jolinara87
Νεοφερμένο μέλος
Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 27 μηνύματα.
22-09-12
01:03
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα αν μπορει καποιος να με κατατοπισει οσον αφορα φροντιδα γατου.Ανηκει στη θεια μου που ειναι ηληκιωμενη και φροντιζει αδεσποτες γατουλες στην αυλη της.Ο συγκεκριμενος γατος ειναι ιδιαιτερα φιλικος μαζι μου,και προχθεσ ανακαλυψαμε μια πληγη στο ποδι του που ετρεχε πυο και αιμα.Πηγα αμεσως στον κτηνιατρο κι οταν την καθαρισε φανηκε οτι ηταν μια τεραστια πληγη απο δαγκωμα γατας η οποια μολυνθηκε απο μεσα και το δερμα σαπιζε.Κιολο αυτο μεσα σε δυο μερες!Του εκανε ραμματα,αντιβιωση ενεσιμη και με ενημερωσε πως πιθανον να ανοιξουν,γιατι το δερμα δεν ειναι υγιες γυρω απο τα ραμματα.Θα τον πηγαινα πλαι για αντιβιωση αλλα εν τω μεταξυ η πληγη του ξανανοιξε τελειως,αυτος εγινε αγριμι,εξαφανηστηκε και εμφανιζεται στην αυλη μονο για να φαει.Η κτηνιατρος μου εδωσε αντιβιωτικα χαπακια και το οξυβετ το σπρευ με τισ τετρακυκλινες.Μου ειναι ομως απιστευτα δυσκολο να του τα δινω γιατι μολις με βλεπει κανει φτερα,φοβαται βλεπετε το σπρευ που ειναι ομως υπεραπαραιτητο για να μην μολυνθει η πληγη του.Καθε μερα παραμονευω να τον πετυχω στη αυλη και να τον στριμωξω κι εχουμε ακομα μια βδομαδα μπροστα μασ.Καμια συμβουλη για να καταφερω να τον πλησιαζω πιο ευκολα,γιατι στο τελος πιστευω δεν θα πλησιαζει καθολου ουτε την αυλη,ουτε και τη θεια μου που του δινει την αντβιωση.ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vagelis31
Νεοφερμένο μέλος
Ο vagelis31 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
22-09-12
09:07
γεια σου jolinara87.κατα την γνωμη μου για να μπορεις να πλησιασεις τον γατο,καλυτερα να τον δελεαζεις με φαγητο(κατα προτιμηση κονσερβα)και να μην κανεις οσο μπορεις αποτομες κινησεις γιατι θα φοβηθει και δεν θα πλησιαζει.επισης να εισαι λιγο υπομοντικη και να μην βιαζεσαι. ελπιζω να βοηθησα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
22-09-12
12:49
Φιλe jolinara87, την αντιβιωση σε χαπι, μπορεις νατην κρυβεις μεσα σε μπουκιτσες φαγητου, ειτε ολοκληρο, ειτε σε σκονη. Τωρα το σπραιυ για την πληγη, αφου το φοβαται τοσο πολυ, δεν μπορεις να ρωτησεις τον κτηνιατρο αν υπαρχει σε αλλη μορφη. Μια παστα, υγρο που θα το βαζεις με βαμβακακι, κατι αλλο τελος παντων, για να παψει να σας φοβαται κιολας;
jolinara87
Νεοφερμένο μέλος
Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 27 μηνύματα.
22-09-12
14:43
Παιδια σας ευχαριστω,βαγγελη τον ταιζει η θεια μου και οπως ολεσ τισ γατες,τους εχει μονιμα κονσερβα στα πιατα οποτε τρωει οποτε πειναει.Δυο χαπια της τα χω ηδη δωσει να του τα δωσει αλλα δεν της εχω απολυτη εμπιστοσυνη οτι το κανει.Οσο για το σπρευ ειναι οτι καλυτερο μου ειπε η κτηνιατρος,φανταστειτε το δερμα του ειχε αποκολληθει εντελως απο το "ψαχνο" του.Ηδη με βλεπει και φευγει,και ξαναγυριζει οποτε νομιζει οτι ειναι ασφαλες το πεδιο,οποτε μπεσσυ μου ακομα και παστα η αλοιφη να του παρω δεν θα κατσει,κι η θεια μου οπως ξαναπα δεν ειναι και απολυτα συνεργασιμη,και δε μπορω να στηριζομαι πανω της,βλεπετε ακομα και τη δυσφορια που εχει ο γατος οταν του βαζω το σπρευ,την βλεπει κατα καποιο τροπο σαν βασανηστηριο.Σημερα με ειδε ο σκασμενοσ απο τα σκαλια κι εξαφανηστηκε.Τι ζορικα πλασματα που ειναι θεε μου.Ευχαριστω παντως οποιαδηποτε ιδεα θα βοηθουσε!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
22-09-12
16:20
Αφου ειναι ετσι τα πραγματα, δεν υπαρχουν πολλες επιλογες. Εγω τουλαχιστον, μονο δυο βλεπω. Η πρωτη ειναι, να δωσετε το γατο σε κτηνιατρειο να νοσηλευτει, μεχρι να φτιαξει η πληγη του και η δευτερη να βρειτε απο καπου (κτηνιατρειο, φιλοζωικη), ενα κλουβι ειδικο για ζωα που χρειαζονται ιατρικη φροντιδα και να τον εχετε μονιμα εκει μεσα με φαγητο, νερο, αρκετες εφημεριδες για να κανει την αναγκη του και να μπορειτε να τον εχετε στη διαθεση σας, για τα φαρμακα του. Θα ειναι δυσκολο παντως το δευτερο, γιαυτο νομιζω πως η νοσηλεια σε κτηνιατρειο ειναι η καλυτερη λυση.
jolinara87
Νεοφερμένο μέλος
04-10-12
16:39
Μετα απο διαμαχες με τη θεια μου την επεισα να συνεργαστει και να τον κλεινει στο σπιτι οποτε εχω σκοπο να κατεβω να το δινω σπρευ και αντιβιωση.Προς ενημερωση σας η αντιβιωση τελειωσε και η πληγη σχεδον εκλεισε.Σασ ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
04-10-12
21:37
Αντε, σιδερενιος. Κι αλλο κακο να μη σας βρει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum