Γεννάει η γάτα μου! Βοήθεια!

constantine10346

Δραστήριο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 591 μηνύματα.
Η γατα ειναι αυτη η περιπτωση: https://www.mypetz.gr/προβλήματα-υγείας/help-γατάκι-με-πρόβλημα-στα-μάτια-63973/

εδω κ μια μιαμιση ωρα ειδα απο πισω της να βγαινει μια μεμβρανη στρογγυλη αλλα ακομα ειναι σε αυτο το σταδιο,στην αρχη δεν καθοταν κιολας σε μια γωνια,τωρα την ηρεμησα κ ειναι στο καλαθι τησ ξαπλωμενη στο πλαι (ταβλα τελειως) κουκουλιασμενη κ απο οτι βλεπω απο τα μπροστινα της ποδια,γτ ειναι κ μεσα σε ενα μεγαλο ξυλινο κουτι για να ειναι ζεστα,τα παταει στο καλαθι σα να θελει να σπρωξει,το θεμα ειναι μηπως πρεπει να κανω κατι εγω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γεννάει η γάτα μου!Βοήθεια!

Πριν ένα χρόνο περίπου γέννησε μια γάτα στο σπίτι μας. Δεν κάναμε τίποτε, τα έκανε όλα μόνη της. Εμείς απλώς της φτιάξαμε φωλίτσα και στη συνέχεια της πήραμε καλή τροφή για μικρά γατάκια, για να έχει αρκετό γάλα για τα μικρά.

Καλή τύχη στη γατούλα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βγηκε λιγο εξω να πιει νερο κ να φαει κ μπορεσα κ εβγαλα μια φωτογραφια,ειναι σε αυτη τη φαση πολυ ωρα κ ανησυχω

Συνημμένα

• P1010100.JPG
    P1010100.JPG
    1 MB · Εμφανίσεις: 130

Επικοινώνησε με κάποιον κτηνίατρο τότε. Εμείς εδώ δε μπορούμε να βοηθήσουμε σε τίποτα. Αν κάτι έχει πάει στραβά, είναι νωρίς, θα μπορέσει να τη σώσει. :/:

αμα εβρισκα,τετοια ωρα

Σε ποιά περιοχή μένεις?Αν είσαι εντός Αττικής υπάρχουν εφημερεύοντα κηνιατρεία,αν είσαι εκτός και δεν υπάρχει κτηνίατρος στη γύρω περιοχή,μπορείς απλώς να πάρεις τηλ σε ένα απο τα εφημερεύοντα της Αθήνας,να τους πείς πώς έχει η κατάσταση και να σου δώσουν οδηγίες τηλεφωνικά,στο μέτρο του δυνατού.

Δεν είναι η καλύτερη λύση,αλλά αν δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάτι άλλο αυτή τη στιγμή,έστω και αυτό θα είναι μια μικρή βοήθεια,απο το τίποτα.

αιγαλεω

Είναι και Κυριακή :(

Δεν έχω ιδέα. Δες τη λίστα με τους γιατρούς που προτείνουν τα μέλη εδώ κι εδώ, μήπως σε βολεύει κάποιος.

Πρεπει να τη δει αμεσα γιατρος,δεν ειναι νορμαλ να ειναι ετσι πανω απο μια ωρα η γατουλα,μπορει να ειναι μεγαλο το γατακι,ή νεκρο,και να μη μπορει να το βγαλει.Βρες ενα γιατρο αμεσα και πηγαινε την.

Τα εφημερεύοντα κτηνιατρεία που βρήκα είναι αυτά εδώ https://www.skmza.gr/Efhmeries/efimer2011__2.pdf
Δυστυχώς σήμερα απ'ότι είδα,δεν εφημερεύει κάποιο στο Αιγάλεω,παρ΄όλα αυτά,έχει ένα στο Περιστέρι,νομίζω πως είναι το κοντινότερο,σε σχέση με τα υπόλοιπα, στην περιοχή σου.

Λέγεται Μακρογκίκας και το τηλ του είναι 2105722493,πάρε άμεσα να σου πεί που ακριβώς βρίσκεται,για να πάς.

Τελευταία επεξεργασία:
Τι έγινε τελικά με τη γατούλα? Γέννησε καλά? Όλα εντάξει?:worry:

Μην περιμένεις πολλές συμβουλές από εμένα...!!!Είμαι λίγο άσχετη από εγκυμοσύνες γάτας (διότι έχω ΓΑΤΟΥΛΗ) αλλά μπορώ να σου πω την εμπειρία μου από την γέννα του κουνελιού μου...
Ήταν ένα βροχερό και κρύο πρωί και ξύπνησα για να πάω στο σχολείο.Πηγαίνω στο μπαλκόνι για να δω τι κανει η αγαπημένη μου Μαργαρίτα...και τι να δω!!!!!Υπήρχαν κάτι ροζ πλασματάκια στο σπιτάκι της.Είχε γεννήσει!!!!!!Δεν ήξερα τι να κανω
..........(Οι τελίτσες σημαίνουν ότι περνάω κάποιες σκηνές)
Γύρισα από το σχολείο και τί να δω!Τα πέντε μωράκια ...(στο λέει το σήμα γιατί εγώ δεν μπορώ να το αναφέρω...):knife:

Πως ειναι η γατουλα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back