Γείτονας μου πήρε το γατούλη μου εδώ και 3 ημέρες!!! Βοηθήστε με!!!

Σε καταλαβαίνω. Αν και εντέλει συνηθίζουν.
Εμένα μετά το ατύχημα που είχε (επίθεση από σκύλο) αποφάσισα να τον κρατήσω πλέον μέσα στο σπίτι. Μετά τον πρώτο καιρό που ήταν φοβισμένος ζήτησε πάλι να βγει έξω. Πέρασε ένα διάστημα προσαρμογής μερικών μηνών. Εντομεταξύ δεν έμεινα με τα χέρια διπλωμένα. Περίφραξα την πίσω αυλή (μικρή είναι αλλά την χαίρεται πολλές ώρες τη μέρα και όλο και κάποιο ζουζούνι θα βρει να κυνηγήσει) και τον εκπαίδευσα να βγαίνει και με σαμαράκι για να γυμνάζεται. Έτσι δεν έχει πάρει ούτε βάρος. Άσε που είναι πλεον μια χαρά ευτυχισμένος γάτος.
Έτσι αν αλλάξεις γνώμη εδω θα είμαι να σου πω πως τον εκπαίδευσα. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου. Φυσικά και αν αλλάξουμε γνώμη θα είσαι η πρώτη που θα ζητήσω βοήθεια. Τις επόμενες ημέρες θα ανεβάσω φωτογραφίες από τον μικρούλη μας. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους σας πάααααααααραααα πολύ, μου δώσατε τόση δύναμη τη στιγμή που την είχα περισσότερο ανάγκη!!!! Και πάλι σας ευχαριστώ. Καλό απόγευμα σε όλους!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back