Γιατί είναι τόσο επιθετική;

vi2ka

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
Θέλω να γίνω πολύγατη κ δε μπορώ.Από τη μία έχω τη Λώρη που παραπονιέται για να μπει μέσα και με το που βλέπει τη Μάιζελ τρέχει πανικόβλητη να φύγει.Από την άλλη έχω την κυρία τσαούσογλου που στην αρχή όλα καλά κ τώρα τελευταία της κάνει πέσιμο.Αλλά μιλάμε για δάγκωμα κανονικό κ αναγκαστικά τις χωρίζω.Τι κάνω λάθος?:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως τη βαζεις μεσα μια στο τοσο? μηπως πρεπει να περνανε πιο πολυ χρονο μαζι να συνηθισει η μια την αλλη? λεω κ εγω, δεν ξερω.....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλέ κάθε μέρα μπαίνει μέσα αλλά πάνω από μισάωρο δε κάθεται.Και να θέλει δε την αφήνει η δικιά μου.Το περίεργο είναι ότι η μικρή θέλει να μείνει γιατί της αρέσουν τα ατελείωτα χάδια κ όταν βγαίνει έξω κάθεται στην πόρτα κ κλαψουρίζει.Η μεγάλη θέλει παρέα απεγνωσμένα αλλά με το που τη βλέπει ένω πάει να παίξει μαζί της τη δαγκώνει με κακία,το μικρό φωνάζει κ τελικά τα χωρίζω:(

Η μεγάλη μπορεί και να παίζει.. απλά παίζει, άσχημα για ένα τόσο μικρό γατάκι.

Μετά μπορεί, απλά να μην την θέλει μετά απο λίγο...και να μην την αντέχει.
Δεν νομίζω ότι κάνεις εσύ κάτι λάθος, απλά κάποιες γάτες δεν ανέχονται άλλες γάτες, είτε καθόλου, είτε για όσο θέλουν αυτές..

Μπορεί να φοβάται και την θέση της στο σπίτι, μην την καβαλήσει το μικρό, μην χάσει εσένα.. είναι πολλά...:hmm:

καταλαβαινω οτι φοβασαι αλλα δεν πρεπει να μαθει κ η λωρη να υπερασπιζεται τον εαυτο της? :hmm:
οταν η μαιζελ επιτιθεται η μικρη ανταποδιδει κ γινεται πανικος? φευγει ?

Οτι είναι λίγο ατσούμπαλη είναι αλλά αυτό που κάνει δεν είναι παιχνίδι,είναι καθαρή ζήλια κ το κάνει τον τελευταίο καιρό.Την παρουσία της μικρής την έχει συνηθίσει από τότε που γεννήθηκε.Απλά η μια επιτίθεται κ η άλλη απλά δεν αμύνεται.Δοκίμασα τα πάντα από την αρχή.κοινό τάισμα,κοινό παιχνίδι ...Τζίφος.Με το που θα τη δει θα πάρει φόρα κ θα τη δαγκώσει στη πλάτη.Τι άλλο μπορώ να κάνω?Μήπως φταίει που η μικρή δεν έχει στειρωθεί ακόμη?

καταλαβαινω οτι φοβασαι αλλα δεν πρεπει να μαθει κ η λωρη να υπερασπιζεται τον εαυτο της? :hmm:
οταν η μαιζελ επιτιθεται η μικρη ανταποδιδει κ γινεται πανικος? φευγει ?
τίποτα δε κάνει,συνήθως στριμώχνεται σε μια γωνία όταν τη βλέπει κ φωνάζει γιατί πραγματικά πονάει,κοκκαλώνει και τρέμει.

αν εκεινη τη στιγμη που της επιτιθεται της αποσπας με κατι την προσοχη?:hmm:δεν καταλαβαινει ουτε μαυτο?:hmm:

Θα μπορούσε...
να είναι η στείρωση.

Οκ άκυρο, δεν είδα την απάντησή σου, για το πλάκωμα...

Μάλλον θέλει υπομονή, και όχι πίεση.. ούτε μαζί τάισμα και τέτοια..

Κάποιες γάτες, μπορεί απλά να μην ανέχονται κάποιες άλλες γάτες. Με άλλη γάτα μπορεί να τα πάει μια χαρά... Δεν σημαίνει τίποτα, ούτε ότι εσύ δεν κάνεις κάτι...

Και μένα τον Κίκη, ειδικά μια θηλυκή δεν μπορεί να τον βλέπει.. απο μακριά αρχίζει και σκούζει...:redface:

Θα μπορούσε...
να είναι η στείρωση.

Οκ άκυρο, δεν είδα την απάντησή σου, για το πλάκωμα...

Μάλλον θέλει υπομονή, και όχι πίεση.. ούτε μαζί τάισμα και τέτοια..
γενικώς δεν αμύνεται, το ότι όμως παγώνει ή φωνάζει και προσπαθεί να σκαρφαλώσει στην πόρτα για να φύγει αρων αρων δε σημαίνει ότι πρέπει να τις χωρίσω?θυμάμαι ότι από μια παρόμοια 'συνάντηση' τους στις αρχές η μικρή έκανε μήνες να ξαναμπεί στο σπίτι.Το ξεπέρασε κ τώρα αυτό:blink:θεωρείς οτι εκεί κάνω λάθος?δε θέλω να της γίνει τραυματική η εμπειρία.είμαι υπερβολική?

αν εκεινη τη στιγμη που της επιτιθεται της αποσπας με κατι την προσοχη?:hmm:δεν καταλαβαινει ουτε μαυτο?:hmm:
καλύτερο παιχνίδι από το ζωντανό υπάρχει?:/:

Όχι καλά κάνεις και τις χωρίζεις, το διόρθωσα.

Αν έβαζες το μικρό σε μια γατοφόρο, που να είναι στον χώρο αλλά να μην μπορεί να το πειράξει η άλλη??

Αλλά σου ξαναλέω, καλύτερα να μην πιέζεις καταστάσεις, και μπορεί απλά η γάτα να μην θέλει αυτό το γατί...:|

Δε ξέρω δε μου δίνει αυτή την εντύπωση γιατί άρχισε ξαφνικά να το κάνει τις τελευταίες βδομάδες.Θυμήθηκα ότι με έχει δει αρκετές φορές να την χαιδεύω κ να την ταίζω μπροστά της -με μοναδικό χώρισμα μια σίτα μεταξύ τους-κ μετά να μου κρατάει μούτρα που δε την έβγαλα κ αυτή έξω συν το γεγονός ότι τα παιχνίδια μας έχουν λιγοστέψει τελευταία λόγω δουλειάς γι'αυτό λέω μήπως απλά ζηλεύει κ πως το αντιμετωπίζω αυτό?

Ασχολήσε περισσότερο με την μεγάλη, και να μην σε βλέπει με το άλλο....:hmm:

Αλλά αν στην αρχή ήταν οκ, και τώρα όχι.. ίσως να νοιώθει και απειλή, γιατί μεγαλώνει και το άλλο...και φοβάται για την θέση της πλέον.

το να μη με βλέπει είναι δύσκολο λόγω της διαρρύθμισης του σπιτιού αλλά θα το προσπαθήσω.Οσο για τη θέση της σιγά...πρώτη εγκαινίασε το καινούργιο κρεβάτι γιατί θέλει κ υπέρδιπλο ο κ***λος της πια.:lol:

Α κατάλαβα...
καλύτερα να ανυσυχείς για την δική σου θέση... μηπως και κοιμηθείς εσύ στο χαλάκι στο τέλος...:P:lol:

Δε μπορείς να φανταστείς...κάθε βράδυ όταν πλησιάζει η ώρα του ύπνου με το που τη βλέπω να πηγαίνει προς το κρεβάτι τρέχω σα την τρελή να προλάβω να ξαπλώσω πρώτη μπας και..:blink:ασε έχω στρώσει μια φλοκάτη δίπλα που είναι κ ζεστή just in case

Μιά χαρά μπορώ να φανταστώ μην νομίζεις.....:D:lol::lol:

Εμένα με βλέπω στο σπιτάκι της Λου να ξεχειμωνιάζω...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back