"Γατούλα, χάρηκα" "νιάου"

lightpath

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η lightpath αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα.
Γειά σας
Θυμάστε πότε είχατε την πρώτη σας γατούλα; Εγώ από δύο χρονών μου είπε η μητέρα μου ότι πήγαινα και χάιδευα μία γατούλα στο χωριό όπου και έμενα, και την πρώτη την απέκτησα στα 5 μου:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την πρωτη γατα μας στο πατρικό μου την πήραμε όταν ήμουν 8. Μετα δεν μειναμε ποτέ χωρις ζωάκι κι εγω τηρησα αυστηρα την οικογενειακή παραδοση στο δικό μου σπίτι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο μικρη ηθελα σκυλο,αλλα η μητερα μου δεν ηθελε λογο του οτι ηταν μεγαλη ευθυνη,τελικα καταφερα να παρω το πρωτο γατακι στα 11 και τον πρωτο σκυλο στα16!

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου περιβαλλόμουν από γάτες. Η γιαγιά είχε πάντα γάτες στην αυλή που τις τάιζε. Έκτοτε δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς γάτα!

Κι εμείς είχαμε πάντα γάτες στην αυλή. Ο πρώτος μου οικόσιτος γάτος ήταν στα 18 μου. Ο Παχούμης μας.

Πάντα ήμουν περιτριγυρισμένη από ζώα. Χελώνες, καναρίνια, παπαγαλάκια, μεγάλοι παπαγάλοι, σκύλοι, πάπιες, χαμστεράκια, ακόμα και ένα γουρουνάκι έχουν περάσει από τα χέρια μου και το σπίτι μου. Γατάκι μπήκε πρώτη φορά στη ζωή μου πέρυσι τον Απρίλιο όταν ο Χιόνης αποφάσισε να με "σαγηνεύσει".Μετά από πολύμηνο φλερτ κατάφερε να με υιοθετήσει στις 11 Οκτώβρη πέρυσι όταν τον βρήκα ετοιμοθάνατο και τον "αναστήσαμε¨κυριολεκτικά με τον γιατρό.

και εγω απο 2 χρονων ειχα τον τομ τον οποιο εχασα οταν ημουν 8.... απο κει και περα πηραμε φορα και δεν εμεινα ποτε χωρις γατα.. μονο οταν ημουν 3 χρονια στο λονδινο οπου επαθα και στερηση!!!lol lol

Και εδω παντα ειχαμε γατες...
Η αγαπημενη μου ηταν η γκριζουλα, η οποια ουτε που ξερω πως κατεληξε σε εμας. Ημουν μικρη τοτε, αλλα την θυμαμαι...ζουσε στον κηπο, αλλα περνουσε αρκετες ωρες της ημερας στο σπιτι της γιαγια.
Εζησε 12 χρονια, αστειρωτη ανεμβολιαστη και χωρις καμια επισκεψη σε κτηνιατρο. Εφυγε απο αυτοκινητο!

εγω απο μικρη ηθελα ζωακι-σκυλακι-αλλα δε με αφηναν να παρω.ετσι περιοριστηκα σε πουλακια,ψαρακια,χελωνακια,χαμστερακια.μεχρι που περσι μολις ειδα την Τσικι πατησα ποδι κι ετσι εμεινε μαζι μας:)

Ωραίο θέμα! :)
Η πρώτη μου γατούλα ήταν η Ζαν, στα 8 μου (η οποία ζει ακόμα και είναι πλέον γριούλα). Οι γονείς μου πήραν απόφαση οτι για να σταματήσω να τους πρίζω να μου κάνουν αδελφάκι, μια καλή λύση θα ήταν να μου πάρουν κατοικίδιο (που τα αγαπούσα πολύ απο μικρή), παρ'ότι ο πατέρας μου δεν τα συμπαθούσε καθόλου. Αποφάσισαν να πάρουν ράτσας για να είναι πιο σίγουροι απο ασθένεις κλπ. Απο ράτσα διαλέξαμε τσιντσιλά (μοιάζει με περσική αλλά με πιο γλυκιά φατσούλα, καμία σχέση με το τρωκτικό τσιντσιλά πάντως :P) και αρσενική. Τελικά αρσενική δεν είχαν και πήραμε θηλυκή.
Η μητέρα μου έχει ακόμα προκαταλήψεις υπερ των γατών ράτσας, τις θεωρεί πιο έξυπνες και γενικά "ανώτερες". Ευτυχώς εγώ δεν μεγάλωσα με τέτοια κολλήματα :)

το πρωτο μου ζωακι που ηταν για εμενα μονο ηταν ο σκυλος μου ο τομυ που τον εφεραν οταν ημουν μωρο κ μια γατα η καλυψω που δεν θυμαμαι ποσα χρονια την ειχαμε

Εμεις ειχαμε αλλα ζωα αλλα παντα για λαθος λογους οποτε δεν επιβιωναν πρωτη φορα ειδα πριν τεσερα χρονια μια γατα μακρυτριχη εξω κι οταν την αγγιξα αρχισα να θελω και δικια μου κι ετσι πηρα τα χουχουδακια πρωτα και μετα ηρθαν και τ αλλα και ευτυχως επιβιωνουν μια χαρα μεχρι τωρα

Τον πρώτο μας γάτο τον πήραμε όταν ήμουν 5 χρονών και μετά από πολύ μεγάλη γκρίνια όλα τα αδέλφιά μαζί. Ήταν απόφαση της στιγμής για τους γονείς μου, είχαμε πάει πάνω στο χωριό του πατέρα μου και τον είχε μια γειτόνισσα μαζί με πολλά ακόμα γατιά, ήταν εύκολο γι’ αυτήν να το αποχωριστή! Και το όνομα αυτού ‘Μούτσος’!

παντα ειχαμε γατες και αλλα ζωακια το μικροβιο το πηρα απο τη μητερα μου που λατρευει ιδιαιτερα τις γατες ο πατερας μου γρινιαζει αλλα πως τα καταφερνει και ο γατος και τα σκυλια ζητουν απο αυτον να τα βγαλει εξω;;;:hmm:

Και μένα το κουνελάκι μου το παίζω, το πηγαίνω βόλτες, το προσέχω, το ταίζω και η αδερφή μου που το διώχνει, όλο σ'αυτήν κάθεται:lol: Τελικά το φτύσιμο κολλάει και στα ζώα..:| :hmm: :lol:

Αν και απο πολυ μικρη εδειξα να αγαπαω τα γατακια, δεν ειχα οικοσιτη ποτε... μεχρι τον Μισκα πριν απο 1,5 χρονο. Παντα ομως ταιζα διαφορες αδεσποτες και ηταν και ειναι ειδικοτητα μου να κανω τις αγριες γατες ημερες που δεχονται ανθρωπινο χαδι. Η Μουρκα ηταν η πρωτη θα μπορουσα να πω... πανεξυπνη γατα! Τον Μισκα με αφησαν επιτελους να τον εχω μεσα στο σπιτι επειδη τον αγαπησαν και οι γονεις μου και απο τοτε που χαθηκε εχουμε τον Σαββα που ωρες ωρες νομιζω οτι τον εχουν σαν αδερφο μου και οχι σαν τον γατο μας. :)

Aπό τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου

:lol::lol::up::up:Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου η αυλή μας ήταν γεμάτη γάτες οι οποίες γεννουσαν ξανά και ξανά και κάποια στιγμή έφτσαν τις 35. Ο πρώτος έρωτας με γάτα ήρθε μέ έναν γάτο 2 μηνών αδέσποτα από την αυλή που κάποια παιδια από την γειτονια του έβγαλαν το ματι. Το μικρό υπέφερε και δεν άφηνε κανένα να το πλησιάσει δεν θυμάμε πως κατάφερα να το πλησιάσω αλλά θυμάμε να έχω βάλει πολυ μπεταντίν στο μάτι και να το καθαρίζω γιατί για γιατρό ούτε λόγως. Ήταν αδεσποτό και εγώ ουτεεεεε σχολείο δεν πήγαινα ακόμη δεν ξερώ πως αλλά ο γάτος σώθηκε και ήμουν το μονο ατομο που άφηνε να τον πιασει να παιξει μαζί του. Μέχρι σε καροτσακι για κούκλες τον έβαζα και τον έκανα βόλτα σαν να ήταν το μωρό μου. Το δε φαί μου το τρώγαμε μισό μισό.Τότε μετακομίσαμε και ο γατος έμεινε πίσω. Α! και δεν σας είπα ότι άλλη γατα όσο ήταν αυτός κοντά δεν με πλησίαζε αγρίευε απίστευτα τόσο που η μαμα μου φοβόταν και για μένα. Έμεινα χρόνια χωρίς γάτα γιατί ενδιάμεσα μεγάλωσα ένα σκύλο. Οταν τον έχασα πήρα έναν σιαμ αλλά επειδη πείραζε πολύ της κουρτίνες της μαμας μου τον έδιωξε. Μετά ήρθε η Νεφέλη και τωρα είναι η Κλειώ. εδώ και 6 χρόνια έχω σταθερα΄ μία γάτα και ευτυχως και ο άντρας μου και οι κόρες μου είναι τρελαμένοι μαζί τους. Αύτα:lol::lol::lol:

Ούτε που θυμάμαι πότε ξεκίνησε η σχέση μου με τις γάτες. Από μικρή είχαμε μια γάτα να χαϊδέψουμε και να παίξουμε, ίσως η πρώτη να ήταν μια θηλυκιά με γκρίζο και άσπρο τρίχωμα, που χάθηκε, όμως, γρήγορα... Έχουν περάσει από τα χέρια μου αμέτρητες γάτες. Οι περισσότερες έχουν χαθεί, αλλά θυμάμαι τις περισσότερες από αυτές και μερικές φορές τις νοσταλγώ. Ήταν ξεχωριστά ζώα και μου έμαθαν πολλά πράγματα..

τον πρωτο και μοναδικο γατουλη που ειχα/εχω ποτε στην ζωη μου απεκτησα στα 9 μου χρονια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Η πρωτη μου γατουλα ηταν η Τουσι,μια τιγριτσα,οταν ημουν 6 ετων.Η αληθεια βεβαια ειναι οτι ηταν αδικαιολογητα επιθετικη μερικες φορες,και χω ακομα καποια σημαδακια απο τις επιθεσεις της.Ποτε δεν καταλαβα γιατι συμπεριφεροταν ετσι, ισως απλα ηθελε να παιξει.οπως και να χει ομως η πρωτη γατουλα δε ξεχνιεται :).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back