Δαρμένη Γατούλα
Νεοφερμένο μέλος
) Ρίχνοντας μια δεύτερη ματιά στο τραπέζι και γενικότερα στο σαλόνι, κατάφερα να συνειδητοποιήσω την πραγματικότητα...(βλέπετε το γεγονός που αντίκρισα ήταν τόσο συγκλονιστικό που με την πρώτη ματιά ο εγκέφαλος μου δεν το αφομοίωσε, ενεργοποιήθηκε ο αμυντικός μηχανισμός του οργανισμού μου για να μην πάθω σοκ). Ναι... όλη η ζωή πέρασε μπροστά από τα μάτια μου. Όλη η ζωή.... του Γατούλη, όχι η δική μου!! Γιατί πλέον είναι τα τελευταία του.Ας ετοιμάσει τη διαθήκη του! Γατήσιες πατημασιές πάνω σε κάθε τοστάκι, ροκανισμένες οι γωνίες από την κόρα του ψωμιού τους, θριματισμένα κουλουράκια, οι μισές ζεστές σοκολάτες σαν κάποιος να τις έγλειψε και οι άλλες μισές ριγμένες στο πάτωμα. Παντού γατότριχες να ανεμίζουν και στον αέρα να ευωδιάζουν κακάκια. Κλανίτσα και δυσωδία (..θα τον πείραξε η μουστάρδα φαίνεται...). Τώρα πια δεν κελαηδούσανε πουλάκια στα αυτιά μου, αλλά πέτουσαν γύρω από τα μάτια μου και με κουτσουλούσαν στο κεφάλι. Ναι, τα αντιμετωπίζω όλα αισιόδοξα, αλλά αυτό δεν είναι φουρτούνα, είναι ολοκαύτωμα! Πώ πώ τί ρεζίλι...! Έχω κοκκινίσει και έχω πριστεί ολόκληρη... κοντεύω να εκραγώ! "Γατοοούληηη!!!!!" Και νάτος βγαίνει
καμαρωτός καμαρωτός. "Γατούλη μου...(ψύχραιμη εγώ)...σού άρεσαν τα τοστ;;;!"
και βέβαια του άρεσαν... Οι σοκολάτες, καλές;;
Κρατάτε μεεε!!! Τρείς με κράτησαν. "Μπουμπουκάκι μου στο ύψος σου!!"... Επειδή δηλαδή είναι πιο κοντός από μένα, νομίζει θα τη γλιτώσει;..
"Γατούλη, πάνε στο δωμάτιό σου να ακούσεις όση μουσική προλαβαίνεις γιατί θα στο κόψω το αυτί. Γιατί;;!! Γιατί η γάτα έχει ένα αυτί!"
... "Μην γελάς καθόλου, θα σε πνίξω άχρηστο γατί!"
... "Φού φού, ένα δύο, ένα δύο.. Παρακολουθείτε σε ζωντανή αναμετάδωση τον αγώνα Πανγαταϊκός - Μπουμπουκαϊκός που διεξάγεται σήμερα στο Σαλοναϊκό στάδιο. Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων φαίνετα να εμψυχώνουν τους παίχτες με κραυγές και συνθήματα όπως..Τρέχα τρέχα βρε γατάκι μην σε βρεί το μπουμπουκάκι.. Οι φίλαθλοι του Πανγαταϊκού συμφωνούν με το σύνθημα καθώς γνωρίζουν την επικείμενη ήτα τους και επιπλέον φοβούνται μην τους πάρει και εκείνους η μπάλα! Πίσω στον αγωνιστικό χώρο του σαλονιού μου και πιάνω έναν Γατούλη να κοιτάζει ανέμελος από το παράθυρο τα απέναντι μπαλκόνια. Με ελαφρά και ήσυχα βηματάκια τον πλησιάζω για να τον αρπάξω από όπου βρω... "Γατούλη, πίσω σου!" αναφώνησε κάποιος από τους καλεσμένους. "Τώρα θα σε πιάσω.."
Μιάοοουυυ;;;!!.... Το ακόλουθο υλικό ήταν άκρως ακατάλληλο και για αυτό κόπηκε στο μοντάζ. Τελικά, όλα καλά τέλος καλό. Τον αγκάλιασα (προσεχτικά για να μην τον πνίξω) και του έδωσα ένα φιλάκι (με πολύ σφιγμένα τα δόντια μου, για να μην του τραβήξω καμιά δαγκωματιά). Αφού λοιπόν συμφιλιωθήκαμε, οι καλεσμένοι μου με ανακούφισαν λέγοντας ότι δεν σιχαίνονται και ότι δεν έχουν πρόβλημα να φάνε ό,τι απέμεινε από τον γάτο...(Διευκρινίζω ότι δεν καταβρόχθησα τον Γατούλη και ό,τι απέμεινε θα το φανε οι καλεσμένοι, τα ροκανισμένα τοστάκια εννοώ και τις αγλειμένες ζεστές σοκολάτες). Αυτά είναι φιλαράκια βρε! Θα τα φάνε όλα τζαλιασμένα. Για να μη με στεναχωρήσουν, τόσο κόπο έριξα για να τα φτιάξω όλα. Και εκεί που πάει να αρχίσει το τρελό το φαγοπότι νάσου ο Γατούλης στη μέση του σαλονιού σαν αρρωστημένος να ζαλίζεται πέρα δώθε να παραπατάει. " Γατούλη μου είσαι καλα;" ....
... Και ώ ναί, ο Γατούλης ξερνάει μπροστά σε όλους ό,τι έφαγε και ό,τι έγλειψε. Άντε βρε! Καλής σας όρεξη βρε παιδιά!
Λοιποοοόνν.... Ποιό είναι το συμπέρασμα της ιστορίας: Πρώτον όοοση ώρα και να περάσει, οι σοκολάτες παραμένουν ζεστές και Δεύτερον άλλη φορά δεν ξαναβάζω μουστάρδα στα τοστάκια.... Θέλετε να μάθετε γιατί; Γιατί;; Γιατί κλάνει το γατί!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαρμένη Γατούλα
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
- Και φυσικά είναι θείκό δεν ξέρω τελικά ποιον να λυπηθώ εσένα τον γατούλι σου ή τους καλεσμένους η τον σύντροφό σου μάλλον όλους αλλά πιο πολύ εσένα!!!! που έζησες όλη αυτήν την σκηνή απείρου κάλλους και δεν ήξερες τι να κάνεις!!!!
- την επόμενη φορά δεν σερβίρεις τίποτα αν δεν έχεις κάποιον να τα προσεχει ή
- βάζει κάποιον εκεί με την προύπόθεση ότι δεν θα τα φάει αυτός!!!!
- και όσο για το θα το πνίξω θα το σκίσω και θα το κρεμάσω μην τα λές δεν θα τα κάνεις ποτέ γιατί καμία γατομαμά δεν τα κατάφερε!!!!
- καλό βράδυ και φιλάκια!!!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
negative
Δραστήριο μέλος

Ολο αυτο που περιεγραψες....μου θυμισε αυτο που πρασπαθουμε μερικες φορες να τα κανουμε ολα τελεια; αψογα;τα γυρω μας αλλα και εμας!!!να πλασαρουμε τον καλυτερο εαυτο μας...αλλα μερικες φορες πεφτεις στην ασφαλτρο και αλλες σε ριχνει ενας γατουλης!!!!
θα μπορουσε να ειναι ταινια μικρου μηκους....

elvenstar
Επιφανές μέλος
την επόμενη φορά όμως που θα σε ξανακαλεσουν σ' αυτό το πάρτι να απαιτήσεις να έχουν και σόδες γιατί το πολύ φαγητό προκαλεί
Poly
Εκκολαπτόμενο μέλος

χα χα χα!
Πολύ καλό! Μπράβο στα φιλαράκια! Σταθήκανε στο γατούλι μια χαρά!!!

Το ξέρω το έχω ζήσει

Πραγματικά και πάνω που τα πιάνεις και είσαι έτοιμός για το φονικό,κάνει ιου κα του σκας φιλάκια τη μυτούλα:kiss::kiss:Και φεύγει από την αγκαλιά σου κάνοντας

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ετσι ακριβως ποπι.Ειναι σα να περιγραφεις την ΜυρτουλαΤο ξέρω το έχω ζήσει
Πραγματικά και πάνω που τα πιάνεις και είσαι έτοιμός για το φονικό,κάνει ιου κα του σκας φιλάκια τη μυτούλα:kiss::kiss:Και φεύγει από την αγκαλιά σου κάνοντας
![]()

Δαρμένη Γατούλα
Νεοφερμένο μέλος
Ομολογώ ότι είπα ότι "θα τον πνίξω!", δεν είπα όμως τίποτα για τα υπόλοιπα.... μην μου βάζεις ιδέες..
- και όσο για το θα το πνίξω θα το σκίσω και θα το κρεμάσω μην τα λές δεν θα τα κάνεις ποτέ γιατί καμία γατομαμά δεν τα κατάφερε!!!!
ΥΓ: Ευχαριστώ για τις συμβουλές
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ομολογώ ότι είπα ότι "θα τον πνίξω!", δεν είπα όμως τίποτα για τα υπόλοιπα.... μην μου βάζεις ιδέες..
ΥΓ: Ευχαριστώ για τις συμβουλές
Μπορεί εσύ να μην τα είπες αλλά στο βάθος του μυαλού σου υπάρχουουυνννννν και σε καταδιναστεύουνννννν!!!!!!

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

εντάξη την επόμενη φορά θα ξέρεις και θα σερβήρεις αφού έρθει ο κόσμος ή θα τον ματρώνεις πουθενά

αλλά φαντάζομαι χαρά που θα έκανε το γατί στο τραπέζι επάνω
γατούλης:cat:: καλέ όλα αυτά για μένα τα ετοίμασαν?

νιαμ νιαμ:cat:
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος

???την επομενη φορα κλεισε τον χωριστα απο ολα τα υπολοιπα δωματια του σπιτιου η μεχρι να ερθουν οι καλεσμενοι σου πηγαινε το στην μαμα σου στην μαμα του καλου σου σε καποια φιλη που θα ερθει στο σπιτι το βραδυ καπου αλλου στην τελικη οσο πιο μακρια απο τα φαγητα των καλεσμενων σου τοσο το καλυτερο!!

lina&lara
Νεοφερμένο μέλος
αλλά φαντάζομαι χαρά που θα έκανε το γατί στο τραπέζι επάνω
γατούλης:cat:: καλέ όλα αυτά για μένα τα ετοίμασαν?
νιαμ νιαμ:cat:!
Κλασικά, οι γάτες σκέφτονται "Πωπω, τα αφεντικά μου με ταΐζουν, με χαϊδεύουν, παίζουν μαζί μου, με περιποιούνται! Θα πρέπει να είμαι θεός!!"
Άντε, καλό απόγευμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
φοβερη η περιγραφη,μπραβο σου

οσο για τον ψιψινο,τι να κανεις???
αναγκες ειναι αυτες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool