Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Αυτές είναι:
Παλιότερα είχα πάρει και κάτι stick από το lidl που τους άρεσαν πάρα πολύ. Μόλις το είδαν μου έκαναν επίθεση για να το πάρουν.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αυτές έδινα κι εγώ στον γάτο μου γιατί τρελλαίνεται γι' αυτές και μου έγινε σαν τόφαλος... Πρόσεξε, παχαίνουν πολύ οι άτιμες. Για τις τριχόμπαλλες είναι καλύτερα να πάρεις μια ειδική παστούλα απ' το κτηνιατρείο και να του δίνεις κάτι άλλο που να μην παχαίνει τόσο.Εγώ στα δικά μου τους δίνω λιχουδιές whiskas που λέει ότι βοηθάει στη πέψη των τριχόμπαλων. Τρελαίνονται όταν τις βλέπουν. Πολλές φορές σκαρφαλώνουν όπου έχω αφήσει το κουτί και μετά προσπαθούν να το ανοίξουν!
Αυτές είναι:
![]()
Παλιότερα είχα πάρει και κάτι stick από το lidl που τους άρεσαν πάρα πολύ. Μόλις το είδαν μου έκαναν επίθεση για να το πάρουν.
Συμβουλή: ΄Οτι αποφασίσεις να του δίνεις, φύλαξε ένα κουτάκι από αυτά που του δίνεις τώρα και βάζε το μέσα εκεί. Αυτό έχω κάνει εγώ με τον γάτο μου και τρώει μια χαρά τις light της RC, κάποια στιγμή θα περάσουμε και στην ειδική που είναι για αδυνάτισμα. Πάντως το κουτάκι κάνει θαύματα.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ακριβώς αυτό εννοώ.Βάσω μου, εγκώ ντεν καταλαβαίνει...Τι θα περιέχει το κουτάκι που λες?
Εννοείς μήπως σε κουτί από πρώην λιχουδιές, να βάλουμε μέσα τις συνήθεις κροκέτες για στειρωμένα? Αν ναι, λες να πιάσει το κόλπο και να ξεγελαστούν τα λιχούδικα γατιά μας?![]()
![]()

Στον Κόναν πάντως έπιασε, βάζω μέσα την light της Royal Canin μέχρι να συνηθίσει λίγο το μέγεθος και μετά θα περάσουμε στην ειδική κλινική τροφούλα για αδυνάτισμα.
Τελικά το κουτάκι ήταν που τον ξετρέλλαινε με τον ήχο που έκαναν μέσα οι κροκετούλες το χαζό μου.

Υ.Γ. Αχ θα τρελλαθώ!!!
spongebob21
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
6 μηνών , πλησιάζει ο καιρός της στείρωσης (εκτός κι αν την/τον έχεις ήδη στειρώσει), οπότε μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις από τώρα να υπολογίζεις ακριβέστερα την ποσότητα της ημερήσιας τροφής του, γιατί οι λιχουδιές, όπως και να το κάνουμε, αποτελούν ένα πρόσθετο γεύμα. Επειδή κι εγώ της δίνω μια μπάρα από τη λιχουδιά που προτείνω πιο πάνω (ποστ no.82), θα σου πρότεινα αν δεν θέλεις να πάρει βάρος (που και δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για την υγεία του και αργότερα θα δυσκολευτεί να το χάσει), χωρίς να στερηθεί την καθημερινή του extra απόλαυση, να συνυπολογίσεις ανάλογα και να αφαιρέσεις ποσότητα από την υπόλοιπη κύρια τροφή (είτε κροκέτες, είτε κονσέρβα). Ακόμα καλύτερα αν διαλέξεις μπάρες για στειρωμένα που έχουν λιγώτερα λιπαρά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spongebob21
Νεοφερμένο μέλος
εγω του βαζω 60γραμ συν τις λιχουδιες που του δινω. και πολλες φορες δεν την τρωει ολη την τροφη του!!
δεν τον εχω στειρωση.. ο κτηνίατρος μου μ ειπε όταν εχει συμπτώματα και όχι ποιο πριν...
spongebob21
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Βέβαια, ορισμένοι γιατροί είναι αυτής της σχολής: Να φτάσουν δηλαδή στο "και πέντε" για να αποφασιστεί τη στείρωση.
Αν θέλεις μπορείς να δεις και το θέμα μας Σεξουαλική ωρίμανση και στείρωση στα αρσενικά και να μεταφέρουμε εκεί την κουβεντούλα μας σχετικά με τις στειρώσεις

Συνημμένα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Εγώ πάντως δεν του τις έδινα γιατί είναι για σκύλους και οι σκύλοι τρώνε περισσότερα πράγματα από τις γάτες, δεν ξέρεις καμμιά φορά τι γίνεται.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Δίνω στον Disney τα Happies Light της Trixie, μια φορά την εβδομάδα μετά από το κτένισμα και κάθε φορά που παίζουμε ως... δόλωμα/επίτευγμα/δώρο. Είναι τα αγαπημένα του!

spongebob21
Νεοφερμένο μέλος

Συνημμένα
Α, δεν τις έχω συναντήσει ποτέ... Θα τις αναζητήσω!spongebob κι εγώ το κακομαθαίνω πολύ.. Η σκυλολιχουδιά τελικά πήγε υπέρ πίστεως, δεν άρεσε στον σκύλο για τον οποίο προοριζόταν. Σε άλλα νέα εγώ πήρα αρκετές φορές τις λιχουδιές της natures menu και του αρέσουν πολύ και φαίνονται πολύ καλές ποιοτικώς.

giannhs str
Νεοφερμένο μέλος
Μονο αρνητικό η τιμή τους και ότι μετά από αυτές δεν θα τρώει τίποτε άλλο από λιχουδιές.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool