Γατομαμά ζητά βοήθεια

oh-my-cat!

Νεοφερμένο μέλος

Η oh-my-cat! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
Αγαπητοί γατόφιλοι.. Αντιμετωπίζω πρόβλημα.. Θα φύγω το Πάσχα και δεν έχω που να αφήσω τη γατούλα μου.. Μπορεί καποιος να μου την κρατήσει για 3 μέρες..? είναι πολύ υπάκουη! Κ όποιος θέλει του κρατάω και εγώ αντίστοιχα!
Δεν εμπιστεύομαι τόσο τις πανσιόν.. Δεν ξέρω τι να κάνω :|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν βρεθεί κάποιος να την κρατήσει (εγώ σίγουρα δεν μπορώ γιατί θα φύγω κι εγώ), δεν μπορείς να την αφήσεις σπίτι και να πηγαίνει κάποιος να την ταίζει και να της κάνει λίγο παρέα? Είναι λιγες οι μέρες. Εγώ για την Καθαρα Δευτέρα πχ που θα φύγω πάλι έχω κανονισει με μια φίλη που μένει κοντά να περνάει να τις βλέπει και να τις ταίζει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν βρεθεί κάποιος να την κρατήσει (εγώ σίγουρα δεν μπορώ γιατί θα φύγω κι εγώ), δεν μπορείς να την αφήσεις σπίτι και να πηγαίνει κάποιος να την ταίζει και να της κάνει λίγο παρέα? Είναι λιγες οι μέρες. Εγώ για την Καθαρα Δευτέρα πχ που θα φύγω πάλι έχω κανονισει με μια φίλη που μένει κοντά να περνάει να τις βλέπει και να τις ταίζει.

Δυστυχώς όλοι οι φίλοι μου φεύγουν για χωριά.. Αν κάποιος γνωρίζει καποια καλή πανσιον κλπ ας μου απαντήσει γιατι αγχώνομαι :|

πάντως το καλύτερο είναι να πηγαίνει κάποιος στο σπίτι και να την ταιζει , να αλλαζει και το νεράκι της. Αλλιως και η γατούλα θα ταλαιπωρηθεί και εσύ θα έχεις την ανησυχια. Κανένας γείτονας μήπως? εγω εχω δώσει τα κλειδια στον αποπάνω και του προσέχω και εγω τη δική του γάτα αντίστοιχα. Για πανσιον δεν ξέρω γιατί εχω ακούσει ότι επειδή βάζουν πολλα γατιά σε ένα χώρο μαζί είτε αγριεύουν (αν γίνει απότομα και δεν εχει συνηθισει η γάτα με άλλο γατι) ή μπορεί να κολλησουν κάποια ασθένεια από άλλη γάτα..
Εγω θα σου έλεγα να εξαντλήσεις όλες τις πιθανότητες του να έρχεται κάποιος σπίτι και μετά κοιτάζεις για πανσιον

Ακομα και στην χειροτερη περιπτωση, αφησε την μονη της στο σπιτι. Βαλ'της αρκετο φαι και νερο, και δυο λεκανες με καθαρη αμμο.
Εγω αυτο θα εκανα, και θα το προτιμουσα απο τις πανσιον.
Δυστυχως, δεν μπορω να την κρατησω γιατι και εγω θα λειπω το πασχα.

Ακομα και στην χειροτερη περιπτωση, αφησε την μονη της στο σπιτι. Βαλ'της ακετο φαι και νερο, και δυο λεκανες με καθαρη αμμο.
Εγω αυτο θα εκανα, και θα το προτιμουσα απο τις πανσιον.
Δυστυχως, δεν μπορω να την κρατησω γιατι και εγω θα λειπω το πασχα.

Συμφωνω..ακομα κ ετσι, θα ειναι σε δικο της περιβαλλον και δεν θα αναστατωθει τοσο που θα λειπεις, ποσο μαλλον αν την πηγαινες κ σε καποια πανσιον..;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back