shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα.
16-05-09
21:22
Λοιπον για να μην χαλαμε και τις αγγελιες .......για να βλεπω εδω απαντησεις....
Γιατι καποια γατια που χαριζονται τα δινουν μονο π.χ. Εντος Αττικης, Θεσσαλονικης,Λαρισας κ.τ.λ.?????
Και ειδικα σ'αυτες τις μεγαλες πολεις που ειναι φισκα στα αδεσποτα και οι πιθανοτητες να υιοθετηθει το ζωο μειωνονται δραματικα....
Οι περισσοτεροι λενε οτι θελουν να τα βλεπουν και να τα επισκεπτονται....κατα ποσο ειναι νομιμο ομως αυτο???? Απο τη στιγμη που μεταβιβαζεις κατι στον αλλο του ανηκει ολοκληρωτικα ΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ....Επειδη δηλαδη ο αλλος δεν πληρωσε για να το αποκτησει πρεπει να μενει Εντος....?? Φυσικα υπαρχουν πολλοι τροποι να κρατησεις επαφη δεν ειναι αναγκη να μενεις Εντος.....
Γιατι καποια γατια που χαριζονται τα δινουν μονο π.χ. Εντος Αττικης, Θεσσαλονικης,Λαρισας κ.τ.λ.?????
Και ειδικα σ'αυτες τις μεγαλες πολεις που ειναι φισκα στα αδεσποτα και οι πιθανοτητες να υιοθετηθει το ζωο μειωνονται δραματικα....
Οι περισσοτεροι λενε οτι θελουν να τα βλεπουν και να τα επισκεπτονται....κατα ποσο ειναι νομιμο ομως αυτο???? Απο τη στιγμη που μεταβιβαζεις κατι στον αλλο του ανηκει ολοκληρωτικα ΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ....Επειδη δηλαδη ο αλλος δεν πληρωσε για να το αποκτησει πρεπει να μενει Εντος....?? Φυσικα υπαρχουν πολλοι τροποι να κρατησεις επαφη δεν ειναι αναγκη να μενεις Εντος.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
16-05-09
21:31
Σε καταλαβαίνω... και καταλαβαίνω και τον προβληματισμό σου...
Αλλά ένα παράδειγμα, βγαίνω εγω ή μια άλλη κοπέλα απο μια επαρχιακή πόλη.. και ζητάει γατάκι...
υπάρχουν κάποια θέματα..
Α) Κάθε χωριό κάθε κωμόπολη είναι φούλ στα αδέσποτα... και έτσι να κάνεις έχεις όσα θέλεις...(βέβαια θα μου καλοάρεσε να πάρω ένα απο αγγελία με την αποπαρασίτωσή του, τα εμβόλιά του κλπ.. περιποιημένο.. να μην τρέχω εγώ.) Άρα και δεν σώνω κανένα που έχει ανάγκη και είναι μπροστά μου. καί το θέλω έτοιμο....
Β) Κακά τα ψέμματα, στην επαρχεία η γάτες κατα το μεγαλύτερο ποσοστό θα βγούν και έξω... αυτό μπορεί ο πρώτος ιδιοκτήτης να μην το επιθυμεί. Είναι και δύσκολο να ελεγχθεί...
Η ιατρική περίθαλψη είναι απο πρωτόγονη μέχρι ανύπαρκτη.....πρέπει να ξέρεις πολλά.. και να είσαι έτοιμη να κάνεις πράγματα μόνη σου.
Καταλαβαίνω φυσικά το παράπονό σου.. απλά μπορώ να καταλάβω και τον ιδιοκτήτη, να έχει μια ανησυχία και μια επιθυμία.
Αλλά ένα παράδειγμα, βγαίνω εγω ή μια άλλη κοπέλα απο μια επαρχιακή πόλη.. και ζητάει γατάκι...
υπάρχουν κάποια θέματα..
Α) Κάθε χωριό κάθε κωμόπολη είναι φούλ στα αδέσποτα... και έτσι να κάνεις έχεις όσα θέλεις...(βέβαια θα μου καλοάρεσε να πάρω ένα απο αγγελία με την αποπαρασίτωσή του, τα εμβόλιά του κλπ.. περιποιημένο.. να μην τρέχω εγώ.) Άρα και δεν σώνω κανένα που έχει ανάγκη και είναι μπροστά μου. καί το θέλω έτοιμο....

Β) Κακά τα ψέμματα, στην επαρχεία η γάτες κατα το μεγαλύτερο ποσοστό θα βγούν και έξω... αυτό μπορεί ο πρώτος ιδιοκτήτης να μην το επιθυμεί. Είναι και δύσκολο να ελεγχθεί...
Η ιατρική περίθαλψη είναι απο πρωτόγονη μέχρι ανύπαρκτη.....πρέπει να ξέρεις πολλά.. και να είσαι έτοιμη να κάνεις πράγματα μόνη σου.

Καταλαβαίνω φυσικά το παράπονό σου.. απλά μπορώ να καταλάβω και τον ιδιοκτήτη, να έχει μια ανησυχία και μια επιθυμία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα.
16-05-09
21:38
Σε καταλαβαίνω... και καταλαβαίνω και τον προβληματισμό σου...
υπάρχουν κάποια θέματα..
Η ιατρική περίθαλψη είναι απο πρωτόγονη μέχρι ανύπαρκτη.....
Καταλαβαίνω φυσικά το παράπονό σου.. απλά μπορώ να καταλάβω και τον ιδιοκτήτη, να έχει μια ανησυχία και μια επιθυμία.![]()
Ναι καταλαβαινω οτι μου λες.
..αλλα αμα το θες πολυ το γατακι (π.χ. επειδη εχεις κολλημα με την ρατσα και στο χωριο που μενεις δεν εχει ) και εισαι προθυμος να ταξιδεψεις χιλιομετρα ολοκληρα για να το παραλαβεις ο ιδιος...τους διαβεβαιωνεις οτι θα μενει μεσα και οτι αλλο χρειαστει θα το εχει και παλι δεν στο δινουν....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
16-05-09
21:45
Ξερω οτι θα μιλησω σαν 3χρονο αλλα ειναι πολυ μα παρα πολυ ΑΔΙΚΟ....δηλαδη μονο αυτοι που μενουν στις μεγαλουπολεις να εχουν τις ευκαιριες
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα.
16-05-09
22:12
Η φύση είναι ότι καλύτερο για τα ζώα! 10 μέρες πήγα την δικιά μου στην Κέρκυρα, δεν την άφησα να βγει έξω, αλλά καθόταν στο μπαλκόνι. Μόνο που μύριζε όλα αυτά τα φυτά, όλη αυτή την ομορφιά.. κατάλαβα πόσο πολύ της άρεσε, και πόσα πράγματα της στερώ εδώ στην Αθήνα-μεγαλούπολη γεμάτη καυσαέριο, σκόνη, βρωμιά.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
17-05-09
01:10
Δεν ξερω κατα ποσον απο καποιους εγκρινεται ή όχι η υιοθεσια εκτος,αλλα αν η καρτα υιοθεσιας που εχεις υπογραψει υπαγορευει να δεχεσαι επισκεψεις ειτε για να το δει ο προηγουμενος ιδιοκτητης,ειτε για ελεγχο κατοπιν ραντεβου,ειναι καθολα νομιμο.Αν δεν συμφωνεις με τους ορους,απλα δεν υπογραφεις.Και φυσικα ο καθενας μπορει να αποφασισει οτι νομιζει καλυτερο για το ζωακι του,αν πιστευει οτι στην πολη του θα μπορει να ελεγχθει πιο ευκολα η υιοθεσια,το δινει μονο για την πολη του,αν πιστευει οτι θα ειναι πιο ευτυχισμενο στην επαρχια,το δινει εκει.Υποκειμενικα ειναι αυτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum