χριστινα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όταν είχε πρωτοέρθει σε επαφή ο Χιόνης με τον μικρό και με τα ατελείωτα χχχχχχ που του έκανε ο Πίπης είχα παρατηρήσει ότι η μυτούλα του Χιόνη μου από ρόζ είχε γίνει χεδόν άσπρη. είχα ρωτήσει τότε τον κ.Πάνο και μου είχε πει ότι η μύτη του "ασπρίζει" όταν είναι στρεσαρισμένος/τρομαγμένος. Είναι αυτό που λέμε εμείς "μου πάγωσε το αίμα"Εχω μια απορια, δεν ξερω αν το ζουν και αλλοι, αλλα με τον Πιου Μιου το βλεπω πολυ συχνα. Αλλες φορες η μυτη του εχει πολυ εντονο ροζ χρωμα κι αλλες πολυ αχνο ροζ.... Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλαζει το χρωμα και που οφειλεται. Ξερει κανενας;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
το είχα και εγώ απορία αυτό. πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν ξυπνάει είναι πολύ ανοιχτό το χρώμα (ροζ παλ) ενώ όταν παίζει σχεδόν φούξια!!! αυτό ισχύει και για τους δύο αλλα περισσότερο για τη Μαφάλντα...καθώς του Τσε το μυτάκι είναι εκ φύσεως πιο σκούρο....
χριστινα
Διάσημο μέλος

Λες να ειναι απο στρες η φοβο Ασπασια; Χτες ηταν ξαπλωμενος διπλα μας και η μυτη ηταν ελαχιστα ροζ, αλλα δεν φαινοταν αγχωμενος

Καλα, δεν εινα κατι που με ενησυχει, απλα μου εξαπτει την περιεργια

αυτό με τη μύτη το είχα παρατηρήσει κι εγώ στη μικρή μου από την αρχή. Όντως όταν ξυπνάει η μυτούλα της είναι πιο άσπρη και πιο υγρή, ενώ μετά που τρώει και που παίζει γίνεται πιο στεγνή και κόκκινη. Πιθανότατα έχει να κάνει με την αιμάτωση της περιοχής... Κάτι ανάλογο με το δικό μας οργανισμό. Συμφωνώ με αυτό που ειπώθηκε και μου φαίνεται λογικό. Θα ρωτήσω και το δικό μου κτηνίατρο και θα σας πω και μια ακόμη γνώμη!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
)Μακρυα απ' ολους.... Πλακα εχουμ με τη μαυρη μυτουλα παντως....
Εμενα με το κλιματιστικο ζωντανευουν παντως.... Δροσιζει και κανουν παρτυ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool