Γατολιχουδιές

Mariel

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
βρηκα σημερα στο πετ-σοπ κατι γατολιχουδιες και αποφασισα να τις δοκιμασω:up:

πηρα δυο για αρχη,η μια λεγεται Vitakraft cocktail di mare(+aloe vera)και ειναι σαν κομματακια ξηρης τροφης σε σχημα ψαριου και γαριδας(αυτα περιεχουν και σαν συστατικα).

η αλλη ειναι παλι της vitakraft και λεγεται cat-stick salami.αυτο που πηρα εγω ειχε γευση σολωμου.ειχε διαφορες γευσεις,με κοτοπουλο ενω αλλα περιειχαν συστατικα που διευκολυναν την αποβολη των τριχομπαλων.

βασικα της τα πηρα γιατι αισθανομουν τυψεις που την ταλαιπωρησα στον κτηνιατρο προχτες...:redface: η Τσικι παντως ενθουσιαστηκε:P !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω την εντύπωση ότι για τη γάτα μου δεν υπάρχει καλύτερη λιχουδιά από το να βγει έξω και να πιάσει κανένα ποντίκι ή σαύρα, άντε, στην τελική καμιά ακρίδα!!!Το απολαμβάνει πάντα (εννοείται και τη διαδικασία, να κυνηγήσει το ζώο αλλιώς δεν έχει την ίδια χάρη) και το ευχαριστιέται νομίζω πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω θα ηθελα πολυ να μπορω να την αφηνω εξω να κυνηγαει,αλλα δυστυχως μες στην πολη αυτο δε γινεται...:(

αυτα τα δινω κ εγω στους δικους μου οταν κανουν κατι πολυ καλο κ ειναι σαν εκπαιδευση

Αυτό είναι αλήθεια.Πάντως δεν υπήρχε μαγαλύτερη έκπληξη για μένα από όταν είδα τη γάτα μου να μαθαίνει στα παιδιά της να κυνηγούν.Απίστευτες εικόνες, που έβλεπα σε ντοκυμαντέρ και δεν περίμενα να είναι τόσο απίθανες από κοντά!!!!
Στο θέμα μας όμως.Πιστεύω ότι οι λιχουδιές είναι απαραίτητες, ειδικά στα σκυλιά, όταν μάλιστα υπακούσουν σε κάτι. Γενικά φροντίζω να έχω γατολιχουδιές και σκυλολιχουδιές, μέχρι και ψαρολιχουδιές, για να τους δίνω όποτε κρίνω αναγκαίο και σωστό.

ο δικος μου κοβει φλεβες για το σαλαμι της vitacraft!!

Α δεν τα έχω δοκιμάσει αυτά! Θα τα ψάξω την επόμενη φορά που θα πάω στο πετ σοπ! Θα πάθει σοκ από την χαρά του ο Σάκης!

Κ εγώ, κάποια στιγμή που πνίγηκε η Λίλη προσπαθώντας να βγάλει το περιλαίμιο, για να την καθησυχάσω της έδωσα λίγο σαλάμι Vitakraft! Τα ξέχασε όλα! :lol:

Το άλλο πάντως της Vitakraft δεν το έχω δει κάπου! Θα το ψάξω!

Παιδιά εγω στο πετ σοπ αυτού του είδους τις γατολιχουδιές τις βρίσκω μόνο για μεγάλες γάτες, χρονισμένες εννοώ. Υπάρχουν και για μικρά γατάκια; (7,5 είναι ο Μαντού):redface: :blink:

δε νομιζω οτι υπαρχουν νερινα,κι εγω απο αυτες δινω στην τσικι παρ'οτι ειναι κατω απο 1 ετους.

Και εγς πηρα αυτη τη μαρκα κατι μικρα κομματακια που εχουν κατι καφε μεσα.παλια ειχα δοκιμασει και εγς το σαλαμακι που λετε σε μπαστουνακι το εκοβα εγς κομματακια αλλα το ντινακι δεν εντηουσιαζεται.Επισης τησ πηρα και φελιχ στικ με σολομο αλλα δεν.Της εχς παρει και κατι αλλεσ που ειναι και πρασινεσ και ειναι για καθαρισμο των δοντιων αν θυμαμαι καλα.Πρεπει ομως να τησ κοβω στη μεση για να τησ τρωει.

μου ανοιξατε την ορεξη.:mad: :mad: ..παω να φτιαξω 2 τοστακια;)

Τα δικά μου δεν τρώνε τέτοια, άν και έχω προσπαθήσει. Η Κλάρα , καλύτερη λιχουδιά , θεωρεί τις μύιγες. Αν πετύχει καμία, γίνεται ευτυχισμένη. Την πιάνει στον αέρα, μετά τη βασανίζει λίγο και .......την τρώει. Μου κάνει εντύπωση πώς γλυφεται. Λες και της έτυχε....και γω δεν ξέρω τί.....:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο δικος μου ειναι οτι να ναι. Απο ανθρωπινα φαγητα τρελαινεται μονο για ψυχα ψωμιου. Απο treats του αρεσουν κατι κυλινδροι σολωμου semi moist (zuke's natural purrz) και φιλετακια σαρδελλας με ροδελλες καλαμαριου και γαριδες (snappy tom). Δεν τρελαινεται κιολας. Γενικα δεν ειναι γατι που κανει σαν τρελλο για φαγητο. Ουτε νιαουριζει ουτε τιποτα οταν βλεπει μπροστα του φαι. Μαλλον πρεπει να του αλλαξω το ονομα σε 'Χαλβας'

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμένα πάλι από ανθρώπινα φαγητά, μόνο κοτόπουλο τρώει κι αυτό κανα δυο κομματάκια για λιχουδιά.Γενικότερα μόνο ξηρά τροφή τρώει. Από λιχουδιές του είχα πάρει μια πάστα με σολωμό και καλά για να μη μαδάει τόσο (δεν παρατήρησα καμία διαφορά) και τρελάθηκε. Έπρεπε να του δίνω καθημερινά μια κουταλιά (μέγεθος φουντουκιού) και δεν μπορούσα να του αντισταθώ, μου έκανε τέτοιες ζουζουνιές που όλο και του έδινα λίγο παραπάνω...

Για πειτε καμια ιδεα για γατολιχουδιες δοκιμασμενες:)

Δεν εχω δει εδω στην Ελλαδα κατι που να συγκινει τις γατες μου...κι εμενα:P
Μου εστελναν απο τη Γερμανια αυτα τα flakes - νυφαδες που τις τριβεις πανω απο τις κροκετες και τις κανουν να...νυφαδες και κροκετες:up:
https://www.zooplus.co.uk/shop/cats/cat_treats_catnip/cat_snacks/136522

και φυσικα τα περιβοητα greenies για τα δοντακια τους μονο απο Αμερικη ομως :/:
https://www.animalworldnetwork.com/fegrforcain4.html

Τόνος σε νερό, μαγειρεμένο κρέας, οτιδήποτε προλαβαίνουν να κλέψουν απ' το πιάτο μου.:mad: Σόρι, μάλλον δεν είναι αυτό που ζητάς. Θα βγάλω το σκασμό τώρα.:P

Και εγώ γερμανίδα... ουγκ. :redface:
Εχτές μια, έσπασε το πιάτο μου τραβόντας το τραπεζομάνδηλο.... το πιάτο είχε σπαράγγια, τα οποία και εξαφανίστηκαν φυσικά.:P

Τόνος σε νερό, μαγειρεμένο κρέας, οτιδήποτε προλαβαίνουν να κλέψουν απ' το πιάτο μου.:mad: Σόρι, μάλλον δεν είναι αυτό που ζητάς. Θα βγάλω το σκασμό τώρα.:P
αυτο ειναι τελειο:up::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back