hamster :-)
Νεοφερμένο μέλος
Η hamster :-) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
13-10-09
14:29
Γειά σας!!!
Είμαι νέο μέλος στο forum.Με λένε Μυρτώ και είμαι σχεδόν 11 ετών.
Δεν έχω γάτα(η μαμά μου δεν με αφήνει να πάρω,αλλά που θα πάει,καποια στιγμη θα τα καταφέρω!
)
Έχω όμως 3 χαμστεράκια,τη Μέλι,την Εβίτα και τη Σιβήρα.
Γράφτηκα στο forum επειδή μου άρεσε πολύ.
Θα σας στείλω φωτογραφίες από τα μικρά μου σύντομα!
Μυρτώ

Είμαι νέο μέλος στο forum.Με λένε Μυρτώ και είμαι σχεδόν 11 ετών.
Δεν έχω γάτα(η μαμά μου δεν με αφήνει να πάρω,αλλά που θα πάει,καποια στιγμη θα τα καταφέρω!
)Έχω όμως 3 χαμστεράκια,τη Μέλι,την Εβίτα και τη Σιβήρα.
Γράφτηκα στο forum επειδή μου άρεσε πολύ.
Θα σας στείλω φωτογραφίες από τα μικρά μου σύντομα!
Μυρτώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.241 μηνύματα.
14-10-09
18:57
γεια σου μυρτουλα...πωπω...εσυ,εισαι σχεδον μωρο!!!!!!!

...
πολυ ωραια θα ειναι να δουμε τα χαμστερακια σου...περιμενουμε με ανυπομονησια τις φωτο...

...πολυ ωραια θα ειναι να δουμε τα χαμστερακια σου...περιμενουμε με ανυπομονησια τις φωτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα.
14-10-09
19:35
Καλώς ήρθες Μυρτώ,έχεις πολύ ωραίο όνομα....εδώ μαζευόμαστε τα μικρότερα του site και λέμε διάφορα!Αν θες μπορείς να μας επισκευθείς!!!
Σε περιμένουμε,
Κωνσταντίνα:kiss:
Σε περιμένουμε,
Κωνσταντίνα:kiss:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum