Γατούλα ψάχνει επειγόντως σπίτι για να μην βγει στο δρόμο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Η Μπιάνκα είναι μια υπέροχη γατούλα περίπου 1 χρόνου που τη μάζεψαν μωράκι από το δρόμο για να μην σκοτωθεί απο τα αυτοκίνητα. Δυστυχώς δεν μπορεί να παραμείνει εκεί που είναι μια που χρειάζονται το χώρο τέλος της εβδομάδας, και ψάχνει επειγόντως σπίτι για να μην βγει στο δρόμο. Δεν είναι έχει ζήσει ποτέ έξω και δεν θα επιβιώσει. Είναι στειρωμένη, απίστευτα χαδιάρα και με καλούς τρόπους στο σπίτι. Παρακαλούμε βοηθήστε την να βρει ένα σπίτι να πάει κοινοποιώντας την αγγελία της, πρέπει να φύγει από εκεί που είναι μέχρι την Κυριακή 01/09. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 6972130918.

Nine Lives, registration number 2157/08

https://www.facebook.com/photo.php?...86512693.40023.168053286575153&type=1&theater

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• bianca.jpg
    bianca.jpg
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 172
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Γλυκιά μου φατσούλα, γρήγορα να βρεθεί αυτός που θα σε αγαπήσει! :) Καλή τύχη μωράκι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρέ τι όμορφο κορίτσι είναι αυτό.....μακάρι να βρεθεί κάτι γρήγορα...πανέμορφο κοριτσάκ, καλή τύχη!

Είναι πολύ τελευταία στιγμή, αλλά ελπίζουμε σ'ένα θαύμα για τη γλυκούλα. Δυστυχώς δεν ενημέρωσαν έγκαιρα για τη χρήση του χώρου και την 'πληρώνει' τώρα η μικρή...το να βγει στο δρόμο θα είναι ό,τι χειρότερο, δεν έχει ζήσει ποτέ έξω. :(

Οχι βρε Λία μου στο δρόμο....αμαρτία από το Θεό....να δώσουν περιθώριο στη γατούλα δυστυχώς είναι τόσα πολλά πως θα βρεθεί τόσο γρήγορα σπιτάκι....μα γιατί βρε παιδί μου δεν το σκέφτονται.... :-((((((

Λια σου εχω στειλει μηνυμα στο φεις, μπορω να φιλοξενησω εγω την μικρουλα. Ηταν να φιλοξενησω μια αλλη γατουλα, μεγαλη σε ηλικια που μπηκε η μαμα της σε οικο ευγηριας αλλα τελικα θα κοιταξουν να της βρουν κατι στην Θεσσαλονικη, οποτε ειμαι ελευθερη κι εγω και το δωματιο που ηταν ο White.:)

Βάσω μου ευχαριστούμε πολύ-πολύ, είσαι ένας άγγελος! Η γατούλα βρήκε τελικά φιλοξενία και συνεχίζει να ψάχνει ένα μόνιμο σπίτι.

Κλειδώστε παρακαλώ, η Μπιάνκα είναι σε σπίτι. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back