Γιατί αλλάζει χρώμα η μύτη;;

χριστινα

Διάσημο μέλος

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
Εχω μια απορια, δεν ξερω αν το ζουν και αλλοι, αλλα με τον Πιου Μιου το βλεπω πολυ συχνα. Αλλες φορες η μυτη του εχει πολυ εντονο ροζ χρωμα κι αλλες πολυ αχνο ροζ.... Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλαζει το χρωμα και που οφειλεται. Ξερει κανενας; :hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω μια απορια, δεν ξερω αν το ζουν και αλλοι, αλλα με τον Πιου Μιου το βλεπω πολυ συχνα. Αλλες φορες η μυτη του εχει πολυ εντονο ροζ χρωμα κι αλλες πολυ αχνο ροζ.... Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλαζει το χρωμα και που οφειλεται. Ξερει κανενας; :hmm::hmm:
Όταν είχε πρωτοέρθει σε επαφή ο Χιόνης με τον μικρό και με τα ατελείωτα χχχχχχ που του έκανε ο Πίπης είχα παρατηρήσει ότι η μυτούλα του Χιόνη μου από ρόζ είχε γίνει χεδόν άσπρη. είχα ρωτήσει τότε τον κ.Πάνο και μου είχε πει ότι η μύτη του "ασπρίζει" όταν είναι στρεσαρισμένος/τρομαγμένος. Είναι αυτό που λέμε εμείς "μου πάγωσε το αίμα";)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα Χριστινάκι,
το είχα και εγώ απορία αυτό. πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν ξυπνάει είναι πολύ ανοιχτό το χρώμα (ροζ παλ) ενώ όταν παίζει σχεδόν φούξια!!! αυτό ισχύει και για τους δύο αλλα περισσότερο για τη Μαφάλντα...καθώς του Τσε το μυτάκι είναι εκ φύσεως πιο σκούρο....

Κι εμενα στα αλλα γατακια δεν ειναι τοσο εντονη η αλλαγη. Στον Πιου Μιου υπαρχει μεγαλη διαφορα. :hmm::hmm::hmm:
Λες να ειναι απο στρες η φοβο Ασπασια; Χτες ηταν ξαπλωμενος διπλα μας και η μυτη ηταν ελαχιστα ροζ, αλλα δεν φαινοταν αγχωμενος :hmm:
Καλα, δεν εινα κατι που με ενησυχει, απλα μου εξαπτει την περιεργια :lol:

Χριστίνα,
αυτό με τη μύτη το είχα παρατηρήσει κι εγώ στη μικρή μου από την αρχή. Όντως όταν ξυπνάει η μυτούλα της είναι πιο άσπρη και πιο υγρή, ενώ μετά που τρώει και που παίζει γίνεται πιο στεγνή και κόκκινη. Πιθανότατα έχει να κάνει με την αιμάτωση της περιοχής... Κάτι ανάλογο με το δικό μας οργανισμό. Συμφωνώ με αυτό που ειπώθηκε και μου φαίνεται λογικό. Θα ρωτήσω και το δικό μου κτηνίατρο και θα σας πω και μια ακόμη γνώμη!

Moira μετέφερα το ερώτημά σου σε νέο thread! Συγκεκριμένα εδώ. Να ξέρεις απλώς ότι καλό θα ήταν να ανοίγεις νέο θέμα όταν πρόκειται να συζητήσεις κάτι διαφορετικό και όχι να γράφεις κάτω από υπάρχοντα (άσχετα) θέματα. :)

Του Μαντού πάντως η μύτη γίνεται αχνή ροζ όταν μείνει πολύ ώρα σε αιρκοντίσιον. :)

Εγώ και να ήθελα να το παρατηρήσω, το μόνο μου βλέπω συνέχεια είναι μια σοκολατένια μυτούλα για φάγωμα!!:P:P

Θυμηθηκα τωρα πως οταν ο γατουλης μου ειχε παθει θρομβοεμβολη (ηταν μαυρουλης) δεν μπορουσα να δω αν εχουν μελανιασει οι πατουσες του για να καταλαβω αν αιματωνονται καλα γιατι ηταν μαυρες(καλα, τελικα δεν αιματωνονταν :/:)
Μακρυα απ' ολους.... Πλακα εχουμ με τη μαυρη μυτουλα παντως....
Εμενα με το κλιματιστικο ζωντανευουν παντως.... Δροσιζει και κανουν παρτυ :lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back