Γιατί δεν υπάρχει καμιά διαφήμιση για τα αδέσποτα και τα ζωάκια γενικώς;

milou

Νεοφερμένο μέλος

Η milou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Ουτε μια διαφημιση σε καποιο καναλι για τα ζωακια ρε παιδια??
Αν ειναι δυνατον!!!!

Αχχχ ρε Ελληνα, δες τι γινεται στο εξωτερικο μπας και ευαισθητοποιηθεις λιγακι!!!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

milou εγώ είχα δει κάποτε κανα-δυο που έπαιζε κατά κύριο λόγο η ΝΕΤ και ΕΤ1 με ένα αυτοκίνητο που πατούσε ένα σκυλάκι και ...δεν μπορώ να το θυμάμαι με έπιανε η καρδιά μου κάθε φορά που την πετύχαινα και άλλαζα,δεν άντεχα.Το θέμα της διαφήμισης ήταν η εγκατάλειψη των κατοικίδιων στο δρόμο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποιος να πληρωσει διαφημιση για τα αδεσποτα μιλου μου... δεν φερνει χρηματα..... δεν υπαρχει κερδος, δεν υπαρχει ενδιαφερον.:/:

Αυτα ξεκινανε απο συλλογους, θα μπορουσαν να ξεκινησουν κι απο δω

Τι θα λεγατε να μαζευαμε ενα ποσο και να το διαθεταμε για σποτακια υπερ των ζωων σε ραδιοφωνο?

αυτη την διαφημισει που περιγραφετε πιο πανω την βαζουν καθε 3-4 οκτωμβριου στην παγκοσμια μερα των ζωων μονο τοτε θυμπουνται οτι υπαρχουν

καλημέρα σε όλους, απλά θα ήθελα να ενημερώσω το forum ότι αν βρεθεί κάποιος τρόπος να μαζευτούν χρήματα για κατι τέτοιο, ίσως να βρούμε και κάποια άκρη μέσω του άνδρα μου που εχει επαφές με τηλεόραση ως επί το πλείστον, αλλά μπορεί να γνωρίζει κόσμο σε έντυπα και ραδιόφωνο και να γίνει κάτι καλό για τα ζωάκια......δεν υπόσχομαι οτι θα προκύψει κάτι θετικό, αλλά ποτέ δεν έβλαψε η προσπάθεια...!!!!!!!

αυτη την διαφημισει που περιγραφετε πιο πανω την βαζουν καθε 3-4 οκτωμβριου στην παγκοσμια μερα των ζωων μονο τοτε θυμπουνται οτι υπαρχουν

Δεν το έχω παρατηρήσει..πάντως την έχω δει αρκετές φορές, όχι όμως τον τελευταίο χρόνο!

Παιδια για διαφημηση και ειδικά σε τν με κάποια συχνότητα και διαρκεια(ή κάποιο εντυπο κάπως γνωστό) νομίζω χρειαζονται πολλά χρηματα
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Στο εξωτερικό ακόμη και το ίδιο το Κρατος (ή Κρατικες οργανώσεις) το κανουν! Εδώ πραγματικά..... Ποιός?

Ειναι παρα πολυ σωστη η σκεψη αυτη ,το να προσπαθησουμε να μαζεψουμε χρηματα για να γινει κατι τετοιο!
Παρακαλω οποιος εχει τις γνωριμιες ας κανει οτι μπορει ,αν και ξερω οτι για τον ελληνα ειναι δυσκολο κατι τετοιο.
Απορω παντως ρε παιδια! Για παραδειγμα ο Κυριακου, που εχει ολοκληρο ομιλο και σε αυτον ανηκει και ενα απο τα μεγαλυτερα καναλια ,ο antenna δεν μπορει να κανει μια τετοια κινηση? Τοσο δυσκολο ειναι?! Ειμαι σιγουρη οτι η νεοτατη γυναικουλα του θα εχει 3-4 κατοικιδια στο πολυτελεστατο σπιτι τους, δεν μπορουν λοιπον να δωσουν λιγα ακομα χρηματα απο αυτα που κατα κορων σκορπαναι απο εδω και απο κει και να προβαλουν μια τετοια διαφημιση!!!!Τι στο καλο, θα του πεσουν εξω τα καραβια για λιγεσ]ς χιλιαδες ευρω!!?
Ελεος πια ρε παιδια!!! Ο Ελληνας ειναι τοσο μα τοσο πισω στο θεμα ΖΩΑ, που αυτο μας ελειπε να μην υπαρχουν ουτε καποια σποτακια για να μπορεσει να ξυπνησει λιγο!!
Ειμαι παρα πολυ εκνευρισμενη αυτη την στιγμη!
Μακαρι να ειχα πολλα λεφφτα, μακαρι!
Το πρωτο που θα εκανα θα ηταν να φτιαξω ενα καναλι αντιστοιχο με το animal planet, μπας και το δουν οι Ελληνες και ξεστραβωθουν και μαθουν 5-10 βασικα πραγματα που οι περισσοτεροι αν οχι ολοι οι πολιτισμενοι κατοικοι αλλων χωρων τα εχουν μαθει και τα υποστηριζουν εδω και παρα πολλα χρονια!!

Και μην ξεχνιωμαστε παιδια, οποιος βρει ακρη με την τηλεοραση ας μας ειδοποιηση για να μαζεψουμε χρηματα!!!
Καλοβραδυ...

Παιδιά ξερετε πόσο κοστίζει μια διαφήμιση? Και δεν μιλάω μόνο για το ποσό που πρέπει να δώσεις στα κανάλια, αλλά και για το κόστος παραγωγής. Μιλάμε για τρελά ποσά.

Διαφημηση δεν ειδα, αλλα ειδα σημερα στο πρωινο του mega ενα κτηνιατρο που ειχε παει.
Ειχε φερει μαζι του ενα σκυλο και μια πανεμορφη μαυρη γατα η οποια τους εφυγε και κρυφτηκε πισω απο τα σκηνικα.:lol:
Ειπε, οτι ολο το τιμ των κτηνιατρων της Αθηνας, εχει στειρωσει, εμβολιασει, εμφυτευσει μικροτσιπ και αποπαρασιτωσει 2000ζωα τον τελευταιο χρονο.:)
Επισης ελεγε οτι η καθιστικη ζωη ειδικα στους σκυλους προκαλει πετρες στα νεφρα.
Μαλιστα ειχε φερει μερικες που ειχε αφαιρεσει απο ζωα και τις εδειξε στον αερα.
Ειπε και πολλα ακομα.
Το ειδε καμια?

Διαφημηση δεν ειδα, αλλα ειδα σημερα στο πρωινο του mega ενα κτηνιατρο που ειχε παει.
Ειχε φερει μαζι του ενα σκυλο και μια πανεμορφη μαυρη γατα η οποια τους εφυγε και κρυφτηκε πισω απο τα σκηνικα.:lol:
Ειπε, οτι ολο το τιμ των κτηνιατρων της Αθηνας, εχει στειρωσει, εμβολιασει, εμφυτευσει μικροτσιπ και αποπαρασιτωσει 2000ζωα τον τελευταιο χρονο.:)
Επισης ελεγε οτι η καθιστικη ζωη ειδικα στους σκυλους προκαλει πετρες στα νεφρα.
Μαλιστα ειχε φερει μερικες που ειχε αφαιρεσει απο ζωα και τις εδειξε στον αερα.
Ειπε και πολλα ακομα.
Το ειδε καμια?

οχι κρίμα δεν το είδα, ειμαι στην δουλεια...!!! μπλιέχ.....
αλλα τελικα έχω μια αίσθηση οτι ο κόσμος ειναι πολυ πιο ευαισθητοποιημένος απόσο φαίνεται, απλά κλασσικά όπως σύμβαίνει τις περισσότερες φορές στήν Ελλάδα (δυστυχώς), :/: τα όμορφα και καλά πράγματα και πράξεις πολύ σπάνια βγαίνουν παραέξω και δυστυχώς και πάλι, μένουν μόνο ανάμεσα σε αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται.......χαίρομαι βεβαία που τουλάχιστον συμβαίνει έστω και αυτό.......είναι μια καλή αρχή, έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά φαίνεται ένα αμυδρό φω΄ς στο τούνελ.

Επισης ειπαν οτι μπορει να σκεφτονταν να θανατωσουν ολα τα αδεσποτα για τους ολυμπιακους αγωνες, αλλα τελικα δεν εγινε.
Αυτο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.:hmm:

Επισης ειπαν οτι μπορει να σκεφτονταν να θανατωσουν ολα τα αδεσποτα για τους ολυμπιακους αγωνες, αλλα τελικα δεν εγινε.

μηπως δεν προλαβαν??? οπως εκαναν και με πολλα απο τα εργα?:P :P

μηπως δεν προλαβαν??? οπως εκαναν και με πολλα απο τα εργα?:P :P

μπορεί να παίζει και αυτό, πάντως γενικά είχε πέσει "συναγερμός" παντού και τα είχαν μαντρώσει όπου μπορούσαν, θυμάμαι ότι είχε γίνει και ένας πανικός κάπου στο Πικέρμι, γιατί είχαν μαζευτεί σε
κάποιο χώρο πολλά αδεσποτάκια που έκαναν πολυ φασαρία και ενοχλούσαν τούς γείτονες......
Ελλάς το μεγαλείο σου.!!!!!

Εγώ δούλευα στην Οργανωτική Επιτροπή των Ο.Α. της Αθήνας και από αυτά που ξέρω δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο με τα αδέσποτα. Νομίζω το είχα ξαναπεί σε κάποιο άλλο θέμα. Τα είχαν μαζέψει, εμβολιάσει, στειρώσει και μετά τους αγώνες τα είχαν ξαναφήσει από εκεί που τα πήραν. Υπήρχε μάλιστα συνάδελφος ο οποίος είχε "υιοθετήσει" 2 σκυλάκια από αυτά που είχαν μαζέψει...

Εγώ δούλευα στην Οργανωτική Επιτροπή των Ο.Α. της Αθήνας και από αυτά που ξέρω δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο με τα αδέσποτα. Νομίζω το είχα ξαναπεί σε κάποιο άλλο θέμα. Τα είχαν μαζέψει, εμβολιάσει, στειρώσει και μετά τους αγώνες τα είχαν ξαναφήσει από εκεί που τα πήραν. Υπήρχε μάλιστα συνάδελφος ο οποίος είχε "υιοθετήσει" 2 σκυλάκια από αυτά που είχαν μαζέψει...

αν ειναι ετσι μπραβο!!! δεν το περιμενα γιατι πολλα ειχαν ακουστει.......

τι καλά..:) ..μπράβο, εφόσον το λές εσύ που ήσουν εκ των έσω.....
γιατί γενικά πολλά ακούγονται!!!!
πάντως είχαν κάνει καλή δουλεία γιατι δεν κυκλοφορούσε τίποτα
στούς δρόμους!

Πάντως καλύτερα αυτή η εξαφάνιση από εκείνη που είχε ακουστεί.

Κ ομως υπαρχει διαφημιση!!Κ μαλιστα την ειδα σε τοπικο καναλι! :blink: Στο Κρητηtv, oποιος μενει κρητη μπορει να την ειδε.. Ειναι μια κοπελα σε ενα φωτοτυπικο και βγαζει φωτοτυπιες μια εικονα με γατουλες..καποια στιγμη γεμιζει ο τοπος απο φωτογραφιες και βγαινει το εξης μυνημα: "οι ανεξελεκτες γεννησεις, φερνουν ανεξελεκτους θανατους. στειρωστε τα κατοικιδια σας" καλο ε? κ ειναι κ μια αλλη με σκυλακια αλλα δεν την θυμαμαι.. :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back