μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ετσι δεν θα μπορω να ασχολουμε με τον υπολογιστη πολυ ωρα σχεδον καθολου... οποτε σας χαιρετω για λιγο μεχρι να τελειωσουν οι εξετασεις στις 15 ιουνιου
. τα λεμε!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεια σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
καλη επιτυχια,,Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
εμείς εδω θα είμαστε και θα σε περιμένουμε!φιλάκια!!!
Στρώσου στο διάβασμα γρήγορα Μελινάκι!!!! Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σ'εσένα και σ΄όλα τα μικρά που δίνουν. Μαζί και στον ανηψίό μου που ξεκινά Πανελλήνιες το Σάββατο...![]()
Αχ τι μου θυμησες!
Καλη επιτυχια και μακαρι να πετυχει εκει που θελει!

myrtos
Δραστήριο μέλος
και υπομονή

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

chrisidor
Δραστήριο μέλος

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλάκια.
ΥΓ. Εγώ το βλέπω πολύ χαλαρά. Δεν σταματάω δραστηριότητες (που είναι πολλές! ), είμαι και στο ίντερνετ και δε διαβάζω και πολύ..
Βασικά το χω αυτό, μετά από 1-2 ώρες με πιάνει νευρικότητα από το διάβασμα... Αφού τη Δευτέρα γράφουμε και σήμερα έκανα ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι παρέα με πορτοκαλάδα..
Μαύρισα πάντως!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Έτσι είναι όταν σε βαράει κατακούτελα ο έρωτας!Καλό διάβασμα μελινάκι!![]()
Φιλάκια.
ΥΓ. Εγώ το βλέπω πολύ χαλαρά. Δεν σταματάω δραστηριότητες (που είναι πολλές! ), είμαι και στο ίντερνετ και δε διαβάζω και πολύ..Βασικά το χω αυτό, μετά από 1-2 ώρες με πιάνει νευρικότητα από το διάβασμα... Αφού τη Δευτέρα γράφουμε και σήμερα έκανα ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι παρέα με πορτοκαλάδα..
Μαύρισα πάντως!
![]()

Που μυαλό για τίποτα άλλο...

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι είναι όταν σε βαράει κατακούτελα ο έρωτας!Που μυαλό για τίποτα άλλο...
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχα!!!
Φαντάσου τη γειτόνισσα: Κοίτα την τρελή στο διπλανό σπίτι με το μπικίνι στην ξαπλώστρα στο μπαλκόνι, με τα γυαλιά και το φουλάρι στα μαλλιά, που γυαλίζει από τον ένα τόνο λάδι και πασαλείβει το κινητό το οποίο έχει στο αυτί της και χαμογελάει σαν χαζοχαρούμενο!! (με ποιόν να μιλάει άραγε;
) Πώς να μη με κοιτάζει μετά η γειτόνισσα λες και είμαι γκάου;

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιάου, καλή επιτυχία και στα άλλα....

anabou
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλή επιτυχία και κουράγιο με το διάβασμα σε όσους γράφουν!
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και στα δικά μου.Ασπασία πως σε καταλαβαίνω,κι εμένα οι δύο ξαναγράφουν Πανελλήνιες
τα δευτερα σήμερα πήραμε βαθμολογία τετραμήνου,ο γιος μου ο δεύτερος ο Μάριος τελειωμένω φύτο,μέχρι η διευθύτρια ήρθε να μου δώσει συνχαρητήρια,καμμία απουσία και ένα 19 τα άλλα 20!Πραγματικά στεναχωρίεμαι
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool