Γατότριχες παντού

mariakosmidi

Νεοφερμένο μέλος

Ο mariakosmidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
υπάρχει καμιά λύση πως να μην μαδάει η γατούλα μου τόσο πολύ;;;;
Παντού υπάρχουν τρίχες της...Δεν μου αρέσει να βλέπω στα ρούχα μου τρίχες κολημένες...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτό που έκανα εγώ ήταν να χτενίζω την γατουλίνα μία φορά στις 2 μέρες (στο μπαλκόνι) και για τις τρίχες στα ρούχα χρησιμοποιούσα μία ρολέττα της βιλέντα (θα την βρεις στα σουπερμάρκετ), με είχαν βοηθήσει αρκετά αυτές οι τακτικές :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επειδή ποτέ δεν είχα πάρει κάτι για να την καθαρίζω από τις άσκοπες τρίχες που είχε πάνω της..όπως καταλαβαίνεις μέχρι αυτές οι τρίχες να βγουν θα περάσουν μάλλον πολλές μέρες...:mad::mad:

σε καταλαβαίνω που νιώθεις έτσι...έτσι ένιωθα και εγώ ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα με την γατούλα μου. Θέλει προσπάθεια μαράκι. Η δική μου επειδή ήταν μακρύτριχη την κουρεύαμε με το ψαλίδι και ήταν καλύτερα.Εμάς μας είχε πάρει κάποιες μέρες εντατικού καθαρισμού αλλά είχαμε αποτελέσματα σιγά σιγά...τώρα που πέθανε η γατούλα μου και εξαφανίστηκαν όλες οι΄τρίχες της πίστεψέ με εύχομαι να γύριζε σπίτι και ας γέμιζα με τρίχες :(

:(:(:(:(:(:(
σκέφτομαι εκείνη την στιγμή καμιά φορά και ανατριχιάζω ολόκληρη..δεν νομίζω να το αντέξω...

Παντως εγω το εχω παρει αποφαση... Τριχες σπιτι εχω και θα εχω αφθονες (μαζι με εμενα μαλλον το πηραν αποφαση και οι υπολοιποι) :lol::lol:
Αλλα για τα μαυρα ρουχα χρησιμοποιω αυτοκολητα. Ειναι το μονο που αποτριχωνω.... Παντως με μαυρα επιπλα φανταζομαι το δραμα :/::/:
Απο τα επιπλα με βοηθησε πολυ και το ξεσκονοπανο, αυτο με τα φτερα. Τα περναω μια φορα καθε 2 μερες στα γρηγορα και καπως κρατανε μεχρι να καθαρισω. Τουλαχιστον πεφτουν κατω....

Εγώ τη χτενίζω τη δικιά μου με τη βούρτσα της και έχω μια χοντρή βούρτσα για τα υφάσματα. Αλλά οι τρίχες που έχει κάτω απ τον καναπέ με τη σκόνη είναι ότι χειρότερο,δεν προλαβαίνω να σκουπίσω,τσουπ καινούριες τρίχες, αλλά τι να κάνουμε,όπως μαδάμε εμείς έτσι μαδάνε κι αυτά!!!

Κι εμείς έχουμε πρόβλημα με τις τρίχες. Ειδικά όταν ο Νααμάν έχει ξηροδερμία στην αλλαγή του καιρού.:blink: Το μόνο που κάναμε ήταν να πάρουμε εκείνο το "ανάποδο σελοτέιπ" όπως το λέω εγώ για να βγάζουμε τις τρίχες από τα ρούχα.

Το σκούπισμα είναι η χειρότερή μου!!!!!!!Οι μπάλες από τρίχες χορεύουν..και βρίσκουν το νευρικό μου σύστημα αδιάβαστο:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

παιδιά πάρτε το απόφαση, όποιος έχει γάτα θα έχει και τρίχες παντού!!:happy:
το μόνο που βοηθάει για να εξαφανίζονται οι τρίχες απο το σπίτι είναι η ηλεκτρική σκούπα και από τα ρούχα είναι το ρολλό που έχει αυτοκόλλητο, τα περνάς με αυτό και εξαφανίζονται!
πως το λένε αυτό το ρολλό?? έχω κολλήσει και δεν μου'ρχεται αυτή την στιγμή :hmm:

μάλλον της vileda είναι το ρολλό που εννοείς

μάλλον της vileda είναι το ρολλό που εννοείς

ναι έχει και η vileda , το δικό μου λέγεται καπώς αλλιώς αλλά ίδια δουλειά κάνουν!

πολύ άμορφη η γατούλα που έχεις στην φωτογραφια σου!

Μόνο ένα πράγμα μπορεί να σταματήσει την τριχόπτωση αποτελεσματικά: το πάτωμα! :D

Μόνο ένα πράγμα μπορεί να σταματήσει την τριχόπτωση αποτελεσματικά: το πάτωμα! :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(να προσθέσω, ωστόσο, ότι και τα ρούχα μας κάνουν σε πολλές περιπτώσεις πολύ καλή δουλειά);)

Tο πιο καλό ρολλό ειναι εκεινο με το πορτοκαλί χερούλι και το μωβ περιτύλιγμα. Αν εχει κανεις την υπομονή και φαίνονται μπορεί να τις μαζέψει όλες. Το εχει ο ΑΒ και ο Σκλαβενίτης νομίζω.

Λίγες τριχουλίτσες από τα αγγελάκια μου δεν με ενοχλούν καθόλου. Κάθε μέρα χτενίζω τον Χουχουδίτο και κάθε δεύτερη την Ελίνα και δε βλέπω να έχουμε τρίχες στο σπίτι. Απορώ μάλιστα με άλλους που λένε ότι έχουν πολλές τρίχες. Α, ναι στο σκούρο το χαλί όπου παίζουν πιο πολύ έχουμε τρίχες αλλά έτσι κι αλλοιώς το περιλαμβάνω στην καθημερική καθαριότητα και είναι ΟΚ. Το τί γίνεται όταν σκουπίζω με μια φουντίτσα που έχω στο σκουπάκι δε σας λέω τίποτα τι μου το τραβάνε με τα δοντάκια τους, τι του ορμάνε! α, το ίδιο κάνουν με τη σφουγγαρίστρα, Ιδίως η Ελίνα που δεν είχε ξαναδεί στη ζωή της, της έκανε συνέχεια χχχχχχχχ!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:
Τι να γινει..... Βεβαια καποιες φορες (ειδικα αν απλωσω χαλια, σεντονια κλπ) σταματανε στο πατωμα της απο κατω :redface:
Η ηλεκτρικη κι εμενα με εχει βοηθησει πολυ

Τι να γινει..... Βεβαια καποιες φορες (ειδικα αν απλωσω χαλια, σεντονια κλπ) σταματανε στο πατωμα της απο κατω :redface:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ το πήρα απόφαση ότι θα έχω τρίχες μιας και η Κύκα μας προέκυψε μακρύτριχη..
Αυτοί που δεν το αντέχουν είναι οι φίλοι μου που έρχονται στο σπίτι.:|
Γι'αυτό κι εγώ πήγα και πήρα δώρο σε όλους από ένα αυτοκόλλητο ρολό να το έχουν στο σπίτι τους!
Ούτε γάτα, ούτε ζημιά! :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς στη δουλειά έχουμε πολλές φαρδιές χαρτοταινίες οπότε έχω προμηθευτεί, ξεκολάω ένα κομμάτι και το κολλάω ανάποδα πάνω στο ρολό... και μάνι μάνι να το ξεσκονηστίρι μου. Απελπισία πάντως. 2 φορές την ημέρα χτένισμα και πάλι τρίχες... Ειδικά εκεί που συγχίζομαι είναι που πριν κάνω καθαριότητα τον χτενίζω, κάνω όλες τις δουλειές μου και μόλις τελειώσω βλέπω στην κεραμική εστία της κουζίνας (που δεν ανεβαίνει) να αρμενίζουν οι τρίχες.... 1 φορά το μήνα καθαρίζω το φίλτρο στο πλυντήριο και πάλι δεν μπορώ να πώ ότι φεύγουν οι τρίχες από τα ρούχα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιά το swifer είναι ότι καλύτερο και η σκούπα και τα πανάκια .........:Dοι τρίχες εξαφανίζονται...είναι φοβερό.....όσο για καναπέδες και ρούχα αυτοκόλλητες ταινίες....:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back