saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η saloniCAT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
09-09-08
15:17
Μένω σε μια υπέροχη γειτονιά που άλλοτε φιλοξενούσε πάρα πολλές γατούλες. Μιλάμε για πάνω από 10 αδέσποτα, τα οποία φρόντιζε κυρίως μια γειτόνισσα, τα ταίζαμε όμως και πολλοί άλλοι. Οι περισσότερες γατούλες όχι απλά δεν προκαλούσαν ζημιές, αλλά ήταν και φιλικές.
Έχετε δει ποτέ αδέσποτη γάτα να πηγαίνει βόλτα με άνθρωπο; Σας πληροφορώ ότι όταν μία συγκεκριμένη γατούλα έβλεπε εμένα αλλά κυρίως τη μαμά μου να βγαίνουμε, ερχόταν τρέχοντας! Φώναζε "νιαου-νιαου" (=περίμενε) και ακολουθούσε. Στην περίπτωση της μαμάς μου (επειδή περπατάει αργά) η συγκεκριμένη γατούλα προπορευόταν και μόλις έφτανε σε σταυροδρόμι... "νιαου-νιαου" (από που θα πάμε
"από κει της έλεγε η μάνα μου δείχνοντας κάποια κατεύθυνση" και το γατί συνέχιζε. Η μάνα μου μου είχε πει πως σταματούσε κόσμος και κοιτούσε με απορία στο θέαμα.
Ε, λοιπόν, σε αυτή τη γειτονιά έχουν μείνει μόνο 3 γατάκια. Ένα "ζευγάρι" κι ένα μικρό άσχετο. Η ενήλικη θηλυκιά γέννησε πριν λίγες μέρες. Πάλι εξαφανισμένα τα γατάκια της...
Εννοείται ότι υπήρχαν ανέκαθεν κάποιοι που δεν συμπαθούσαν τις γατούλες, αλλά ποτέ δεν είχαμε κρούσματα φόλλας. Το θανατικό των γατιών ξεκίνησε με τον ερχομό ενός καινούριου γείτονα. Μία γειτόνισα είπε ότι τον είδε να βγάζει φαηγτό και να ρίχνει επάνω κάτι σαν μαύρη σκόνη. Έχετε υπόψη σας αν υπάρχει κάτι δηλητηριώδες σε αυτή τη μορφή; Να έχω το νου μου στον άνθρωπο αυτό ή πρόκειται για λάθος ή κακοήθεια της γειτόνισσας;

Έχετε δει ποτέ αδέσποτη γάτα να πηγαίνει βόλτα με άνθρωπο; Σας πληροφορώ ότι όταν μία συγκεκριμένη γατούλα έβλεπε εμένα αλλά κυρίως τη μαμά μου να βγαίνουμε, ερχόταν τρέχοντας! Φώναζε "νιαου-νιαου" (=περίμενε) και ακολουθούσε. Στην περίπτωση της μαμάς μου (επειδή περπατάει αργά) η συγκεκριμένη γατούλα προπορευόταν και μόλις έφτανε σε σταυροδρόμι... "νιαου-νιαου" (από που θα πάμε
"από κει της έλεγε η μάνα μου δείχνοντας κάποια κατεύθυνση" και το γατί συνέχιζε. Η μάνα μου μου είχε πει πως σταματούσε κόσμος και κοιτούσε με απορία στο θέαμα.Ε, λοιπόν, σε αυτή τη γειτονιά έχουν μείνει μόνο 3 γατάκια. Ένα "ζευγάρι" κι ένα μικρό άσχετο. Η ενήλικη θηλυκιά γέννησε πριν λίγες μέρες. Πάλι εξαφανισμένα τα γατάκια της...

Εννοείται ότι υπήρχαν ανέκαθεν κάποιοι που δεν συμπαθούσαν τις γατούλες, αλλά ποτέ δεν είχαμε κρούσματα φόλλας. Το θανατικό των γατιών ξεκίνησε με τον ερχομό ενός καινούριου γείτονα. Μία γειτόνισα είπε ότι τον είδε να βγάζει φαηγτό και να ρίχνει επάνω κάτι σαν μαύρη σκόνη. Έχετε υπόψη σας αν υπάρχει κάτι δηλητηριώδες σε αυτή τη μορφή; Να έχω το νου μου στον άνθρωπο αυτό ή πρόκειται για λάθος ή κακοήθεια της γειτόνισσας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
09-09-08
16:33
Στο κτήμα στο σπίτι θυμάμαι ότι βάζανε κάποια μαύρη σκόνη. ήταν ποντικοφάρμακο...
Εύχομαι να μην ισχύει κάτι τετοιο...

Εύχομαι να μην ισχύει κάτι τετοιο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
09-09-08
16:40
Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιας μορφής δηλητήριο, αλλά και πάλι δεν θα εμπιστευόμουν κάτι που είπε πως είδε ένας τρίτος. Ίσως θα ήταν καλό να κάνεις μια συζήτηση με τον νέο γείτονα, για να βολιδοσκοπήσεις τις προθέσεις του.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, το καλύτερο θα ήταν τα γατάκια που έχουν απομείνει στη γειτονιά να μεταφερθούν σε πιο ασφαλές σημείο (ίσως σε κάποιον περιφραγμένο κήπο, μια που έχουν συνηθίσει έξω) ή ακόμα καλύτερα, αν είναι ήμερα, να προωθηθούν για υιοθεσία.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, το καλύτερο θα ήταν τα γατάκια που έχουν απομείνει στη γειτονιά να μεταφερθούν σε πιο ασφαλές σημείο (ίσως σε κάποιον περιφραγμένο κήπο, μια που έχουν συνηθίσει έξω) ή ακόμα καλύτερα, αν είναι ήμερα, να προωθηθούν για υιοθεσία.
alexandram
Νεοφερμένο μέλος
Η alexandram αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 28 μηνύματα.
09-09-08
16:49
Την εποχή που σπούδαζα δούλευα συγχρόνως σε ένα μαγαζί με γεωργικά - κτηνιατρικά φάρμακα. Θυμάμαι οτι υπήρχε ένα ποντικοφάρμακο σε σκόνη που ήταν γκρίζο. Επίσης υπήρχαν και ζιζανιοκτόνα. Τότε διάφοροι αγοράζαν και από τα δύο,αλλά θυμάμαι που λέγαν οτι οι γάτες καταλαβαίνουν τις φόλες και τις αποφεύγουν ή αν φάνε κάνουν εμετό και βγάζουν το δηλητήριο. Φοβάμαι όμως οτι αυτό το τελευταίο δεν ευσταθεί γιατί από τότε έχω ακούσει για πολλές γάτες που πήγαν από φόλα. Ίσως αυτό να το λέγαμε για να αποθαρρύνουμε τους υποψήφιους δηλητηριαστές.
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η maroulaki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 243 μηνύματα.
09-09-08
21:06
Όπως λέει η Aretha αν δεν το δες με τα μάτια σου μην εμπιστεύεσαι τρίτους. Αλλά..πρέπει όπως και να χει, να διερευνηθεί το θέμα. Τι θα κανα στην θέση σου?
Αν ποτέ σου δοθεί η ευκαιρία για κουβέντα, μίλα μαζί του, αν έρθει η κουβέντα στο θέμα με τα αδέσποτα, και πάρε αρνητική στάση απέναντι σε αυτά. Πες ας πούμε "Ευτυχώς δεν βλέπω πια βρωμόγατα, κι έχουμε ησυχάσει! Χαλάγανε τον κόσμο" κι άλλα τέτοια που λένε, και αν όντως έχει κάνει λαδιά θα αποκαλυφθεί.
Μετά μένει να πιαστεί στα πράσα, και να φάει μια μηνυσούλα, έτσι καυτή καυτή...και αν όντως είναι δολοφόνος, να σαπίσει στη φυλακή εύχομαι.
Αν ποτέ σου δοθεί η ευκαιρία για κουβέντα, μίλα μαζί του, αν έρθει η κουβέντα στο θέμα με τα αδέσποτα, και πάρε αρνητική στάση απέναντι σε αυτά. Πες ας πούμε "Ευτυχώς δεν βλέπω πια βρωμόγατα, κι έχουμε ησυχάσει! Χαλάγανε τον κόσμο" κι άλλα τέτοια που λένε, και αν όντως έχει κάνει λαδιά θα αποκαλυφθεί.
Μετά μένει να πιαστεί στα πράσα, και να φάει μια μηνυσούλα, έτσι καυτή καυτή...και αν όντως είναι δολοφόνος, να σαπίσει στη φυλακή εύχομαι.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
09-09-08
21:42
αλλά θυμάμαι που λέγαν οτι οι γάτες καταλαβαίνουν τις φόλες και τις αποφεύγουν ή αν φάνε κάνουν εμετό και βγάζουν το δηλητήριο. Φοβάμαι όμως οτι αυτό το τελευταίο δεν ευσταθεί γιατί από τότε έχω ακούσει για πολλές γάτες που πήγαν από φόλα. Ίσως αυτό να το λέγαμε για να αποθαρρύνουμε τους υποψήφιους δηλητηριαστές.
Σιγουρα δεν ευσταθει.Αποδειξη ΤΟΣΕΣ αθωες ψυχουλες που εφυγαν τοσο αδικα.

...και αν όντως είναι δολοφόνος, να σαπίσει στη φυλακή εύχομαι.
Μια φορα να γινει αυτο στην Ελλαδα, και θα κανω παρτυ

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
10-09-08
02:02
Εαν εχεις υποψιες παρακολουθησε τον στενα και ετοιμαστειτε για μυνηση.
Καταγγειλτε απο τωρα το συμβαν στην αστυνομια κα επιμενετε να καταγραφει στο βιβλίο συμβάντων.
Βαλτε αφισσες με αμοιβη για οποιον καταδωσει ποιος θανατωσε τοσα ζωα κα ενημερωστε οτι θα παρακολουθειται στενα η γειτονια και οτι η κακοποιηση ζωου τιμωρειται αυστηρα απο το νομο. τελος Οσα ζωα μπορειτε φιλοξενειστε τα και βρειτε τους αλλου κατοικια
Καταγγειλτε απο τωρα το συμβαν στην αστυνομια κα επιμενετε να καταγραφει στο βιβλίο συμβάντων.
Βαλτε αφισσες με αμοιβη για οποιον καταδωσει ποιος θανατωσε τοσα ζωα κα ενημερωστε οτι θα παρακολουθειται στενα η γειτονια και οτι η κακοποιηση ζωου τιμωρειται αυστηρα απο το νομο. τελος Οσα ζωα μπορειτε φιλοξενειστε τα και βρειτε τους αλλου κατοικια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum