mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
και το χιονακι μικρο εκανε διαφημιση σε επιπλα το βαζαν για ριχταρι

mimikaki
Διάσημο μέλος
Θα περιμενουμε να μας πης ποτε Δεν ειναι πολλες οι ταινειες που εχουν γατους μεσα,Μ αρεσει μπραβο!
λογικα σε κανα 2 βδομαδες αλλα θα σας πω την μερα ακριβως μολις μαθω... και μενα μου αρεσει γιατι διαβασα το σεναριο και ειναι πολυ ωραιο! πολυ εξυπνο... ειναι γατο-επεισοδιο! χιχι

:cat: :cat: :cat:

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
μπραβο ο γατουλης!!!σταρ:kiss: :kiss: :kiss: :greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mπράβο!!!! Nα μην το πάρει πάνω του, ε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Mπράβο!!!! Nα μην το πάρει πάνω του, ε;
χαχα
ειναι τοσο αγαθο γατακι που δυσκολο το βλεπω... φαντασου μετα που τον ειχα δωσει και ειδα μεγαλωνοντας σε τι γατακι εξελιχθηκε ελεγα στον φιλο μου οτι το μετανοιωσα και επρεπε να το ειχα κρατησει... τετοιο γατακι σπανια συναντας!!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα είναι αραγε ο μόνος ασπρόμαυρος?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εγώ θα το δω σίγουρα γιατί αυτή τη σειρά την παρακολουθώ. Αλλά πως θα τον ξεχωρίσουμε?Θα είναι αραγε ο μόνος ασπρόμαυρος?
θα ειναι ο γατουλης της μπαζακα ο αδεσποτουλης που θα πηγαινει σπιτι της και ειναι ο αγαπημενος της... εχει και το ιδιο ονομα στο εργο, οταν τον φωναζει τον λεει μιμη!
εχει πολλες σκηνες πανω του
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχα![]()
![]()
![]()
Γιατι χαχαχαχα;;; Αυτογραφο θελω κι εγω!!!!

ladycat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
η πατουνα ρωταει αν δεχετε νυφες εχει κ προικα η πατουνα κ ειναι μικρη αχ θα μας κανετε κονε καλε κυρια μιαου
η πατουνα ειναι η ασπρομαυρη??? γιατι μοιαζουν στα χρωματα
ειναι κουκλος σας λεω πολυ ομορφος αλλα μολις πριν λιγο καιρο "εκοψαν" τον αντρισμο του... δεν αντεξαν τα ψεκασματα του! χιχι θα τον ρωτησουμε τον bratt pit και αν δεχτει!!! χιχιχι

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότι με βρίζει και καταριέται την τύχη του που βρέθηκα εγώ στο δρόμο του και όχι ο Κοκκινόπουλος ή ο Μανουσάκης
Να του τάξω 'οτι θα τον βάλω να παίξει σε διαφήμιση μπας και βγει?
Μην ξεχάσω Mimikaki. Κι εμείς θέλουμε αυτόγραφο!!!!

anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Το είπα στον Χιόνη για τον γάτο του φίλου σου και έχει κριφτεί πίσω από τον καναπέ και δεν βγαίνει! Νομίζω ότι μου θύμωσε γιατί κάνει κάτι περίεργα γκρρρρρνιαάάάάρρρ! και πάει να με γρατζουνίσει. Τον καλοπιάνω με φαγητό και παιχνίδια αλλά του κάκου!!!....Νομίζω ότι με βρίζει και καταριέται την τύχη του που βρέθηκα εγώ στο δρόμο του και όχι ο Κοκκινόπουλος ή ο Μανουσάκης
![]()
![]()
![]()
Να του τάξω 'οτι θα τον βάλω να παίξει σε διαφήμιση μπας και βγει?![]()
Μην ξεχάσω Mimikaki. Κι εμείς θέλουμε αυτόγραφο!!!!![]()

βαλε τον χιονη να δει το επεισοδιο!! χιχιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
η πατουνα ρωταει αν δεχετε νυφες εχει κ προικα η πατουνα κ ειναι μικρη αχ θα μας κανετε κονε καλε κυρια μιαου
αληθεια τι προικα εχει??? πολλα παιχνιδακια και κρεββατακια??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool