Γιατί δεν απαντούν στα τηλέφωνα τα σωματεία;

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Να γιατι: ειμαστε ηδη φορτωμένοι με μικρα και
α. χτες μου αναφεραν ενα μωρακι μεσα στο δρομο, δεν μπορουσαμε, ο ανθρωπος πηρε την ευθυνη και το πηγε σε κτηνίατρο αυτο ειναι θετικο οπως και μια αλλη κυρια που βρηκε εξι μαζεμενα αλλα
β. πριν λιγο βρηκαν αλλο μωρακι στο δρομο με τα ματακια κλειστα και ηθελαν να το παρουμε αμεσα γιατι διαφορετικα θα το ξαναναφηναν στο δρομο και με ρωτησαν "εαν υπαρχει κτηνιαρος διανυκτερευων για να το ευθανατισουν η αν θα ηταν καλυτερα να το αφησουν παλι στο δρομο":mad:. Ουτε μια νυχτα με συμβουλες δεν μπορεσαν να το κρατησουν. Και να ο εκβιασμος οτι θα το αφησουν στο δρομο ( ε τοτε τι το παιρνουν? το ακουσα και να κλαιει στο τηλέφωνο... ωραια ατμόσφαιρα.. πολύ εκνευριστικη).
Μετα απο απανωτα τηλέφωνα με τα πολλα ειχε τυχη το μικρο, γιατι καποιος που ηθελε γατακι για τη φιλη του ειχε στην αλλη πλευρα της πολής γατα που θηλαζει ακομη και τωρα τους ειπα να του το πανε και ελπιζουμε να το δεχτει, εαν δε το δεχτει ευτυχως ο ανθρωπος δεχτηκε να βοηθησει, ηταν τυχερο το μικρο. Παρα πολύ τυχερο!

Αλλα αυτοι οι εκβιασμοι πεφτουν συννεφο! Ολοι τα παιρνουν και μετα σκεφτονται να το πασαρουν σε φιλοζωική. Φυσικα αυτες ειναι φουλ και ολοι εδω σκεφτονται σαν να ειμαστε στη γαλλια η τη γερμανια με τεραστιους οργανισμους αψογους κτηνιατρους για αδεσποτα και χρηματα να ρεουν για καθε γατακι που θα βρισκουν...

Ουφ...πολλοι εθελοντες εχουν πεσει ψυχολογικα με ολα αυτα συν τη φροντιδα και αναρωτιουνται πως θα δωθουν τοσα γατακια. Ενα απο τα βασικα μας καθηκοντα ειναι να κραταμε το ηθικο λοιπον ψηλα μετα απο κατι τετοια τηλεφωνήματα και να μην υποκυπτουμε στον πεσιμισμό. Το καλο εναι οτι οποιος ειναι εθελοντης αργα η γρηγορα καταλαβαινει οτι χρειαζεται να στειρωθουν τα ζωα, και οτι το να σωσεις ζωακι δεν ειναι παιξε γελασε αλλα εχει κοστος, το αλλο καλο ειναι οτι μεσα απο ολες αυτες τις δυσκολιες, ανθρωποι ευαισθητοποιουνται και βλέπουν με τα ματια τους ποσο σηματικο ειναι το εργο με τα ζωα στην ελλαδα και τους γεννιεται η διαθεση να βοηθησουν οπως μπορουν, με λιγες μερες φιλοξενεια, με μια στειρωση.. ενα κατι τελος παντων .Ακομα και η αμοιβη ενος κτηνίατρου η το οτι εμπλεκονται να δωσουν τροφες και αμμους η γαλατα ειναι βασικο. Αυτο αλλωστε ειναι και που μας στηριζει ολους. Η επιθυμία για αλλαγη στα πραγματα.

Ποτε θα κανουμε διαδηλωση για στειρωσεις εξω απο το δημαρχειο παιδια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για διαδηλωση ειμαι μεσα με τα χιλια γιατι κι εγω θελω να τα στειρωνουμε τα γατακια! Κατι πρεπει να κανουμε για να σταματησουμε να βλεπουμε πατημενα γατακια στο δρομο :(
Αν μπορουσα θα εκανα περισσοτερα αλλα ειμαι μικρη ακομα και δεν εχω δικη μου στεγη και δουλεια, ετσι δεν μπορω να αναλαβω να φιλεξενω γατες, οταν ομως μπορεσω, θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να βελτιωθει αυτη η κατασταση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back