julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
25-10-09
10:42
Οι δικιές σας τραβούσαν τα ράμματα με το στόμα...? Αυτό είναι καινούργιο χούι!
Πρέπει να ανησυχώ???
Λογικά όχι, και να λύσει κανένα εξωτερικό, έχει και τα εσωτερικά. (κάποιες γάτες το κάνουν...)
Εαν την βλέπεις να το κάνει, απόσπασέ την με κάτι άλλο, ένα παιχνίδι κάτι... να περάσουν 1-2 μέρες να δέσουν, και μετά.

Υπάρχουν και ειδικά κολλάρα, αλλα δεν τους αρέσουν και πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
25-10-09
10:54
Οι δικιές σας τραβούσαν τα ράμματα με το στόμα...? Αυτό είναι καινούργιο χούι!
Πρέπει να ανησυχώ???
Καλημέρα!!!! Δεν ξέρω τι ράμματα κάνανε στην δική σου, αλλά σε εμάς εξείχε μόνο μία άκρη την οποία στην αρχή την τραβούσε.

Μίλησα με την γιατρό της και μου είπε ότι και το βγάλει αυτό το ράμμα δεν υπάρχει πρόβλημα απλά από κάτω είναι ο κόμπος που συγκρατεί τα εσωτερικά ράμματα και που βέβαια αν αρχίσει να το πειράζει θα ανοίξουν....

Ευτυχώς μετά την τρίτη μέρα, δεν ξανασχολήθηκε με αυτά....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.238 μηνύματα.
25-10-09
12:11
για το μονο που να ανυσηχησεις ειναι αν δεις εκει που ειναι η τομη...σιγα-σιγα να αρχισει να φουσκωνει και να κανει ενα ειδος εξογκωματος...το επαθε αυτο η πουπου μου....τα εσωτερικα ραμματα που της εκανε ο γιατρος δεν ηταν ιδιαιτερα πυκνα,και επειδη η πουπου ειναι διαολος,ανοιξε καποιο και βγηκε εξω ενα κομματι απο το εντερο...οταν λεω εξω,δεν εννοω οτι το εβλεπες...φαντασου οτι ηταν κατω απο τα εξωτερικα ραμματα,αλλα εξω απο τα εσωτερικα....φαινοταν αυτο που σου ειπα..ενα εξογκωματακι...την πηγα γιατρο και τελικα την ξαναανοιξαμε και της εκανε τα ραμματα τα εσωτερικα πιο πυκνα...αυτο ηταν κοιλη...αν το αφηνα καποια στιγμη θα μπορουσε να αποβει μοιραιο...αλλα μην ανησυχεις...φαινεται...εσυ απλα θα παρακολουθεις το σημειο....

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
25-10-09
12:18
Και φουσκωματάκι να κάνει, δεν είναι πάντα κήλη... μπορεί να τύχει, ναι, αλλά συνήθως είναι η αντίδραση του οργανισμού στα ράμματα.
Εμένα δεν μου έχει τύχη να είναι κήλη.. φουσκωματάκι, απο αντίδραση ναι, αρκετές φορές, περνάει μόνο του μετά απο μερικές εβδομάδες.

Εμένα δεν μου έχει τύχη να είναι κήλη.. φουσκωματάκι, απο αντίδραση ναι, αρκετές φορές, περνάει μόνο του μετά απο μερικές εβδομάδες.

lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
Ο lucky_cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 103 μηνύματα.
25-10-09
19:25
Το φουσκωματάκι το έχει από την αρχή. Το είπε και ο γιατρός ότι θα το έχει για κάποιο καιρό. Βασικά είναι πρήξιμο αν κατάλαβα καλά. Λίγο χλωμό να είναι όλο αυτό κήλη γιατί τότε θα είχαν βγει τα μισά εντεράκια από το "σάκο" της κοιλιάς..!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.238 μηνύματα.
25-10-09
19:48
Το φουσκωματάκι το έχει από την αρχή. Το είπε και ο γιατρός ότι θα το έχει για κάποιο καιρό. Βασικά είναι πρήξιμο αν κατάλαβα καλά. Λίγο χλωμό να είναι όλο αυτό κήλη γιατί τότε θα είχαν βγει τα μισά εντεράκια από το "σάκο" της κοιλιάς..!
ενταξει...εμενα,δεν το ειχε απο την αρχη.σιγα σιγα αρχισε να φουσκωνει ολο και περισσοτερο...και οταν την ειδε ο γιατρος μου ειπε κατευθειαν ανοιγμα...οποτε εσενα προφανως μια χαρα ειναι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum