Γατούλες έξω από το σπίτι

zoetsa

Νεοφερμένο μέλος

Η zoetsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Εχω 2γατες οι οποιες μένουν έξω απο το σπίτι γιατί η μαμα μου δεν τις θέλει για μέσα:(Ξέρω πως αυτό δεν είναι καλό για τα γατάκια τώρα το χειμώνα για αυτο αν ξερει να μου πει κανεις κανα τροπο για να πείσω τη μαμα μου το ακουω....:greycat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω να σου πω τρόπο .. γιατί ποτέ δεν χρειάστηκε να πείσω κανέναν.:hmm: Και στον ανδρα μου... του την έφερα την γάτα έτσι απλά, χωρίς πολλά πολλά....:P ή και οι δύο ή κανένας... δεν είχε και πολλές επιλογές! Μετά μολις το έζησε το γατάκι λίγο το αγάπησε σαν τρελός!:)

Μέχρι να την πείσεις, φτιάξε τους σπιτάκια, απο κούτες χαρτονένιες, με κουρέλια, και παλιά ρούχα, κάπου που να μην βρέχονται και να μην τα πιάνει ο αέρας.!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο σου, μικρουλα μου που φροντιζεις τα γατακια.:D
Ειναι δυσκολο να σου πουμε τροπο να πεισεις την μαμα σου να τα βαλει μεσα στο σπιτι.:hmm:
Αν ομως τα προσεχεις και δει η μητερα σου ποσο τα αγαπας και ποσο δεμενη εισαι μαζι τους ισως με τον καιρο αλλαξει γνωμη.:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back