Γατούλα με πρόβλημα στο ματάκι..

Giota156

Νεοφερμένο μέλος

Η Giota156 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Καλησπέρα!!Ειμαι νεο μέλος κ εδώ κ 1 μήνα γατομαμα!Προχθές όμως, μάζεψα από τον δρόμο μια γατούλα που είναι λίγο μικρότερη του ενός έτους..κ είναι χάλια..έχει αναπνευστικό πρόβλημα και φτερνιζεται συνέχεια κ αναπνέει με δυσκολία..Την πήγα αμέσως στον κτηνίατρο και της ξεκίνησε θεραπεία με αντιβίωση..Όσο αφορά το ματάκι της, μου είπε πως δεν βλέπει..Είναι σαν να έχει μια κόκκινη βλέννα..κ η κόρη της φαίνεται αχνα..Δεν μου έδωσε καμια θεραπεία για το ματάκι..δεν την εμπιστεύτηκα δεδομένου οτι δεν την είδε η κτηνίατρος αλλά η βοηθός της..και δεν την είδα κ σίγουρη γενικότερα..Δε θα έπρεπε να μου δώσει έστω κάποιες σταγόνες?Αν ξέρει κάποιος ας μου στείλει τη γνώμη του..Θα με βοηθήσει πολύ..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!!Ειμαι νεο μέλος κ εδώ κ 1 μήνα γατομαμα!Προχθές όμως, μάζεψα από τον δρόμο μια γατούλα που είναι λίγο μικρότερη του ενός έτους..κ είναι χάλια..έχει αναπνευστικό πρόβλημα και φτερνιζεται συνέχεια κ αναπνέει με δυσκολία..Την πήγα αμέσως στον κτηνίατρο και της ξεκίνησε θεραπεία με αντιβίωση..Όσο αφορά το ματάκι της, μου είπε πως δεν βλέπει..Είναι σαν να έχει μια κόκκινη βλέννα..κ η κόρη της φαίνεται αχνα..Δεν μου έδωσε καμια θεραπεία για το ματάκι..δεν την εμπιστεύτηκα δεδομένου οτι δεν την είδε η κτηνίατρος αλλά η βοηθός της..και δεν την είδα κ σίγουρη γενικότερα..Δε θα έπρεπε να μου δώσει έστω κάποιες σταγόνες?Αν ξέρει κάποιος ας μου στείλει τη γνώμη του..Θα με βοηθήσει πολύ..:)

Καλως μας ηρθες!:clapup:
Σχετικα με την γατουλα που βρηκες..ισως να μην υπαρχει καποια θεραπεια γιατι ισως να ειναι σε προχωρημενο σταδιο..καλο ειναι βεβαια να παρεις και μια δευτερη γνωμη! Υπαρχει μια κτηνιατρος που εξιδεικευεται στα θεματα των ματιων..Σκουτζου λεγεται..προσφατα μελος του forum την επισκεφτηκε για ενα προβλημα που ειχε ο γατουλης του στο ενα του ματι και με την θεραπεια που του εδωσε ειδε πολυ καλα αποτελεσματα!!!:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρέπει να την δει κάποιος ειδικός για τα μάτια. Αν είσαι Αθήνα πήγαινε στην Σκούντζου Ευγενεία 2106517758, αν είσαι από αλλού, δώσε περιοχή για να σου πει κάποιος που ξέρει.

(Εγώ είμαι αυτός με τον γατούλι και είμαι πολύ ευχαριστημένος)

να πας σε αλλη..ετσι ωμα το λεω...να πας στην σκουτζου,που ειναι εξειδικευμενη στα ματακια...σου ευχομαι τα καλυτερα..:)

Στην Σκουντζου και οσο το δυνατον πιο γρηγορα. Ειχα βρει και εγω ενα γατακι, με το ενα του ματι χαλια, και οταν ειδα κοκκινη βλεννα ειχε τρυπησει εξωτερικα, και μου ειπε η γιατρος οτι το ματι πρεπει να αφαιρεθει, αλλιως κινδυνευε η ζωουλα της μπεμπας. Το αφαιρεσαμε και ησυχασε. Αν εχει εξωτερικο ελκος ειναι πολυ επικινδυνο!

βρε παιδια..ουτε συννενοημενοι να ειμασταν...:hehe::hehe::hehe:

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να γίνει καλά... Θα κοιτάξω να πάω σε αυτή την κτηνίατρο... :)

Εξωτερικό έλκος δεν έχει... Της κάνω πλύσεις με χαμομήλι μήπως γίνει έστω λίγο καλύτερα αλλά δεν νομίζω :( ...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
To χαμομηλι να το αποφεγεις για τα ματακια,οπως και το βαμβακι,καλυτερα φυσιολογικο ορο με γαζα.

Ekswteriko elkos den exei..tis kanw pliseis me xamomili mipws ginei estw ligo kalutera alla de nomizw...:(...

Πως θα το ηξερες ακομα και αν ειχε εξωτερικο ελκος? Το αιμα που ειδες απο καπου προηλθε :/: Σου λεω την δικη μου εμπειρια. Οταν ειπα στην κτηνιατρο αυτη οτι ειδα βλεννα με αιμα μου ειπε αμεσως "εχει τρυπησει το ματι εξωτερικα, θελει βγαλσιμο". Ισως ειναι κατι αλλο, αλλα μεχρι να πας στην κτηνιατρο μονο υποθεσεις γινονται. Οπως σου λεει η Μουκελης, δεν ειναι καλη ιδεα οι πλυσεις με χαμομηλι.
Την εχεις δει να προσπαθει να ξυσει το ματι της?

Τα greeklish απαγορευονται απο τους κανονες του φορουμ, οποτε προσπαθησε να γραφεις ελληνικα ;)

Την πηγα στον κτηνιατρο!το πρωτο πραγμα που εκανα..Απλά επειδή η κτηνίατρος έλειπε, την εξέτασε η βοηθός της, την οποία δεν την είδα κ τοσο σιγουρη(κάνει την πρακτική της).Θα την ξαναπάω βέβαια γιατί πρέπει να συνεχίσουμε τη θεραπεία για το αναπνευστικό..Δεν την έχω δει να προσπαθεί να το ξύσει..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back