Γελοίο, αλλά διασκεδαστικό: περουκίνια γάτας!

gattina

Νεοφερμένο μέλος

Ο gattina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα.
Έλαβα από αγαπημένο πρόσωπο την παρακάτω διεύθυνση:

https://kittywigs.com/wigindex.html

Και επειδή και μένα ακόμη με ξένισε αρχικά, πηγαίνοντας στο "about us", διαπίστωσα πως όλα αυτά είναι:

"προϊόν της καλπάζουσας φαντασίας της Julie Jackson και της σιαμέζας συνενόχου της Boone. Καμιά φορά, η πίεση που βιώνει η Julie στην καθημερινή εργασία της (παρατίθεται σχετικό link), σε συνδυασμό με το μόνιμο αραλίκι της Boone (παρατίθεται σχετικό link) έχει ως αποτέλεσμα δυνατή μουσική, περούκες και χορό. Αυτό είναι κάτι που επιφέρει μεγάλη ανακούφιση από το στρες (ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των διακοπών), έτσι ώστε να μας κάνει να αποφασίσουμε να μοιραστούμε το πάθος μας για τις περούκες με όλο τον κόσμο".

Η μετάφραση είναι δική μου και το post ασφαλώς και όχι για διαφημιστικούς λόγους αλλά για να χαμογελάσουμε όλοι.

Αν, ωστόσο, οι διαχειριστές θεωρήσουν το περιεχόμενο διαφημιστικό, καμία απολύτως διαφωνία για τη διαγραφή του....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν φτανει που τα παρατανε τα μισα.. στα αλλα μισα βαζουν και περούκες απο πανω...:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτες οι περουκες ειναι να τις βαζουμε (οι ανθρωποι) σε γατες επειδι οι γατες ντρεπονται για τον εαυτο τους η επειδι εμεις δεν ντρεπομαστε λιγο για το ειδος μας...?:mad::hmm::hmm:

Παιδιά... ΔΕΝ μου άρεσε καθόλου :redface:
Και ουτε αστειο μου φανηκε...... πιο πολύ για βασανηστηριο... και πεταμενα λεφτα.... :redface::mad:

Δεν πάει καλά ο κόσμος...Έλεος δηλαδή!
Τα αγοράζει κόσμος αυτά;:mad:
Δηλ. τι το γατί απολαμβάνει την περούκα και φυσικά δεν ταλαιπωρείται καθόλου;Αυτό μας λένε;
:down:

Ελάτε ρε παιδιά, αστείο είναι!!! Σιγά! Δεν νομίζω να της φορούν και για πάντα! Μια φωτογραφία βγάζουν..... Εμένα εκτός που δεν θα καθόταν να της την βάλω, θα την μασούλαγε κανονικα και θα την έπλενε...!!

Ωραίο βαλιτσάκι όμως!!:redface::redface::D:lol::lol:

Είδατε κάτι φανταστικές γατούλες εδώ????
https://flickr.com/groups/kittywigs/pool/show/with/2229642844/

τι τρελο γελιο ηταν αυτο!!!!!!!!!!! απιστευτες~!!!!!!!!!!!!!:lol::up:

Τρελό γέλιο!!!:lol::lol::lol:
Ήθελα να' ξερα ποιός έρχεται σε τέτοιες τρελές ιδέες;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back