα επάνω του.

Γλυκούλη μου, Παρούλη, μου μίλησε ο μπαμπάς μου για σένα :redface::redface:. Και όντας στεναχωρεμένη από τον Casperako που δεν μου έδινε τόσο καιρό σημασία έβγαλα τα μάτια μου να υφαίνω και ξεϋφαίνω το χαλί του μπαμπάκα μου προσπαθώντας να κρύψω την απογοήτευση μου. Γλυκέ και γενναίε ιππότη, φόρεσε την πανοπλία σου κι έλα να με απελευθερώσεις από το κάστρο της μελαγχολικής μου μοναξιάς. Σε περιμένω, θα μένω ξάγρυπνη συνέχεια μέχρι που θ' ακούσω τον καλπασμό του αλόγου σου και να σε δω υπερήφανο κι ωραίο όπως είσαι, καβάλα επάνω του.

:eek::eek::eek::eek::eek:....απο τις ωραιοτερες ερωτικες εξομολογισεις του my cat!!!!:clapup:.............Σελω κουφετα..:hehe::hehe::hehe:

Γιάννη Έγραψες!!!

Μάγιααααααααααααααααααα:inlove:

Μαυρούλη μου!!! ΠΟυ είναι η φωτογραφία του γάμου μας; Την έχεις εσύ; Πάω να κυνηγήσω πουλιά κι επιστρέφω πάνθηρα της ζωής μου!

Σε περιμένω, θα μένω ξάγρυπνη συνέχεια μέχρι που θ' ακούσω τον καλπασμό του αλόγου σου και να σε δω υπερήφανο κι ωραίο όπως είσαι, καβάλα επάνω του.
:hehe: Πάλι εσύ θα την πληρώσεις Γιάννη!
Δεν σε βλέπω να κλείνεις μάτι !
Η τσαχπινοκόρη σου, λέει, είναι αποφασισμένη να κάνει ξαγρυπνίες! :lol:

Πάρης:
Έρχομαι γλυκειά μου Χιονάτη, μόνο κάνε μου τη χάρη και μη μένεις ξάγρυπνη γιατί ο μπαμπάς σου θα γίνει ράκος.
Να κοιμάσαι και να τρως κανονικά φλοκατίτσα μου, και εγώ θα έρθω να σωθούμε και οι δύο από τις μοναξιές μας!
Σε φιλώ και δηλώνω αιωνια πιστός.:redface:

Γιάννη σε ευχαριστούμε πολύ που δεχτήκατε να μας δώσετε το πατούσι της όμορφης Χιονάτης!

Τσουτσουκόνα μου, δεν παύεις να είσαι από τις αγαπημένες μου γατούλες, αλλά ο Πάρης κόντεψε να σκάσει από μελαγχολία, οπότε ο αρρραβώνας σας διαλύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και δώσαμε την πληγωμένη καρδούλα μας στη Χιονάτη.

Μύτσα:
Ψάχνω και εγώ νύφη ε!!! Μη με ξεχνάτε, θέλω την καλυτερότερη!!! Μαρίνα για κάνε κονέ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back