χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
25-01-07
17:18
Παιδια. προχθες το βραδυ ο τελευταιος της παρέας ηρθε στο κρεβατι μου, με "ψεκασε", μετα ψεκασε τα μαξιλάρια, μετα το πάπλωμα......
Ειναι μόνο 6,5 μηνων. Εκλεισα ραντεβού για σημερα 6.15 για στειρωση, γιατι βρωμάει όλο το σπίτι..... Αλλά δεν ειναι πολύ μικρος????? Στον άλλον, οι ορμές ηρθαν όταν ηταν 8 μηνών. Αν κανω τωρα στειρωση δεν ειναι πρόβλημα?
Ειναι μόνο 6,5 μηνων. Εκλεισα ραντεβού για σημερα 6.15 για στειρωση, γιατι βρωμάει όλο το σπίτι..... Αλλά δεν ειναι πολύ μικρος????? Στον άλλον, οι ορμές ηρθαν όταν ηταν 8 μηνών. Αν κανω τωρα στειρωση δεν ειναι πρόβλημα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα.
25-01-07
17:50
Eγω τον στειρωσα μολις μπηκε στους εξι μηνες. Με συμφωνη γνωμη του κτηνιατρου βεβαια Καλα ειναι νομιζω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα.
25-01-07
18:42
Κι εμένα ο κτηνίατρος μου είπε μετά τους 6. Αλλά αφού δεν έχω πρόβλημα ακόμα, δεν ψεκάζουν κλπ θα περιμένω κανα 2μηνο. Μου φαίνονται τόσο μικρούλια ακόμα. Ιδίως ο Πέπε...
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
26-01-07
17:37
Τον πηγα τον καημενο! Κι εμενα μωρο μου φινεται ακόμη!!! Αλλά ο κτηνιατρος ειπε πως ειναι εντάξει. Καλύτερα ειναι σημερα. Χτες ειχε τα χαλια του, όλο εμετο ηθελε να κανει αλλά δεν ειχε τι να βγάλει. Σημερα ειναι καλα και αρκετα ευδιαθετος. Δεν κανει τουμπες αλλά πολύ καλύτερα. Οπότε πάει κι αυτό! Και λογικά δεν θα ψεκάσει πλέον. Εκανα γενική στο σπίτι και δεν μυρίζει τόσο σήμερα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum