dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχει γιατρός να ειδικεύεται σε θέματα καρδιάς? Μη μου αναφέρετε please ο καθένας τον κτηνίατρο του, θέλω κάτι πάρα πολύ συγκεκριμένο.
Μαρίνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρίνα
julia
Διακεκριμένο μέλος
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο ακριβως ηθελα! Θα παω και στον βλαχοπουλο ετσι και αλλιως αλλα θελω και εναν εξειδικευμενο.

prince
Διάσημο μέλος
πονάει; ή απλά εμφανιζει αδιαθεσία; γμτ το γατούλι γιατί να ταλαιπωρήται ετσι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχομαι το καλλίτερο για το γατάκι. Να βρεις τον καλλίτερο γιατρό και να πάει τέλεια με την υγεία του. Το καημένο.. Ευτυχώς έχει εσένα Μαρίνα που το αγαπάς τόσο... Κρίμα το χρυσούλι μου. Νομίζω πως πονάει κιόλας όταν μαζεύει υγρό. Ετσι είχα διαβάσει. Περαστικά του μέσα από την καρδιά μαου.wow thank you!!!!!!!!!!!
Αυτο ακριβως ηθελα! Θα παω και στον βλαχοπουλο ετσι και αλλιως αλλα θελω και εναν εξειδικευμενο.![]()

Havana
Διάσημο μέλος

απλα αν το πας στο κλαμαρια ζητα να τον δει ο ιδιος ο κλαμαριας και κανενας αλλος.
οι αλλοι ειναι νεοι.
αν καταλαβαινεις τι εννοω.
ο καλαμαριας ειναι που καλος γιαυτο που ψαχνεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum