zoetsa
Νεοφερμένο μέλος
Η zoetsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
22-11-08
17:31
Εχω 2γατες οι οποιες μένουν έξω απο το σπίτι γιατί η μαμα μου δεν τις θέλει για μέσα
Ξέρω πως αυτό δεν είναι καλό για τα γατάκια τώρα το χειμώνα για αυτο αν ξερει να μου πει κανεις κανα τροπο για να πείσω τη μαμα μου το ακουω....:greycat:
Ξέρω πως αυτό δεν είναι καλό για τα γατάκια τώρα το χειμώνα για αυτο αν ξερει να μου πει κανεις κανα τροπο για να πείσω τη μαμα μου το ακουω....:greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
22-11-08
17:39
Δεν ξέρω να σου πω τρόπο .. γιατί ποτέ δεν χρειάστηκε να πείσω κανέναν.
Και στον ανδρα μου... του την έφερα την γάτα έτσι απλά, χωρίς πολλά πολλά....
ή και οι δύο ή κανένας... δεν είχε και πολλές επιλογές! Μετά μολις το έζησε το γατάκι λίγο το αγάπησε σαν τρελός!
Μέχρι να την πείσεις, φτιάξε τους σπιτάκια, απο κούτες χαρτονένιες, με κουρέλια, και παλιά ρούχα, κάπου που να μην βρέχονται και να μην τα πιάνει ο αέρας.!!!!
Και στον ανδρα μου... του την έφερα την γάτα έτσι απλά, χωρίς πολλά πολλά....
ή και οι δύο ή κανένας... δεν είχε και πολλές επιλογές! Μετά μολις το έζησε το γατάκι λίγο το αγάπησε σαν τρελός!
Μέχρι να την πείσεις, φτιάξε τους σπιτάκια, απο κούτες χαρτονένιες, με κουρέλια, και παλιά ρούχα, κάπου που να μην βρέχονται και να μην τα πιάνει ο αέρας.!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
22-11-08
17:43
Μπραβο σου, μικρουλα μου που φροντιζεις τα γατακια.
Ειναι δυσκολο να σου πουμε τροπο να πεισεις την μαμα σου να τα βαλει μεσα στο σπιτι.
Αν ομως τα προσεχεις και δει η μητερα σου ποσο τα αγαπας και ποσο δεμενη εισαι μαζι τους ισως με τον καιρο αλλαξει γνωμη.

Ειναι δυσκολο να σου πουμε τροπο να πεισεις την μαμα σου να τα βαλει μεσα στο σπιτι.

Αν ομως τα προσεχεις και δει η μητερα σου ποσο τα αγαπας και ποσο δεμενη εισαι μαζι τους ισως με τον καιρο αλλαξει γνωμη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum