Γατο-προδοσίες

drusilia

Διάσημο μέλος

Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
Έχετε αισθανθεί οτι το μωρό σας και καμάρι σας που αναθρέψατε απά μικρό γατάκι αντί να αφιερώνει ολη του την αγάπη σε εσάς, σας "απάτα" με κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή τον καλό/ή σας που μένετε στο ίδιο σπίτι; Έχετε αισθανθεί ότι παρόλο που εσεις το ταίζετε και του καθαρίζετε την άμμο, αυτο τρέχει πίσω απο κάποιον άλλο για να ζητάει χάδια; Τελικά έχετε αισθανθεί ποτέ σαν να είστε η οικιακή βοηθός της γάτας σας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ υπηρετώ τον Τσε αλλά αγαπιΟΥμαστε....Δηλαδή μου λέει πότε να του σερβίρω φαγητό (οχι επιτακτικά), κάνει φωνούλες να παίξω μαζί του και το καινούργιο, με παει μέχρι την σόμπα και φωνάζει μπροστά της να την ανάψω...(μπορείτε να με φωνάζετε και Λουσίλ)
Η Μαφάλντα όταν είναι ο Γιώργος σπίτι με αγνοεί παντελώς. Κοιμάται στο πόδι του, του πηγαίνει τα παιχνίδια της και τα ακουμπαει μπροστά στα ποδια του. Μετά τρίβεται χοροπηδώντας να της το πετάξει και να το ξαναφέρει (μέχρι να βαρεθεί. Εκείνη ΟΧΙ ο Γιώργος)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι δυστυχώς είμαι από αυτούς τους "τυχερούς", που από τη στιγμή που ήρθε ο άντρας μου στο σπίτι μας, η γατούλα μου τον ερωτεύτηκε :inlove::inlove: και από τότε μου γυρίζει την μούρη. Να δείτε πως κάνει όταν τον ακούει να έρχεται....σαν τρελή. Κυλιέται, γουργουρίζει, νιαουρίζει κ.α. όμορφα. Και να σκεφτείτε ότι ο άντρας μου ποτέ δεν την φρόντισε, δεν τη θέλει και έχει και αλλεργία στις γάτες :sick:
Τί θα κάνω μ' αυτό το ζωντανό δεν ξέρω. Μόνο να την ακούσετε πώς κλαίει όταν καταλάβει ότι μπήκε στο σπίτι....Όχι μόνο οικιακή βοηθός, αλλά και χειρότερη η αίσθηση που σου δίνει μια τέτοια γατοσυμπεριφορά. Παρηγοριέμαι μόνο και μόνο γιατί θέλω να έχω τηννψευδαίσθηση ότι το κάνει επίτηδες για να τη συμπαθήσει!!!!

Με τη Μαιρη μου δεν μου εχει συμβει αυτο ακομα..Ειναι απολυτα αφοσιωμενη σε εμενα σε βαθμο που δεν θελει πολλα πολλα με κανεναν:)Ειναι πολυ πιστο το μωρο μου και μου εχει αδυναμια,οπως της εχω κι εγω βεβαια...
Με τον Μαλιο ομως ναι...εγω τον επιασα πρωτη φορα,τον καθαριζα που ηταν σαν λεχριτης ,τον ταιζα με συριγγα ετοιμοθανατο,του εδινα φαρμακα-του εβαζα σταγονες...και φυσικα μονο εγω καθαριζω αμμο κτλ --αλλα οταν βλεπει το Νικο με παραταει στο λεπτο...Αντρες...:cool:

Ας ξεκινήσω εγώ λοιπον την γκρίνια, γιατι έχω πολλά να πω!
Έχω μεγαλώσει εναν μικρό κύριο Αχάριστο!
Από μικρό, ΕΓΩ τον ταίζω και του καθαρίζω την τουαλέτα του, ΕΓΩ του ψωνίζω και ΕΓΩ παίζω μαζί του. Και σε ποιανού το κρεβάτι κοιμόταν μικρός! ΣΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ!! Σε ποιον καθοταν αγκαλιά; Στην αδερφή μου!
Λεω, εντάξει, τι να κάνουμε, στο ιδιο σπίτι μένουμε, δεν ειναι οτι δεν με αγαπάει και εμενα...

Μετακομιζω. Αρκετό καιρο μένουμε με τον καλο μου, τον οποιο στην αρχη ο Ραουλ δεν πολυ-ήθελε.
Πού έχουμε καταληξει λοιπον; Αρκετό καιρο τώρα όταν γυρνάμε σπίτι ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ αντι να πηγαίνει να μου κάνει εμένα χαρούλες, με προσπερνάει και τρέχει σφαίρα και ξαπλώνεται στα πόδια του φίλου μου να τον χαιδέψει. Προσπαθούσα να αγνοήσω το γεγονος, έλεγα δεν μπορει, τυχαία διαλέγει εναν απο τους 2!
Ωσπου χθες γύρισα μονη μου σπιτι! ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ! Καθοταν στο κρεβάτι και έκανε το μπάνιο του! Μια ματια μου έριξε αδιάφορη! Λεω, εντάξει, θα νυστάζει και θα βαρέθηκε να σηκωθει.
Και σε λίγη ώρα έρχεται ο φιλος μου... Τρέχοντας πήγε στην πόρτα και του έπεσε ανάσκελα!!! Τρελάθηκα! "Καταλαβαίνει ποιος τον αγαπάει πιο πολύ!" να μου λέει ο άλλος...
Τι να πω, πραγματικά...

Ας ξεκινήσω εγώ λοιπον την γκρίνια, γιατι έχω πολλά να πω!
Έχω μεγαλώσει εναν μικρό κύριο Αχάριστο!
Από μικρό, ΕΓΩ τον ταίζω και του καθαρίζω την τουαλέτα του, ΕΓΩ του ψωνίζω και ΕΓΩ παίζω μαζί του. Και σε ποιανού το κρεβάτι κοιμόταν μικρός! ΣΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ!! Σε ποιον καθοταν αγκαλιά; Στην αδερφή μου!
Λεω, εντάξει, τι να κάνουμε, στο ιδιο σπίτι μένουμε, δεν ειναι οτι δεν με αγαπάει και εμενα...

Μετακομιζω. Αρκετό καιρο μένουμε με τον καλο μου, τον οποιο στην αρχη ο Ραουλ δεν πολυ-ήθελε.
Πού έχουμε καταληξει λοιπον; Αρκετό καιρο τώρα όταν γυρνάμε σπίτι ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ αντι να πηγαίνει να μου κάνει εμένα χαρούλες, με προσπερνάει και τρέχει σφαίρα και ξαπλώνεται στα πόδια του φίλου μου να τον χαιδέψει. Προσπαθούσα να αγνοήσω το γεγονος, έλεγα δεν μπορει, τυχαία διαλέγει εναν απο τους 2!
Ωσπου χθες γύρισα μονη μου σπιτι! ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ! Καθοταν στο κρεβάτι και έκανε το μπάνιο του! Μια ματια μου έριξε αδιάφορη! Λεω, εντάξει, θα νυστάζει και θα βαρέθηκε να σηκωθει.
Και σε λίγη ώρα έρχεται ο φιλος μου... Τρέχοντας πήγε στην πόρτα και του έπεσε ανάσκελα!!! Τρελάθηκα! "Καταλαβαίνει ποιος τον αγαπάει πιο πολύ!" να μου λέει ο άλλος...
Τι να πω, πραγματικά...
αυτό που παιρνάς καλή μου ειναι ένα δράμα εγώ λέω να τους διώξεις όλους για κάποιες μέρες και να εξηγηθείς μόνη σου εσύ και η γάτα σου...:lol::lol::lol::lol:

:P Χαλαρώστε κορίτσια αδυναμίες είναι αυτές. Έτσι η σκυλίτσα της μάνας μου εκείνη την βγάζει βόλτα εκείνη την ταίζει αλλά ως αντάλαγμα η σκυλίτσα κόβει φλέβες για τον πατέρα μου. Η Νίνα μου μου ήταν πάντως απόλυτα πιστή. Εγώ ήμουν η αδυναμία της όσο κι αν την καλόπιαναν οι άλλοι:D

Εγώ παράπονο δεν έχω, έχει όμως μεγάλο καημό ο καλός μου με την Αρήθα...:/:
Εκείνος τη βρήκε, τόσο δα μωρό να νιαουρίζει κάτω από ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο. Την αγαπάει, την ταΐζει εκείνος κάθε πρωί γιατί ξυπνάει πιο νωρίς από μένα, την παίζει ΠΟΛΥ περισσότερο από ότι εγώ, της αγοράζει παιχνιδάκια, της μιλάει... Και η Αρήθα ούτε να τον φτύσει! :blink: Μάλιστα, όταν απλώνει το χέρι του να τη χαϊδέψει, εκείνη ή τραβιέται ή του χώνει καμιά ξώφαλτση. Ενώ εμένα (που, σημειωτέον, την έχω καταταλαιπωρήσει με σιρόπια, χάπια και κολλύρια) μ' αφήνει να την κάνω ό,τι θέλω.:blink:
Ευτυχώς, ο (Πορδο)Λέων μας βγήκε πολύ πιο διπλωμάτης και φροντίζει να μοιράζει ακριβοδίκαια τα χάδια του και στους δυο μας, κι έτσι κάπως τον παρηγορεί...
Επίσης, τώρα στις γιορτές, η Αρήθα έδειξε μια κάποια πρόθεση προσέγγισης με τον "μπαμπά" της, μάλιστα έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες να κοιμάται στα πόδια του, στο κρεββάτι.
(Είναι καλός μαλαγάνας κι αυτός, πού θα του πάει, θα τη ρίξει στο τέλος, είμαι αισιόδοξη) :inlove:

Μου δίνει κουράγιο να βλέπω ανθρώπους με αντιστοιχες ιστορίες...
Αγαπητη Μάγισσα μετά απο τοσα χρόνια το έχω χάσει το παιχνιδι. Τον έχω κακομάθει και με κάνει ο,τι θέλει έτσι κι αλλιώς. Ειναι το αφεντικο!

Αλλά δεν την γλυτώνει έτσι κι αλλιώς τον βουτάω και τον ζουλάω με το ζόρι για πληρωμή! :)

ΤΕλικα καταλήγω οτι επειδη οι περισσότερες γάτες έχουν ένα θέμα με την εξουσία, αποτελει προκληση για αυτες να "ρίξουν" την πιο "ισχυρή" προσωπικότητα στο σπιτι και αυτούς που τις γράφουν. Σου λεει, "τι να κανω γλύκες στην υπηρέτρια που τρέχει πίσω μου ολη την ώρα να με ταισει και ζητιανεύει χάδια! Θα κάνω γλύκες σε αυτους με γράφουν, να αποκτήσω καινούριους σκλάβους!"

αααα ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... :(
ΑΧΧΧ...... Βιβή ΚΟΥΡΑΓΙΟ......

Τι να πώ και απο που να αρχίσω......
Εμένα το αγγελούδι μου δείχνει βασική προτίμηση σε μένα.... αλλα δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου.. γιατί.....
και ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ δίχνει περισσότερη προτίμηση στον Κίκη αντι σε ΕΜΕΝΑ!!!!!
Τωρα που είναι άρρωστος με πέρνει καθε ώρα τηλέφωνο να μάθει νέα, αν πείρα την γιατρό και αν ειναι όλα καλά!!!!
Πρίν που ηταν καλά.. επρεπε να τον παρω εγω τηλέφωνο....
Εχτές ήρθε στο Κέντρο στις 9.15μμ
Έχει σημασία γιατί άλλες φορές πάρα το γεγονός ότι κάθετε στο μαγαζί μέχρι τις 10παρά κάνει και Ν ώρα να έρθει σπίτι για μια διαδρομή 10λεπτών!!!!
και εχτές όχι μόνο έκλεισε 9 παρα5 αλλα ήρθε "σφαίρα" να έρθει να δει το ΚΙΚη..... :P:P
ΠΩς είναι? τι κάνει? Πότε θα τον πάρουμε? Δεν μπορώ άλλο θέλω να παίξουμε???!!!!!

Εγω... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ!!!!! :hmm::hmm: Δεν τράβηξα τα απίστευτα???? Δεν θέλω λίγη παρέα, λίγη παρηγοριά????? ΟΟΕΕΕΟΟΟΟ......

Και αυτο ισχυε και πριν...... και σιγουρα θα χειροτερέψουν τα πράγματα οταν με το καλό ξαναγυρίσει σπιτι......

Αλλα εγώ ξέρω την λύση...... (θα του πάρω παρέα!!!....:redface::redface:) σσσσσσ..... ;)!!!!

:lol::lol:
Αχ βρε Τζούλια, τι να πω κι εγώ με το δικο σου δράμα! Ο Κικής μου φαίνεται σε μερικούς μήνες κατάφερε να γίνει το αφεντικο του σπιτιου... χειροτερος μαφιοζος απο τον δικο μου!

:D:D..... αστα να πανε.....
Εμάς εχει 2 υπηρέτες..
που "πλακόνονται" για παρτυ του... :down:

εγώ κορίτσια λέω πως το παιδί και το γατί όπως το μαθεις είναι....η Νεφέλη μου με λατρευε μέχρι την ώρα που κοιμόμοοουν μετά αρχιζε τα παιχνίδια με τον άντρα μου όταν ήθελε να φάει μόνο στα πόδια μου τριγύριζε...'οταν ήταν για παιχνίδη ήθελε την μικρή μου κόρη...Τώρα όσο για την Κλειώ μου αυτή είναι άλλη ιστορία όταν είναι να ακούσει κάποιον μόνο εμένα ακούει αν της πεί αλλος μη εκεί μη της κουτρίνες μη τα λουλουδια μη εκείνο μη το άλλο μονο από μενα το ακούει.....με την μικρή μου κόρη πάλι παίζει και αυτή και όταν θέλει να ζημώσει και να θυλάσει μόνο στην δική μου αγκαλιά το ευχαριστιέται. Τι να πω ακόμα δεν έχει δείξει και κάτι άλλο γιατί είναι και μικρή ακόμα.....αλλά εγώ δεν θα το αφήσω έτσι....θα το παλέψω μου αρέσει να με αγαπά και θα την κακομάθω.....

Κι εμένα η Νεφέλη μου λατρεύει τον καλό μου...:|Εγώ την ταίζω, εγώ την ποτίζω, εγώ της καθαρίζω την άμμο κι εγώ της παίζω. Ο καλός μου απλά κάθεται στον καναπέ και αυτή - λες κι εχει μέλι εκεί τρέχει και κάθεται πάνω του!:confused:Είναι και φορές που γελάω απίστευτα με την κατάστασή της... Ο καλός μου μπορεί να κάθεται σε μια πόζα που αυτήν να μην τη βολεύει καθόλου αλλά εκεί η κυρία! Είναι άξια να κάτσει πάνω του όσο άβολα και να νιώθει!!:lol: Αυτά...

Κι εμένα η Νεφέλη μου λατρεύει τον καλό μου...:|Εγώ την ταίζω, εγώ την ποτίζω, εγώ της καθαρίζω την άμμο κι εγώ της παίζω. Ο καλός μου απλά κάθεται στον καναπέ και αυτή - λες κι εχει μέλι εκεί τρέχει και κάθεται πάνω του!:confused:Είναι και φορές που γελάω απίστευτα με την κατάστασή της... Ο καλός μου μπορεί να κάθεται σε μια πόζα που αυτήν να μην τη βολεύει καθόλου αλλά εκεί η κυρία! Είναι άξια να κάτσει πάνω του όσο άβολα και να νιώθει!!:lol: Αυτά...
Κάπου έχω ακούσει ότι μυρίζουν τις αντρικές ορμόνες γι αυτό αν παρατηρήσετε θυληκά έχουν αδυναμία στους άντρες

Κάπου έχω ακούσει ότι μυρίζουν τις αντρικές ορμόνες γι αυτό αν παρατηρήσετε θυληκά έχουν αδυναμία στους άντρες

xM-XM..... και τα αρσενικά προτιμάνε τις γυναίκες????? :blink::blink::blink:
ΜΠα... δεν νομιζω στο χωριό που έχουμε ποικιλία... εμένα και την μάνα μου προτιμούν....:redface::redface::redface: Έκτός και αν τα θυληκά μας ειναι λ@@ σβίες.... :rolleyes::rolleyes:

..............Άβυσσος η (7 ή 9) ψυχη της γάτας!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

...Και ο Ραουλ μου δεν ειναι γκευ σίγουρα! :lol:
Αβυσσος δεν λες τίποτα!!

ΚΙ εγώ το είχα σκεφτεί αυτό με τους άντρες και ίσως κάποια μυρωδιά (!) αλλά θα συμφωνήσω κι εγώ με την άβυσσοοοοοο!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Καλησπέρα . Και εμένα η γατούλα μας παρόλο που εγώ την ταιζω και την καθαριζω προτιμά τους άντρες του σπιτιού.Πάντως νιώθω την αγάπη της...είναι πολλές φορές σαν ένα μυστικό ανάμεσά μας που το εκδηλώνει με απλούς τρόπους με μια ματια ένα γουργούρισμα . Μπορεί να μην κάνει σε εμένα χαρούλες όταν με βλέπει άλλα δεν μου έχει βγάλει και ποτέ νύχια ακόμη και αν την ζορίσω πολύ( στον κτηνίατρο για παράδειγμα) ενώ τα χέρια των αγοριών που τα ...λατρεύει .... είναι μεσα στην γρατζουνια!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back