Γεια σας κυρίες και κύριοι

Nicolette

Νεοφερμένο μέλος

Η Nicolette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Γεια σας παιδια,τι κανετε?ολοι καλα?πολυ ομορφο το φορουμ και καλως δημιουργηθηκε γι αυτα τα υπεροχα ζωα,τα γατσουλινιαααααααααα.:P
Εχω μια γατουλινα αλλα οχι στο διαμερισμα μου αλλα στο χωριο μου 3 χρονια περιπου,συντομα θα ποσταρω φωτο...ανοιξα αυτο το τοπικ διοτι δε πηρε το ματι μου πουθενα υποφορουμ για τα νεα μελη ετσι το εβαλα εδω.
Αμαν ξεχασα να συστηθω,ειμαι η Νικολ απο Αθηνα\Καρδιτσα.
Γενικως λατρευω τα ζωα μου αλλα και γενικα σχεδον ολα τα ζωα του πλανητη,στην κατοχη μου εχω αυτη την στιγμη(στο διαμερισμα μου)2 πανεμορφες σαυριτσες ασχολουμαι με ερπετα/αμφιβια απο 9 ετων...
Θα ανοιξω συντομα ενα τοπικ αν θελετε με φωτο απο τα ζωα μου,καθως και την γατουλα..καλως σας βρηκα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθες και περιμένουμε να δούμε τα ζωάκια σου.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσόρισες! Είσαι ευπρόσδεκτη, αρκεί να μη θέλεις να ταϊσεις τις γατούλες μας στα ερπετά σου :lol::lol::lol:
Εκτός από σαύρες φιλοδοξείς να αποκτήσεις και κανένα φίδι; :blink: Εγώ είχα αγγίξει κάποτε ένα πύθωνα (μπρρρρρρρρρ) πολύ περίεργη αίσθηση, και έχω και κάτι σαμιαμιδάκια στο μπαλκόνι μου (ελπίζω μα μην τα κάνει παιχνιδάκια ο Gandalf το καλοκαίρι :()

Καλωσηρθες!

Γεια σας παιδια,τι κανετε?ολοι καλα?πολυ ομορφο το φορουμ και καλως δημιουργηθηκε γι αυτα τα υπεροχα ζωα,τα γατσουλινιαααααααααα.:P
Εχω μια γατουλινα αλλα οχι στο διαμερισμα μου αλλα στο χωριο μου 3 χρονια περιπου,συντομα θα ποσταρω φωτο...ανοιξα αυτο το τοπικ διοτι δε πηρε το ματι μου πουθενα υποφορουμ για τα νεα μελη ετσι το εβαλα εδω.
Αμαν ξεχασα να συστηθω,ειμαι η Νικολ απο Αθηνα\Καρδιτσα.
Γενικως λατρευω τα ζωα μου αλλα και γενικα σχεδον ολα τα ζωα του πλανητη,στην κατοχη μου εχω αυτη την στιγμη(στο διαμερισμα μου)2 πανεμορφες σαυριτσες ασχολουμαι με ερπετα/αμφιβια απο 9 ετων...
Θα ανοιξω συντομα ενα τοπικ αν θελετε με φωτο απο τα ζωα μου,καθως και την γατουλα..καλως σας βρηκα.:)

καλως ηρθες ! βαλε μας φωτος απο τις σαυρες σου. σε τεραριουμ τις εχεις, ή ειναι ελευθερες σαν τα ιγκουανα ? :hmm:

Γεια σας παιδια και ευχαριστω πολυ...οχι δεν τις εχω ελευθερες καθως δεν ειναι τοσο μεγαλου μεγεθουσ οπως τα ιγκουανα...τα ερπετα δε ειναι τοσο για να κυκλοφορουνε ελευθερα σπιτι παρα ΜΟΝΟ για συγκεκριμενη ωρα μονο κ εφοσον το σπιτι εχει τις καταλληλες θερμοκρασιες περριβαλλοντος γι αυτες..

:) Καλως ηρθες Νικολ στην παρεα μας.Συνηθισμενοι στο να μιλαμε και να βλεπουμε εδω τριχωτα τετραποδα πλασματακια ,η δικη σου παρουσια με τα ερπετα ,θα ειναι μια διαφορετικη πινελια.Βαλε μας φωτογραφιες να θαυμασουμε τους ξεχωριστους σου συγκατοικους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back