Γατούλα στο "ράφι" (;)

Riru

Νεοφερμένο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
ένα συγγενικό μου πρόσωπο έχει μια γατούλα περσίας τσιντσιλά 9 ετών, η οποία είναι υγιέστατη, όχι στειρωμένη και προς το παρόν η κακομοίρα αγνή και παρθένα :P... τόσο καιρό δεν της βρίσκανε έναν εξήσου όμορφο γάτουλι και πέρασαν τα χρόνια.

Εν πάση περιπτώση, σε άλλο thread αν έχετε δει, ζητώ γατάκι πέρσικο γενικά, εκεί λοιπόν που έψαχνα στο google βρήκα μια αγγελία με έναν πανέμορφο γάτο πανομοιότυπο με τη προαναφερόμενη γατούλα, ίδια φάτσα! εντελώς. Ψάχνει για ζευγάρωμα! ...και αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη ενημέρωσα τους ιδιοκτήτες και των 2.

Η ερώτηση μου όμως είναι η εξής, μιας και είστε όλοι έμπειροι και έμπειρες εδώ μέσα με το θέμα αυτό!

Μπορεί μια γατούλα 9 ετών να μπεί σε αυτή τη διαδικασία τώρα? Η είναι πολύ αργά? Θα έχει επιπλοκές? Θα αντέξει γενικά?

Κάλεσε τον κτηνίατρο της ο συγγενής μου και της είπε από το τηλ πως είναι οριακά ηλικιακά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.
Η γατουλα ειναι breeding quality;Ο αρσενικος;Εξαρτωνται πολλα απο αυτο,γιατι μπορει ειτε να ειναι φορεας καποιος απο τους δυο καποιας κληρονομικης ασθενειας ή δυσπλασιας,ειτε η σωματοδομη της γατουλας να μην της επιτρεπει να γεννησει με ασφαλεια.Επειτα παιζει ρολο το βαρος της,η κατασταση του ανοσοποιητικου της,ο κυκλος των οιστρων της (καθως οσο περισσοτερους εχει περασει τοσο αυξημενη ειναι η πιθανοτητα να εμφανισει πυομητρα ακομη και κατα τη διαρκεια της κυησης),η κλινικη της εικονα (εκτος απο τη γεννα,μια και τα περσικα πολλες φορες λογω κεφαλιου των μικρων εχουν επιπλοκες κατα τον τοκετο,θα αντεξει μια ναρκωση σε περιπτωση καισαρικης; ) κτλ.Εγω θα ελεγα να μη μπει το ζωο σε αυτη τη διαδικασια ειδικα σε αυτη την ηλικια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ έχω τις αμφιβολίες μου για να μπει σε αυτή τη διαδικασία τώρα πια. Γιαυτό και ρωτάω εδώ μη τυχόν και κάποιος έχει τέτοια εμπειρία. Γενικά δεν είναι εύκολο πράγμα η εγκυμοσύνη της γατούλας. Και θα είναι πολύ κρίμα να πάθει κάτι.

Επισυνάπτω και μια φώτο της, δεν είναι πανεμορφη? :)

20732100202596682580324.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Ειναι πανεμορφη....!!!!!!!!!!:D:D

Ειναι παρα πολυ ομορφη,αλλα δε φαινεται για τσιντσιλα, απο τη φωτο φαινεται ολολευκη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back