Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
Αυτο που εχω να σου προτεινω είναι οπωσδηποτε να την δει καποιος κτηνιατρος με εμπειρια σε τετοια περιστατικά και στην αποκατασταση τετοιων τραυματων. ειναι καλο σημαδι οτι νιωθει τα πισω ποδια της. υπαρχουν πολλοι τροποι να την βοηθησετε: ασκησεις στα ποδια καθημερινα οπωσδηποτε για να μην ατροφησουν οι μυες των ποδιων, ασκησεις σε μπαλα, κολυμπι στην μπανιερα με εσας να την κρατατε. επισης μπορει να πρεπει να παρει καποιο παυσιπονο ειδικα τωρα στην αρχη. στη δικη μας περιπτωση επρεπε να μενει περιορισμενος για να μη συνηθιζει να σερνεται και να μην επιβαρυνει την κατασταση του.
για πληροφορίες ή λεπτομερειες ειμαι στη διαθεση σας, εδω ή με πμ.
αν ειστε θεσσαλονικη μπορώ να σας πω σε ποιους ειδικους πηγαμε εμεις.
Καλη αναρρωση!
υγ: βεβαια αφου η δικια σας εχει καταγμα στην σπονδυλικη αρχικα τουλαχιστον πρεπει να το χειριστειτε αλλιως, ίσως να χρειαζεται χειρουργειο ή απλα να περασει καιρος να δεσει, ο,τι πουνε οι ειδικοι. σε εμας δεν υπηρχε κανενα εμφανες τραυμα.
Nikos90
Νεοφερμένο μέλος
Nikos90
Νεοφερμένο μέλος
(σου έστειλα π.μ.)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum