Γατομπλουζάκια για τα αδέσποτακια

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Γατομπλουζάκια για τα αδεσποτάκια

Η cat nanny μας η Ιωαννα ζωγραφιζει μπλούζες στο χερι με γατουλάκια επάνω και εχει τη δυνατοτητα να φτιαξει για μας
.
Θα ετοιμασει γυρω στα 20 στη βραδυα ροκ για τα αδεσποτα που θα γινει στο NOBAR στη θεσσαλονίκη στις 24 γεναρη και φτιαχνει και με παραγγελια με το ονομα σας επανω μακρυμανικο, κοντομανικο και σε χρωματα, μικρα ή μεγαλα μεγέθη

Σας δειχνω αυτο που μου εκανε δωρο.

attachment.php

Εδω βλεπετε στη προσοψη τη καλυψουλα που ειναι η αγαπημένη μου γατα
και πισω τα αλλα τρια μια και εχω 4

Τα μπλουζακια θα δινονται με δωρεα ανω των 15 ευρω τα κοντομανικα και ανω των 20 τα μακρυμανικα, θα εχουμε τον κουμπαρα μας εκει γι αυτο το λογο, μια και ειμαστε ομαδα και δεν εχουμε δυνατοτητα αποδειξεων.
Τα χρηματα θα καλυπτουν τα εξοδα για μπλουζα και μπογιες και θα πηγαινουν στα αδεσποτα γατουλακια μας σε εγχειρησεις τροφες κλπ.

Πληροφορίες-Παραγγελίες εδω η στο 6979780445 ( 2-4/22-23.00)
Εμαιλ:thessalonikicagroup@hotmail.com
λογαριασμος τραπέζης εδώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• blouza2.jpg
    blouza2.jpg
    17,6 KB · Εμφανίσεις: 129
  • blouza1.jpg
    blouza1.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 40
Και εμείς δηλαδή που είμαστε σε άλλη πόλη και δεν μπορούμε να έρθουμε θα ζηλευουμε δηλαδή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι καλε θα παραγγελνετε και θα σας στελνουμε χαχα με καταβολη στο λογαριασμο της γατοομαδας

Τέλεια:up:απευθυνόματε σε εσένα δηλαδή;

ναι ναι θα βαλω στο μυνημα το εμαιλ εχει ηδη το τηλ και θα βαλω και το λογαριασμο να τον εχετε οσοι θελετε. Μου τηλεφωνειτε η στελνετε εμαιλ συννενοουμαστε τι μεγεθος χρωμα θελετε και καταθετετε κι εμεις τα στελνουμε στη μαρια ή τη βικυ στη γατοομαδα αθηνας η σε εσας.

Θέλω κι εγώ μπλούζα με γάτες. Και μάλιστα θα πάρω και μια δεύτερη για την κόρη μου.

αχ!!! τι ωραιο!!!!τελος του μηνα που θα πληρωθουμε !!!!!!! θα παρουμε και μειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς:P:P

Ομορφο ειναι!
Μπορουμε να διαλεξουμε καποιο σχεδιακι ή ειναι ιδιο για ολα;

Δεν ειναι ποτε το ιδιο , το συγκεκριμενο φτιαχτηκε ειδικα για μενα γιατι ειχα 4 γατες. Αν στειλετε μαιλ πειτε ποσες γατες εχετε και αν θελετε να γραφτει το ονομα σας και τι ποσοτητα η χρωμα θελετε και θα το προωθησω στην ιωαννα

Λοιπον τωρα εχει και με γλιττερ λιγο ακριβότερα θα σας βαλω φωτο. Η μαρια Νταλια πηρε το δικο της και δυο εκλεισε ο Δημητρης εθελοντης μας.

Συντομα θα σας φωτογραφισω και το κολιε "πατουσακι γατας" απο πηλό σε διάφορα χρώματα και το μπρελοκ" μουρη γατακι "που θα εχουμε. Ολα θα ειναι στη συναυλια ροκ.

Οσοι θελετε στειλτε μου ΠΜ με το τι θελετε ( οσοι ειπατε ηδη για μπλούζακι)

Yasmin βάλε μας όποτε μπορέσεις τις φωτό με glitter και πες μας τιμές.
Θα σου στείλω πμ για να σου δώσω παραγγελία.

Απο Δευτερα λογικα θα τα βαλω. Το μονο που θα κοστισει πιο πολύ θα ειναι γιατι οι μπογιες ειναι πιο ακριβες, μονο αυτο η ιωαννα μας τα κανει χωρις προσωπικο κερδος οποτε ολα τα χρηματα θα πανε για τα γατακια κατευθειαν.
Θα τα δειτε ειναι καταπληκτικα εχει φοβερο χερι αυτη η κοπελα παρτε μια γευση απο μερικα μπρελοκακια και κολιε πατουσακι πιο κατω. Θα τα εχουμε στη συναυλία αυτα.
attachment.php

attachment.php

Συνημμένα

• kolie1.jpg
    kolie1.jpg
    32 KB · Εμφανίσεις: 62
  • kolie2.jpg
    kolie2.jpg
    33,4 KB · Εμφανίσεις: 62
εγω θελω τετοια!!!!
να παραγγειλω????:P:P:P:P:P

αμε παραγγειλε μονο που δεν εχω συζητησει ακομη με την ιωαννα ποσο της στοιχησαν τα υλικα να ξερω ποσο θα πρεπει νατα δωσουμε για να περισεψει κατι για τα γατακια. Θα της μιλησω κα θα σας πω συντομα (τωρα ειναι κρυωμενη τεζα)

καλησπερα και καλη χρονια!!μολις μαθεις ενημερωσε με να σου πω ποσα θελω!!:):):)

Σε αυτη τη σελίδα https://www.freewebs.com/thessalonikicatgroup/giftsforyou.htm
θα βρειτε μετα το σαββατο ολα τα μπλουζακια και τα καλουδια made by Ioanna

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back