Γατοξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη

• Thread starter Thread starter kimi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

kimi

Νεοφερμένο μέλος

Ο kimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Δυστυχως κανω διακοπες στην Χαλκιδικη σε camping που ειναι αρκετα οικογενιακο και γκρινιαζουν για τα κατοικιδια οι οικογενειες που εχουν μικρα παιδια. Αλλοι παλι εχουν σκυλια. Οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να παρω μαζι μου την Σαμανθα μου γιατι φοβαμαι. Δεν ειναι και απο τα ησυχα γατια που καθονται στην θεση τους. Μπορει να μπαινει στα αλλα τροχοσπιτα και να εχο φασαριες. Το σκυλι μπορεις να το δεσεις. ΤΟ γατακι ομως δεν ειναι για τετοια πραγματα. ξερετε κανενα ξενοδοχιο για κατοικιδια να την παω εκει το καλοκαιρι; Απο τιμες τι παιζει; Απο περιβαλον; τα εχουν ολη μερα σε κλουβια ή τα αφηνουν και λιγο να ξεμουδιασουν; δεν θελω να περασει μεσα σε ενα κλουβι. Στην αναγκη θα κατσω σπιτι και δεν θα παω πουθενα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάποτε είχα ρωτήσει για τα ξενοδοχεία ζώων τον κτηνίατρο μας.
Μου είχε προτίνει ένα στην Πυλαία(δεν θυμάμαι πιά το όνομα του) που θεωρούσε οτι είχε τις καλύτερες συνθήκες.Δηλαδή είχε αυλή με κήπο όπου έβγαζαν τις γάτες για κάποιες ώρες την ημέρα.Για τα περισσότερα ήταν πολύ επιφυλακτικός,γιατί μένουν μόνιμα σε κλουβί, θυμάμαι χαρακτηριστικά μου είχε πεί "οτι θυμίζουν φυλακή Αλκατράζ".:(
Οι τιμές αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στα 10Ευρώ την ημέρα για μία γάτα.:hmm:
Αν ξέρει κανείς να μας πεί συγκεκριμένα και αν υπάρχουν και link από site ξενοδοχείων ακόμη καλύτερα.:)
Θα ήθελα και εγώ πολύ να μάθω τι "παίζει" με ξενοδοχεία ζώων αυτήν την εποχή στην Θεσσαλονίκη.:hmm:
Βέβαια το έχω ως έσχατη λύση, αν δεν μπορέσω να λύσω διαφορετικά το πρόβλημα των γατιών μου, στις διακοπές μου.:hmm:

Νίκη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ καλο αυτο να τα βγαζει εξω για παρουν αερα. Χαιρομαι. Αν και 10 ευρω θα μου βγει παρα πολυ αν θελω να την δωσω για 1,5 μηνα. Οποιος ξερει κανενα τηλ η καμια αλλη λυση αν την πει. Τη γατουλα την μαζεψα απο τον δρομο τον Σεπτεμβριο. Δεν την ειχα το προηγουμενο καλοκαιρι.

Μεγάλο το διαστημα νομίζω και για πανσιόν και για διακοπές σε κάμπιγκ ,ακόμη κι αν δεν γκρινιάζουν οι πελάτες.Στην πρώτη περίπτωση μπορεί να πάθει ψυχολογικά το ζώο (νομίζω) και στη δεύτερη, θα έχεις πολλά καθημερινά προβλήματα για μεγάλο διάστημα, οπότε, κινδυνεύεις να σου βγουν ξινές οι διακοπές. Γιατί δεν σκέπτεσαι τη λύση ενός ξενοδοχείου, όπου επιτρέπονται κατοικίδια, αλλά, βέβαια, για πιο μικρό διάστημα, καθώς θα είναι αρκετά ακριβή λύση:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back