Δημητρης Q
Νεοφερμένο μέλος
Ο Δημητρης Q αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
26-06-12
17:09
Γεια σας!Σημερα βρηκα ενα γατακι σε ενα επαρχιακο δρομο και το μαζεψα.Το πηγα στον κτηνιατρο και βρηκαμε οτι εχει εκ γεννηθεις ενα προβλημα με τα πισω ποδαρακια του αλλα απο οτι καταλαβα οχι δισπλασια ισχυου!Το εξετασε και αφου ειδαμε κατα τα αλλα πως ειναι υγειεστατο το πηρα στο σπιτι με τα απαραιτητα(τροφη,παρασσιτοκτονο σπρευ και κρεμα για τα σκουληκια)και το χαρηκαμε με την γυναικα μου και τον Γιαννακη μας-4 ετων-και της φτιαξαμε ενα σπιτακι-κλουβακι- γιατι εναι μικρη και φοβαμαι αυτοκινητα,περιεργους γειτονες,αδεσποτα σκυλια γιατι λογω του προβληματος της δεν μπορει να περπατησει-τρεξει καλα.Δακριζουν λιγο τα ματακια της και δεν ξερω γιατι!Εφαγε καλα και μετα απο λιγο εκατσε ηρεμη πλεον.Μπορει να μεινει μεσα στο κλουβοσπιτο και αν ναι για ποσο;Mε το προβλημα με τα ποδαρακια της μπορω να κανω κατι;Ο κτηνιατρος δεν μου ειπε τιποτα!Την αγαπαω την μικρη μας ΜΟΝΑ κι ας ειναι και κουτση!Ευχαριστω προκαταβολικα!!
Υ.Γ. Δεν εχω αλλα ζωα.
Υ.Γ. Δεν εχω αλλα ζωα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα.
26-06-12
18:25
Καλώς δεχτήκατε το μικρό γατάκι και μπράβο που θα του προσφέρετε ένα σπιτάκι!
Απ'ότι κατάλαβα το γατάκι θα το κρατήσετε μέσα στο σπίτι αποκλειστικά; Γιατί μιας και αντιμετωπίζει πρόβλημα κινητικό ένας λόγος παραπάνω να μείνει μέσα στο σπίτι
Σχετικά με τα ποδαράκια του: έχω δει στο youtube πάρα πολλά βίντεο με γάτες που έχουν παρόμοιο πρόβλημα και παρ'όλα αυτά καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν σε όλα μια χαρά
Απλώς μπορεί να χρειαστεί να γίνει πιο εύκολη η ζωή της, όπως πχ αφού δε θα μπορεί να ανέβει σε καναπέ κλπ φτιάξτε αυτοσχέδιες σκαλίτσες κλπ.
Ο κτηνίατρος είπε αν μπορεί να γίνει κάτι, όπως πχ κάποια επέμβαση;
Τα ματάκια μπορεί να είναι δακρυσμένα λόγω ιωσούλας. Καλό είναι να κάνει και το εμβόλιο για ρινοτραχείτιδα, αλλά φαντάζομαι αφού επισκεφτήκτε κτηνίατρο θα σας τα είπε.
Περιμένουμε και φωτογραφίες

Απ'ότι κατάλαβα το γατάκι θα το κρατήσετε μέσα στο σπίτι αποκλειστικά; Γιατί μιας και αντιμετωπίζει πρόβλημα κινητικό ένας λόγος παραπάνω να μείνει μέσα στο σπίτι

Σχετικά με τα ποδαράκια του: έχω δει στο youtube πάρα πολλά βίντεο με γάτες που έχουν παρόμοιο πρόβλημα και παρ'όλα αυτά καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν σε όλα μια χαρά
Απλώς μπορεί να χρειαστεί να γίνει πιο εύκολη η ζωή της, όπως πχ αφού δε θα μπορεί να ανέβει σε καναπέ κλπ φτιάξτε αυτοσχέδιες σκαλίτσες κλπ.Ο κτηνίατρος είπε αν μπορεί να γίνει κάτι, όπως πχ κάποια επέμβαση;
Τα ματάκια μπορεί να είναι δακρυσμένα λόγω ιωσούλας. Καλό είναι να κάνει και το εμβόλιο για ρινοτραχείτιδα, αλλά φαντάζομαι αφού επισκεφτήκτε κτηνίατρο θα σας τα είπε.
Περιμένουμε και φωτογραφίες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
26-06-12
19:35
Καλησπερα Δημητρη και μπραβο σου που το πηρες κοντα σας.

Δεν εχω καταλαβει τον λογο να μεινει στο κλουβοσπιτο.Την εχετε εξω,και για να μην φυγει την εχετε βαλει σε κλουβακι;;Αν καταλαβα καλα...οχι,δεν μπορει να ζησει εκει με καμια δυναμη.Μπορει να μεινει μεσα στο κλουβοσπιτο και αν ναι για ποσο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum