Γατονταντάδες σε όλη την Ελλάδα γράψτε εδώ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Σκεφτηκα οσοι θελεουν να κανουν τη γατονταντα ( catnanny)να γραφουν εδω την προσφορα τους ετσι ωστε οποιος χρειαζεται να βρισκει ανα πολή.

Στη θεσσαλονίκη υπαρχουν δυο. Η Ιωαννα και η Ευδοκία η ευδοκία ειναι πιο εμπειρη και αναλαμβανει και σοβαρα αρρωστα ζωα η ιωαννα τα ψοφαει στο χαδι και το παιχνιδι. Λειτουργουν κυριως ανατολικα λογω ελλειψης αυτοκινητου. Η μια ωρα παιχνιδι χτενισμα φροντιδα και ενημερωση με σμσ στο κινητο του γατογονιου κοστιζει 10 ευρω και αν ειναι για ταισμα αδεσποτων η πολλα ζωα κανουν τιμες αναλογα ( η ημερα σε πανσιον ειναι πιο ακριβη υποψην) Ετσι βοηθατε δυο ανεργα ατομα να ζησουν ενω ψαχνουν δουλεια και ταυτοχονα οι γατουλες σας φροντιζονται απο γατοφιλους.
Τηλ Ιωάννας 6994771293
Τηλ Ευδοκίας σας το δινουμε απο τη Γατοομάδα ( 6979780445 2-4μμ)
Σε περιπτωσεις που ειστε κοντα με εθελοντη της γατοομαδας και δεχτει (εχουμε μια προσφορα απο φοιτητρια κτηνιατρικης στον ευοσμο πχ) μπορει να γινει και δωρεαν

Εαν κι αλλοι σε αλλες πολεις θελουν να το κανουν ειτε με αμοιβη ειτε χωρις ας το πουν κι αυτοι σε αυτο το ποστ να τους βρισκουν οσοι χρειαζονται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κανενας/καμια για πατρα?:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και από εμένα.Θα ήθελα και εγώ να αναλάβω να βγάλω βόλτα το σκυλάκι σας ή να φροντίσω την γατούλα σας όταν εσείς δεν θα μπορείτε.Για όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης.Αν κάποιος με χρειαστεί ας στείλει e-mail στο nickant@tellas.gr ή στο τηλέφωνο 6948928240.Τάσος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι χρειαζεται για να γινεις γατονταντα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υποθέτω αγάπη για τα ζώα, υπευθυνότητα και αρκετό ελεύθερο χρόνο και κάποιες περαιτέρω γνώσεις σε θέματα υγείας σε περίπτωση που το γατάκι που φροντίζεις πάθει κάτι. :hmm: Το τελευταίο αν έχεις το τηλέφωνο του κτηνιάτρου του ζώου δε νομίζω πως είναι και απαραίτητο, μόνο αν μπορείς να τον βρεις όλο το 24ωρο όμως..

Συμφωνώ απολύτως.Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις είναι απέραντη αγάπη για τα ζώα.Υπομονή και σίγουρα όρεξη.

απειρη αγαπη για ολα τα ζωακια εχω....ελευθερος χρονος επισης απειρος....ορεξη για παιχνιδια, ζουλιγματα και (για τα σκυλια) βολτες επισης υπαρχει αφθονη,αλλα εμπειρια πανω σε αρρωστιες κλπ (ευτυχως δεν εχει τυχει) δεν εχω.
παντως αναγκη για συμπληρωματικο εισοδημα υπαρχει....και αν προκυψει με αυτον τον τροπο...θα ειναι και ευχαριστο...

Τότε άφησε τα στοιχεία σου κι αν υπάρχει ενδιαφερόμενος το συζητάς μαζί του ;)

σωστα
Αφροδιτη λοιπον απο πατρα

τηλ: 6972154182
mail: vacui76@yahoo.com

Αφροδίτη πολύ καλή η σκέψη σου. Φτιάξε καρτούλες ή άφησε τα στοιχεία σου στην κτηνίατρο και σε petshops που ψωνίζεις.
Συνήθως όποιος ψάχνει για cat sitting ρωτάει και εκεί.

Αφροδιτη τελειο!!! λες οταν παω κ εγω κυπρο να κανω κατι αντιστοιχο?? :D υπαρχει στην κυπρο μια εταιρια που αναλαμβανει αλλα ειναι πανακριβη!!!:/:

παιδια δεν το εχω σκεφτει και καλα...ειναι μεγαλη ευθυνη....λετε οτι μπορω?
τι προβλημα μπορει να υπαρξει?

αλλα οσο σκεφτομαι οτι θα εχω γατια να ζουμπαω και να παιρνω και χαρτζιλικι.......ε.....ψηνομαι τρελα:)

Εβελυν εσυ ειδικα πρεπει να το κανεις οπωσδηποτε!!!!!!!

λες εεε?? θα το σκεφτω σοβαρα οταν παω μονιμα κατω.. το μονο που πρεπει να σκεφτεις αφροδιτη ειναι οτι το καθε γατι ειναι ξεχωριστη προσωπικοτητα, κ αλλα θα ειναι μαλακα κ αλλα δεν θα σε θελουν καθολου..υπομονη κ αγαπη θελει αν με ρωτας εμενα..:) κ εννοειται οτι θα πρεπει να σου λεει ακριβως ο ιδιοκτητης τις αναγκες τους.;)

ωραια,τελεια....μαλλον ψηνομαι:)

Οι αγγελίες μεταφέρθηκαν στο σχετικό υπόμνημα. Αν θέλετε να αλλάξετε/προσθέσετε κάτι στο περιεχόμενο της αγγελίας σας και δεν μπορείτε, κάντε αναφορά στο μήνυμά σας για να το διορθώσουμε.
Το παρόν κλειδώνεται, για να μη δημιουργείται σύγχυση. :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back