eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
.Εσεις εχετε συνατησει τετοιους φιλοζωους ?Πως τουες αντιμετωπιζεται?Εγω η κανω πως δεν καταλαβαινω η απαντανω με αρκετη αγενειαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
,κυριως το καλοκαιρι χιλιαδεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
τοσα ξερουν, τοσα λενε.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Στεναχωριεμαι να βλεπω τις ''αλητογατες ''οπως τις φωναζουν να ζουν ετσι εξω ,χωρις φαγητο ,φροντιδα,αγαπη εγω νομιζω οτι θα ανταλαζαν λιγη ελευθερια με κατι απο αυταΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
Τα γατιά μας ζουν σαν πασάδες, μαμ, νάνι, κακά, μας διατάζουν κιόλας να φύγουμε από το κρεβάτι για να κοιμηθούν αυτά! Τέτοια κακομοιριά τη θέλω κι εγώ!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Μωρέ κακόμοιροι είμαστε εμείς που πρέπει να δουλεύουμε σαν σκλάβοι για ένα πιάτο φαϊ!Τα γατιά μας ζουν σαν πασάδες, μαμ, νάνι, κακά, μας διατάζουν κιόλας να φύγουμε από το κρεβάτι για να κοιμηθούν αυτά! Τέτοια κακομοιριά τη θέλω κι εγώ!
![]()
σωστη !

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Μωρέ κακόμοιροι είμαστε εμείς που πρέπει να δουλεύουμε σαν σκλάβοι για ένα πιάτο φαϊ!Τα γατιά μας ζουν σαν πασάδες, μαμ, νάνι, κακά, μας διατάζουν κιόλας να φύγουμε από το κρεβάτι για να κοιμηθούν αυτά! Τέτοια κακομοιριά τη θέλω κι εγώ!
[/quo
και εγω που νομιζα οτι μονο εμενα διωχνει απο το κρεβατι μουειδικα τωρα το καλοκαιρι απλωνεται σαν λαστιχο ,φοβαμαι μην ξεχειλωσει τοσο απλωμα
,και εγω αναγκαζομαι να κουλουργιαζομαι σαν γατα
για να χωρεσω
alexandram
Νεοφερμένο μέλος
Labrini
Νεοφερμένο μέλος
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι παραμελώντας ένα ζώο και αφήνοντας το στον κήπο και όλα τα γνωστά, τότε δεν επεμβαίνεις στην φύση ... Το ότι οι άνθρωποι έχουν *&^%$ την φύση με τσιμέντο, σκουπίδια, ρύπανση κοκ δεν είναι επέμβαση? Ο άνθρωπος από την αρχαιότητα έχει την τάση να παίρνει ζώα υπό την προστασία του, οπότε η ζωοφιλία είναι χαρακτηριστικό των (πραγματικών) ανθρώπων. Σόρυ αν μπορεί να ακούγομαι λίγο σκληρή αλλά πιστεύω ότι αν κάποιος αποφασίσει να έχει κάποιο ζώο για να το αφήνει έξω, παραμελημένο και να του πετάει αποφάγια με την δικαιολογία ότι δεν θέλει να επεμβαίνει στη φύση του, τότε καλύτερα να μην το έχει καθόλου. Μια χαρά την έχεις την γάτα σου κοπέλα μου, και τα κορδελάκια της θα της βάλεις, και θα την αρωματήσεις και στον καναπέ θα την αφήσεις ... Μην στεναχωριέσαι από τέτοιου είδους σχόλια κι όποιος δεν θέλει να επεμβαίνει στη φύση καλά θα κάνει να σκεφτεί πριν πετάξει το σκουπίδι του στον δρόμο και θα καλά θα κάνει να σκεφτεί τι θα κάνει αν δει ένα ετοιμοθάνατο ζωάκι, ή ένα παραμελημένο αδέσποτο ... Θα επιλέξει να "επέμβει" ή θα αδιαφορήσει? Δυστυχώς στο μπλα μπλα είναι όλοι καλοί οι πράξεις είναι που μετράνε, κι εσύ δεν κάνεις τίποτα περισσότερο από πράξεις αγάπης. Εγώ δεν ανυσηχώ γι αυτού του είδους "ζωόφιλων" όπως γράφεις γιατί τους έχω αποβάλλει από τον κοινωνικό μου κύκλο και είμαι πολύ τυχερή διότι ΟΛΑ τα μέλη της οικεγένειας μου συμμερίζονται τις ίδιες απόψεις, οπότε εκέι δεν έχουμε κόντρες.
συμφωνω απολυτα με αυτα που λετε
Και εκεινη τις επεμβασεις τους στο περιβαλλον μια χαρα τις κανουν και χωρις τυψεις.Υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι η γατα γεννα μικροβια απο μεσα της,αν ειναι δυνατον,μια φιλη μου αρνειται να κατσει στο κρεβατι μου επειδη το θεωρει μολυσμενο απο τη γατα και ζει γιατι στιγμη που θα κολλησω μια θανατηφορα αρρωστια απο τη γαταΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexandram
Νεοφερμένο μέλος
Labrini
Νεοφερμένο μέλος
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πρόβλημα είναι εξίσου φρικιαστικό και στην επαρχία. Και τί επαρχία ... ζω στην Μύκονο σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά που θα έπρεπε οι κάτοικοι να είναι υποδείγματα πολιτισμού εφόσον μας επισκέπτονται χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο κι όμως οι εικόνες που βιώνουμε οι φιλόζωοι εδώ είναι τρομακτικές ... εκτός από τα πατημένα ζώα στους δρόμους (και πιστέψτε τα περισσότερα δεν είναι από τουρίστες) βρίσκουμε γατάκια μεσα σε σακούλες πεταμένα στη θάλασσα, δηλητηριασμένα ζώα, καρφιά και φόλες στις ταράτσες για τα περιστέρια ... ό,τι και να πω είναι λίγα. Το αποκορύφωμα είναι ότι πέρισυ τον Μάρτιο κάποιος πέταξε φόλα στον κήπο μου για να δηλητηριάσει το κόκερ μου ... το σκυλί την έφαγε αλλά ευτυχως το έσωσα. Σημειοτέων ότι ζώ σε μονοκατοικία στην κορυφή ενός βουνού χωρίς καθόλου γείτονες ... Το ζωντανό δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν και έιναι όλη μέρα στο σπίτι, στον κήπο βγαίνει μόνο για την ανάγκη του. Μιλάμε για εσκεμένη κακία δηλαδή. Κι έστω οι φιλόζωοι έχουν τρέλα με τα ζώα τους. Όμως για τί είδους τρέλλα μιλάμε για όλους αυτούς που κάνουν τέτοια πράγματα? Ίσως βγαίνω off topic με συγχωρείτε αλλά παρασύρθηκα πάλι ... είναι η αγανάκτηση.
Γιατι να στειρωσεις τ γατα σου η εστω να τον κοπο δωσεις τα γατια αφου υπαρχει ανεξοδη λυση
?Βλεπω οτι και εδω ,και εγω σε νησι ζω,ειναι το ιδιο πραγμα στο χωραφι απεναντι ψηνεται ενας γαιδαρος εδω και 3 μερες κανεις δεν ηρθε να του βαλει νερο η κατι παρομοιο
,ενταξει υποτιθεται οτι αντεχει τις κακουχιες αλλα αφου δε ζουμε στο 1900 γιατι να μην του πανε λιγο νερο?Εγω πιστευω οτι ειναι ο τροπος που μεγαλωνει κανεις τα παιδια του αν το κανεις να πιστευει οτι ζωο ειναι δεν πειραζει οτι και να παθει οτι κατασταση θα συνεχιζεται

alexandram
Νεοφερμένο μέλος
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πρόβλημα είναι οτι κανένας δεν μαθαίνει στα παιδιά από μικρά την αγάπη για τα ζώα. Ξέρω πολλά παιδιά που θέλουν ένα ζώο αλλά οι μαμάδες τους αντιδρούν γιατί "θα το φροντίζει;". Και για να γυρ'ισω στο θέμα εγώ, όταν πήρα το γατάκι μου από τον κήπο της αδελφής μου, όπου ζούσε ολομόναχο και κινδύνευε γιατί κάποιοι που δούλευαν στη διπλανή οικοδομή του πέταγαν πέτρες, τούβλα κ.λπ. είχα τύψεις, τις οποίες πλέον δεν έχω. Επίσης είχα συμφωνήσει με τη μάνα μου οτι μόλις θα έφτιαχνε ο καιρός το γατί θα ξαναγύριζε στον κήπο. Αυτή η συμφωνία δεν τηρήθηκε. Όσοι δε έρχονται στο σπίτι και λένε το κακόμοιρο, πρέπει να ζει στη φύση ακούν από τη μάνα μου την εξής ατάκα: να πας εσύ να ζήσεις έξω σαν αδέσποτο να δεις τη γλύκα.
σωστη η μαμα
μπορω να την δανειστω την ατακα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexandram
Νεοφερμένο μέλος
maria p
Νεοφερμένο μέλος
πολλοί λένε ταϊζεις τα ζώα δεν ασχολείσαι με κανέναν άνθρωπο που έχει ανάγκη? η πραγματικότητα είναι πως όποιος δεν συγκινείται από ένα ζωάκι δεν συγκινείται ούτε από τον πάσχοντα συνάνθρωπό του. γιατί απλά δεν έχει αγάπη, συμπόνοια και απλή καρδιά. νομίζω πως δεν είναι βίτσιο, είναι υποχρέωσή μας απέναντι στην φύση η περίθαλψη των ζώων.
και το βασικό για την περίθαλψη είναι η εξασφάλιση της ζωής τους.
τώρα αν στα κατοικίδια βάζουμε και κανένα κορδελάκι οκ, στην ζωή υπάρχουν και τα αξεσσουάρ και τα μπιχλιμπίδια. μην δίνετε σημασία σε κάποιους αρέσει να κριτικάρουν τους άλλους. ότι και να έκανες κάτι θα έλεγαν
Labrini
Νεοφερμένο μέλος
η πραγματικότητα είναι πως όποιος δεν συγκινείται από ένα ζωάκι δεν συγκινείται ούτε από τον πάσχοντα συνάνθρωπό του. γιατί απλά δεν έχει αγάπη, συμπόνοια και απλή καρδιά. νομίζω πως δεν είναι βίτσιο, είναι υποχρέωσή μας απέναντι στην φύση η περίθαλψη των ζώων.
και το βασικό για την περίθαλψη είναι η εξασφάλιση της ζωής τους.
Υποκλίνομαι!
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν και καθηστεριμενα ερχωμε και εγω να πω την δικη μου γνωμη. τι να κανουμε τωρα το διβασα το θεμα σου μην με παρεξηγισεις. μηπος ο ξαδερφος της φιλης σου εκανε την παρατηριση του σχετικα με το λουρακι που φοραει η ομορφη γατουλα σου, σκεπτωμενος οτι μπωρει να την πνιξει καποια στιγμη αν μαγκοση καπου σε κανενα επιπλο?αν τωρα φοβουνται οτι επεμβενεις στην φυση του ζωου εχω να πω το εξης. απο την στιγμη που η ανθρωποτητα επενεβη στην φυση γενικα μιλαω, και εχει δημιουργηση τοσα προβληματα,τοτε αυτο που κανεις εσυ, εγω και οι περισσοτεροι πειστευω απο εμας ειναι λειτουργημα γιατι εκτος που προσφερουμε την αγαπη μας και την φροντιδα στις ομορφες γατουλες μας συχρονος τις προστατεβουμε απο τον πολεμο της φολας της αδιαφοριας, της κλωτσιας, και προπαντον απο τα αυτοκινητα.εχω και εγω 4 γατουλες και τα αδερφια μου εχουν να ερθουν σπιτι μου απο το 1989, φοβουμενοι μην κλησουν καμια αρωστια.βεβαια το σπιτι του ενος αδερφου μου βρωμαει περισοτερο απο ενα υπονομο λυματων και ας μην εχει γατα. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΡΩΝΤΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ την ΘΕΑ ΨΙΨΙΝΑσουΧθες πηρα καινουργιο κινητο και δοκομαζα την καμερα που αλλου στην κοικλα μου την εβγαλα κατι υπεροχες φωτο πανω στο κρεβατι αναμεσα στα μαξιλαρια,εχει σημασια ο τοπος,σημερα τις εδειχνα στη φιλη μου ηταν εκκει ο ξεδελφος της τις εβλεπε και σε καθε φωτο, ψελιξε σαν ηληθιο ,το κακομοιρο το γατι ,τι ειναι αυτο που του φορας στο λαιμο και αλλα τετοια καποιοι φιλοι των γονιων μου οταν βλεπουν την Μαρι ξαπλωμενη στο καναπε λενε τα ιδια.Φυσικα εννουν οτι επεμβαινω στη φυση του ζωου και του στερω το φυσικο του περιββαλον και οτι το εχω ''χαλασει''.Μιλανε λες και εξω ειναι το πιο ειρινικο μερος του κοσμο το το πιο φυσικο περιβαλον χωρις αυτοκινητα ,φολες και αλλα και εγω ειμαι η τρελη που δεν το αφηνει να βγει εξω.Εσεις εχετε συνατησει τετοιους φιλοζωους ?Πως τουες αντιμετωπιζεται?Εγω η κανω πως δεν καταλαβαινω η απαντανω με αρκετη αγενεια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
ειδικα τωρα το καλοκαιρι απλωνεται σαν λαστιχο ,φοβαμαι μην ξεχειλωσει τοσο απλωμα