Γατούλης Περσίας. Επέστρεψε

dragonfly-kishar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η dragonfly-kishar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα.
Γεια σε ολους, ο γατούλης περσίας που συζητούσαμε πριν λίγες ημέρες, επέστρεψε σε εμένα (και εδώ θα μείνει μέχρι να πεθάνει), γιατί εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα.Υγρό στους πνεύμονες και δυσλειτουργία της καρδιάς που προέρχονται από λοιμώδη περιτονίτιδα.

Υπάρχει γιατρός να ειδικεύεται σε θέματα καρδιάς? Μη μου αναφέρετε please ο καθένας τον κτηνίατρο του, θέλω κάτι πάρα πολύ συγκεκριμένο.

Μαρίνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ βέβαια είμαι στη Θεσσαλονίκη, αλλά μήπως θα μπορούσε να σε διαφωτίσει ο κτηνιατρικός σύλλογος ή η κτηνιατρική σχολή στο παν/μιο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε νομίζω ότι μπορούν γιατί ο κτηνιατρικός δε μπορεί να προτείνει ένα κτηνίατρο από όλα τα μέλη του και στη Θεσσαλονίκη θα μου πουν φέρτον εδώ να τον δούμε κάτι που δε γίνεται αν δεν εξαντλήσω της Αθήνας τις περιπτώσεις.

Μαρίνα

wow thank you!!!!!!!!!!!

Αυτο ακριβως ηθελα! Θα παω και στον βλαχοπουλο ετσι και αλλιως αλλα θελω και εναν εξειδικευμενο. :)

:( πονάει; ή απλά εμφανιζει αδιαθεσία; γμτ το γατούλι γιατί να ταλαιπωρήται ετσι;

wow thank you!!!!!!!!!!!

Αυτο ακριβως ηθελα! Θα παω και στον βλαχοπουλο ετσι και αλλιως αλλα θελω και εναν εξειδικευμενο. :)
Ευχομαι το καλλίτερο για το γατάκι. Να βρεις τον καλλίτερο γιατρό και να πάει τέλεια με την υγεία του. Το καημένο.. Ευτυχώς έχει εσένα Μαρίνα που το αγαπάς τόσο... Κρίμα το χρυσούλι μου. Νομίζω πως πονάει κιόλας όταν μαζεύει υγρό. Ετσι είχα διαβάσει. Περαστικά του μέσα από την καρδιά μαου.:(

Marina κουραγιο σε σενα και τον γατούλη:(
απλα αν το πας στο κλαμαρια ζητα να τον δει ο ιδιος ο κλαμαριας και κανενας αλλος.
οι αλλοι ειναι νεοι.
αν καταλαβαινεις τι εννοω.
ο καλαμαριας ειναι που καλος γιαυτο που ψαχνεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back