Γεια χαρά! Αναζητώ ένα σπίτι όπου δε θα αλλάζουν θέση τα έπιπλα!

BlueCat

Νεοφερμένο μέλος

Η BlueCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Γεια σε όλους! Είμαι ο Ομηρος :) μπορεί να μην είμαι ο πιο όμορφος η γλυκουλης γάτος είμαι όμως ο πιο πεισματαρης! Βρέθηκα στην Αίγινα, με χτυπημένο ποδαρακι και ευτυχώς ενας καλός κύριος με βρηκε και με πήγε στον κτηνιατρο. Το ποδαρακι μου θα γίνει τελείως καλά και χαριζομαι τσιπαρισμενος, στειρωμενος, εμβολιασμενος και αποπαρασιτωμενος ΜΟΝΟ για μέσα στο σπίτι, με συμβόλαιο υιοθεσίας για να σας γεμισω αγάπη!
ΥΓ Είμαι τυφλός, καθώς παρόλες τις προσπάθειες ο γιατρός δεν κατάφερε να σώσει τα ματακια μου.

Ο κυριος που τον βρήκε θέλει πολύ να τα καταφέρει ο μικρός, καθώς έχει τεράστια όρεξη για ζωή και είναι αψογος χαρακτήρας. Εχει αναλάβει όλα τα ιατρικά του έξοδα, καθώς και να τον μεταφέρει όπου χρειαστεί από την Αίγινα που βρίσκεται τώρα. Ας τον βοηθησουμε!
Ο γατουλης ειναι άσπρες με γκρι τιγρε στο κεφαλακι. Φωτογραφίες μόλις βρω τον τροπο να τις ανεβασω.
Αριθμός microchip: 941000017103296
Για πληροφορίες παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλή τύχη στον καλότατο αυτό γατούλη. Σύντομα σ'ένα σπιτάκι με τη- γεμάτη αγάπη- αγκαλιά που αξίζει, για μια ζωή!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Όμηρε! Για να μας δείξεις τη φατσούλα σου μπορείς εδώ να βρεις Οδηγίες για ανέβασμα φωτογραφιών!
Καλότυχος να είσαι, γρήγορα σε μια ζεστή αγκαλιά! :)
https://www.mypetz.gr/threads/Οδηγίες-για-ανέβασμα-φωτογραφιών.233886/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back