gattina
Νεοφερμένο μέλος
https://kittywigs.com/wigindex.html
Και επειδή και μένα ακόμη με ξένισε αρχικά, πηγαίνοντας στο "about us", διαπίστωσα πως όλα αυτά είναι:
"προϊόν της καλπάζουσας φαντασίας της Julie Jackson και της σιαμέζας συνενόχου της Boone. Καμιά φορά, η πίεση που βιώνει η Julie στην καθημερινή εργασία της (παρατίθεται σχετικό link), σε συνδυασμό με το μόνιμο αραλίκι της Boone (παρατίθεται σχετικό link) έχει ως αποτέλεσμα δυνατή μουσική, περούκες και χορό. Αυτό είναι κάτι που επιφέρει μεγάλη ανακούφιση από το στρες (ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των διακοπών), έτσι ώστε να μας κάνει να αποφασίσουμε να μοιραστούμε το πάθος μας για τις περούκες με όλο τον κόσμο".
Η μετάφραση είναι δική μου και το post ασφαλώς και όχι για διαφημιστικούς λόγους αλλά για να χαμογελάσουμε όλοι.
Αν, ωστόσο, οι διαχειριστές θεωρήσουν το περιεχόμενο διαφημιστικό, καμία απολύτως διαφωνία για τη διαγραφή του....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Και ουτε αστειο μου φανηκε...... πιο πολύ για βασανηστηριο... και πεταμενα λεφτα....

Τα αγοράζει κόσμος αυτά;
Δηλ. τι το γατί απολαμβάνει την περούκα και φυσικά δεν ταλαιπωρείται καθόλου;Αυτό μας λένε;
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραίο βαλιτσάκι όμως!!

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://flickr.com/groups/kittywigs/pool/show/with/2229642844/
zorica
Διάσημο μέλος
Φρικη!!!Είδατε κάτι φανταστικές γατούλες εδώ????
https://flickr.com/groups/kittywigs/pool/show/with/2229642844/
Η κορη μου ομως πεθανε στα γελια...

Havana
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

Ήθελα να' ξερα ποιός έρχεται σε τέτοιες τρελές ιδέες;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool