Γιατί λένε ότι οι γάτες είναι "εγωίστριες";

μουσταρδούλα

Δραστήριο μέλος

Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα.
μέχρι στιγμής, η γατίτσα μου μου φαίνεται ιδιαίτερα αφοσιωμένη... δεν έχει καμία απαίτηση κι αν καμιά φορά με γρατσουνίσει, το κάνει κατά λάθος ή γιατί εγώ τη μετακινώ άκομψα και θέλει να σιγουρευτεί ότι δεν θα πέσει..

είναι διακτριτική και σύντομα σταμάτησε τα νυχτερινά καμώματά της...
διαβάζοντας όμως μια ατάκα στην αρχική σελίδα, η οποία λέει ότι η γάτα θα έρθει αγκαλιά για να ζεσταθεί ενώ ένας σκύλος από αγάπη, με βρίσκει να διαφωνώ... δε νομίζω να έχουμε κρύο και η μουσταρδούλα είναι επάνω στα χέρια μου και χουρχουρίζει... της αρέσει το mycat.gr και να διαβάζει μηνύματα παρεούλα...

βέβαια κάποια στιγμή το ζωάκι κουράζεται και πηγαίνει στο κρεβάτι, αλλά την πιο πολύ ώρα κάθεται μαζί μου... αυτό είναι από εγωισμό ή από αγάπη; ή από διάθεση να μοιραστεί τον χρόνο μας μαζί... βέβαια τις πιο πολλές φορές πρέπει να κάνω αναδιάταξη του χώρου για να χωράει στο γραφείο, αλλά δε νομίζω να το κάνει για τη ζέστη αφού ακόμα έχει πολύ ζέστη έξω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι η γατα δεν ερχεται και κουρνιαζει διπλα μας επειδη θελει τη ζεστασια της....Καθε αλλο...Ενα χρονο ζω με την Μπηλιω (ποτε μου δεν ειχα συγκατηκισει με γατα, τουλαχιστον για τοσο μεγαλοχρονικο διαστημα) και εχω ανακαλυψει οτι η μικρη ζηταει την επαφη μαζι μου. Θελει να με νιωθει...και αν δεν μπορει για καποιο λογο να βρεθει στο κρεβατι μου τοτε κοιμαται στη καρεκλα του γραφειου μου εχοντας ολες της τις αισθησεις σε εγρηγορση....Με το που με νιωσει οτι εχω σηκωθει και εχω παει τουαλετα πεταγεται και ερχεται μες στη νυστα μαζι μου...Σημερα πεθανα στα γελια γιατι ερχοταν αργα αργα και χασμουριοταν κι ολας...Προσπαθω η κακομοιρα να σηκωθω αθορυβα για να μην την ξεσηκωσω και πως το καταλαβαινει η ρουφιανα....
οπως ειπε και ενα αλλο μελος (εγραψε παντως) ...εμεις δεν περνουμε περιοδικα στην τουαλετα αλλα γατια:up::up::up::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χεχε....:D ανυπομονώ και η δικιά μου να κάνει τέτοια κόλπα!

Να την χαίρεσαι την μουσταρδούλα σου!!!:) Νομίζω ότι έχει να κάνει και με το χαρακτήρα κάθε γάτας. Υπάρχουν και γάτες που έρχονται και σου τρίβονται ή αφήνουν να τις χαιδέψεις μόνο και μόνο για να τους βάλεις φαγητό και μετά γίνονται πάλι απόμακρες. Υπάρχουν και γατούλες που είναι πολύ χαδιάρες και αγαπάνε τα δίποδά τους και δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους. Εμένα πάντως η Ραϊσούλα μου, που την υιοθέτησα και σε μεγάλη ηλικία, είναι πολύ δεμένη μαζί μου και όπου πάω με ακολουθεί. Και όταν της βάζω φαγητό μετά έρχεται και πηδάει στην αγκαλιά μου και μου δίνει φιλάκι. :kiss::kiss:

ευχαριστώ πάρα πολύ...τα φιλάκία που σου δίνει είναι τέλεια..!
αισθάνομαι ότι χαιρόμαστε πολύ η μία την άλλη ... αφού όταν φεύγω από το σπίτι λυπάμαι που την αφήνω πίσω... καμιά φορά, όταν μπορώ δεν φεύγω για να κάνουμε παρέα..

ίσως είναι ο χαρακτήρας της γατίτσας, νιώθω τυχερή που η γατοομάδα μου έδωσε ένα τόσο καλόβουλο γατάκι και συνεργάσιμο! ίσως μια πιο δύσκολη γατίτσα να με δυσκόλευε... πόσο περιαυτολογώ για το γατί μου! συγχωρέστε με...

ευχαριστώ πάρα πολύ...τα φιλάκία που σου δίνει είναι τέλεια..!
αισθάνομαι ότι χαιρόμαστε πολύ η μία την άλλη ... αφού όταν φεύγω από το σπίτι λυπάμαι που την αφήνω πίσω... καμιά φορά, όταν μπορώ δεν φεύγω για να κάνουμε παρέα..

ίσως είναι ο χαρακτήρας της γατίτσας, νιώθω τυχερή που η γατοομάδα μου έδωσε ένα τόσο καλόβουλο γατάκι και συνεργάσιμο! ίσως μια πιο δύσκολη γατίτσα να με δυσκόλευε... πόσο περιαυτολογώ για το γατί μου! συγχωρέστε με...

Και εγώ τον πρώτο καιρό που την πήραμε, αισθανόμουνα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Την σκεφτόμουνα όλη την ημέρα, τι να κάνει, αν βαριέται, αν έφαγε. Και φαντάσου ότι έφευγα 8 το πρωι και γύριζα 8 το βράδυ. Αλλά από τη ημέρα που της έφερα την Ηλέκτρα, είναι πολύ καλύτερα. Παίζουν όλη μέρα και δεν βαριέται. Γιατί δεν της παίρνεις και εσύ μια παρεούλα:):)?

είναι μια πολύ καλή ιδέα, τέλεια όπως ακούγεται... αλλά θέλω να την επεξεργαστώ λίγο πριν την εφαρμόσω... να δω πώς η μουσταρδούλα θα αλληλοεπιδρούσε μια μια ακόμα γατίτσα... θέλω κι εγώ να είμαι έτοιμη.. να ξέρω πώς θα μπορώ να χειριστώ 2 γατίνια....

για να σου πω όμως την ουσιαστική αλήθεια, μια αλήθεια εγωιστικού χαρακτήρα που ακόμα δεν με οδήγησε σε κάτι τέτοιο είναι η παρακάτω...

φοβάμαι μήπως αν έρθει δεύτερο γατάκι στο σπίτι, με ξεχάσει.... είναι ανασφάλεια αυτό που νιώθω, ίσως επειδή δεν είμαι εξοικιωμένη με τις γάτες γενικά, αλλά φοβάμαι μήπως δεν της αρέσει και από την άλλη μήπως δε μου δίνει σημασία...επειδή είμαστε και μόλις 19-20 μέρες μαζί... ξέρω ότι είμαι εγωίστρια, αλλά αυτό θέλω να ξεπεράσω μέσα στο μυαλό μου και να είμαι απόλυτα έτοιμη πριν προχωρήσω σε συνειδητό βήμα...

και ήμουν έτοιμη να ανοίξω topic για την δεύτερη γάτα στο σπίτι... τί ψυχολογία πρέπει να έχουμε και πόσο έτοιμοι πρέπει να είμαστε πριν έρθει μια νέα παρεούλα.... απλά φοβάμαι μήπως δυσκολευτώ και έτσι έρθουν πιο ζόρικες αντί για ποιο ευχάριστες στιγμές...

η γατοεγωίστρια...:redface:
μάλλον εγώ θα έπρεπε να λέγομαι εγωίστρια και όχι οι πανέμορφες γατίτσες....:/:

Γατ'αρχην καλως ηρθες στο παρεακι μας:):)αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι καμια γατα δεν ειναι εγωιστρια,ειναι απλα αυταρχικη μεχρι να κερδισεις και να κερδισει την εμππιστισυνη σου.:happy::happy:

είναι μια πολύ καλή ιδέα, τέλεια όπως ακούγεται... αλλά θέλω να την επεξεργαστώ λίγο πριν την εφαρμόσω... να δω πώς η μουσταρδούλα θα αλληλοεπιδρούσε μια μια ακόμα γατίτσα... θέλω κι εγώ να είμαι έτοιμη.. να ξέρω πώς θα μπορώ να χειριστώ 2 γατίνια....

για να σου πω όμως την ουσιαστική αλήθεια, μια αλήθεια εγωιστικού χαρακτήρα που ακόμα δεν με οδήγησε σε κάτι τέτοιο είναι η παρακάτω...

φοβάμαι μήπως αν έρθει δεύτερο γατάκι στο σπίτι, με ξεχάσει.... είναι ανασφάλεια αυτό που νιώθω, ίσως επειδή δεν είμαι εξοικιωμένη με τις γάτες γενικά, αλλά φοβάμαι μήπως δεν της αρέσει και από την άλλη μήπως δε μου δίνει σημασία...επειδή είμαστε και μόλις 19-20 μέρες μαζί... ξέρω ότι είμαι εγωίστρια, αλλά αυτό θέλω να ξεπεράσω μέσα στο μυαλό μου και να είμαι απόλυτα έτοιμη πριν προχωρήσω σε συνειδητό βήμα...

και ήμουν έτοιμη να ανοίξω topic για την δεύτερη γάτα στο σπίτι... τί ψυχολογία πρέπει να έχουμε και πόσο έτοιμοι πρέπει να είμαστε πριν έρθει μια νέα παρεούλα.... απλά φοβάμαι μήπως δυσκολευτώ και έτσι έρθουν πιο ζόρικες αντί για ποιο ευχάριστες στιγμές...

η γατοεγωίστρια...:redface:
μάλλον εγώ θα έπρεπε να λέγομαι εγωίστρια και όχι οι πανέμορφες γατίτσες....:/:

Θα σου απαντήσω στο θεματάκι σας, για να μην χαλάσουμε αυτό το θέμα!:)

ήδη έθεσα την απορία μου αυτό σε σχετικό topic... ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή σας παιδιά... εδώ με το μουσταρδάκι τώρα που έχουμε χρόνο σας διαβάζουμε και παιρνάμε πολύ ευχάριστα μαζί σας...:D για να μην πω ότι τις τελευταίες ημέρες μας έχετε κερδίσει εντελώς! χεχε...

Μόνο εγωίστριες λένε?
Εδώ να δείτε λιβελογράφημα που διάβασα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!
furious.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ κάθε φορά που ακούω/διαβάζω για το τοξόπλασμα, μ'αρέσει που αναφέρεται και σε έρευνες το άρθρο............. Κατά τα άλλα αχεμμμμ, ε είναι και λίγο εγωίστριες .
Πλέον το αποδίδω στο ότι σε ανθρώπινα χρόνια είναι εφηβάκι, σε κανένα ή δυο χρόνια που θα γίνουμε συνομήλικοι ελπίζω να συνεννοούμαστε καλύτερα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχαχαχαχα τραγικο το αρθρο!

Καταρχην...σαφως δεν συμφωνω με οσα γραφει αυτο το αρθρο.Εκ πειρας εχω δει τα ακριβως αντιθετα.Γατουλης που φροντιζα,καν μεσα στο σπιτι δεν τον ειχα,ηταν πεινασμενος ...και οταν του εβαζα φαγητο...δεν ετρωγε αν πρωτα δεν τον χαιδευα.Εβαζα φαγητο...απαξιωνε...μου τριβοταν και μου εδινε την κεφαλα του,και αν δεν την χαιδευα ΔΕΝ ετρωγε..τελος!Ενα μικρο παραδειγμα ειναι αυτο.
Αλλα εγω θα ερθω στην ουσια του αρθρου αυτου.
Και η ουσια ειναι οτι αντιμετωπιζει τις γατες ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΑ.Τουτεστιν...ποσο δουλοπρεπεις ειναι;Ειναι δουλοπρεπεις;αααααααααααα..δεν ειναι δουλοπρεπεις...αρα δεν μας αγαπουν..ε λοιπον εγω δεν θελω ενα κατοικιδιο δουλοπρεπη.Δεν με ενδιαφερει αν υπακουει στις εντολες μου.Δεν θελω ενα τσιρακι.Ενα τσιρακι που θα τονωνει τον ανθρωποκεντρικο εγωισμο μου,οτι όταν το φωναζω θα ερχεται..οταν του λεω κατι θα το κανει.Θελω ενα ανεξαρτητο ζωακι,που το αγαπω ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,και αυτο που ειναι μου αρεσει πολυ!Ετσι..αγριο,υπερηφανιο και ανεξαρτητο!!!!!!!Κια για αυτο λατρευω την γατα..ακριβως για αυτο που ειναι.Αν ηθελα δουλακι θα επαιρνα σκυλο..(δεν αναφερομαι απαξιωτικα στους σκυλους που τους αγαπω εξισου..αλλα δεν με γοητευουν οπως η γατα):D

Καταρχάς και μόνο που λέει ότι η έρευνα έγινε σε μια ομάδα των 20 γατιών, καταλαβαίνουμε την γελιότητα και ανακρίβεια της έρευνας.
Αν ήθελαν να κάνουν σωστή έρευνα, θα έπερναν 1000δες γάτες και σε διαφορετικές ηλικίες.

Όλοι εδώ έχουμε ζήσει με τις γάτες και για τους λόγους μας τις αγαπάμε.
Όλα αυτά είναι κομμάτι του μύθου που έχει δημιουργηθεί γύρω απο τις γάτες.
Δεν θα του έδινα σημασία. ;)

Και με αυτό εδώ πέθανα στα γέλια:
Οι γάτες καθαρίζονται γιατί μας σιχαίνονται
Οπως επισημαίνουν οι Ιάπωνες ερευνητές, το γεγονός ότι η γάτα γλύφεται συνεχώς δεν είναι μόνο δείγμα καθαριότητας. Απλώς «στρώνουν» τη γούνα τους και ταυτόχρονα προσπαθούν να απαλλαγούν από τη δική μας μυρωδιά όταν τις χαϊδεύουμε.

Εγώ πειράζει που νιώθω περήφανη γι΄αυτό; :hehe:
'Οταν η γάτα τρίβεται πάνω σας δε σημαίνει ότι σας συμπαθεί
Οπως επισημαίνουν οι ερευνητές, δεν επιδιώκουν τη σωματική επαφή, γιατί προσπαθούν να δείξουν την αγάπη τους, απλά προσπαθούν να σας «μαρκάρουν» ως «ιδιοκτησία» τους, βάζοντας τη μυρωδιά τους πάνω σας. Οι γάτες έχουν μια εξαιρετική αίσθηση της όσφρησης και ξέρουν ότι κάθε γάτα έχει τη δική της μυρωδιά. Οταν μια γάτα τρίβεται πάνω σας, ενημερώνει τις άλλες γάτες ότι είστε ιδιοκτησία της.
Κάνουμε δηλαδή ένα τόσο ανεξάρτητο και μυστηριώδες πλάσμα να μας θεωρεί αρκετά σημαντικούς ώστε να μας μαρκάρει ως ιδιοκτησία του και θα το βάλουμε στα αρνητικά;; Ε, όχι! :pfff:

Γιατί οι γάτες είναι το χειρότερο κατοικίδιο...
Μόνο ο τίτλος σε προετοιμάζει για το τι θα ακολουθήσει...

Οι γάτες ακούν και καταλαβαίνουν, απλώς αγνοούν
Το μόνο αληθές.. Και λοιπόν?
Α, μάλιστα, παρακάτω μου λύνει την απορία:

Οπως εξηγούν οι ερευνητές, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γάτες δεν έχουν εξελιχθεί για να γίνουν αρκετά εξημερωμένα ζώα, ώστε να υπακούουν στις εντολές του ανθρώπου

Δηλαδή επειδή δεν υπακούουν στις εντολές του ανθρώπου, δεν θεωρούνται εξημερωμένα (βλέπε "δουλάκια') ζώα.
Το οτι δεν έχουν εξελιχτεί δεν το σχολιάζω..Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα..Έχουν εξελιχτεί τόσο, ώστε να υπακούουν κατ'επιλογήν στις εντολές του ανθρώπου (ο οποίος αναζητά ζώα-υπηρέτες, θα έλεγα εγώ)

Οι γάτες είναι λιγότερο έξυπνες από τους σκύλους

Ο συντάκτης προφανώς αγαπάει τους σκύλους και πολύ λιγώτερο (να μη πω μισεί) τις γάτες.
Επειδή, λέει, ζουν σε κοινωνικές ομάδες (=αγέλες) "Κοινωνιολόγος... ζώων" δεν είμαι, αλλά γιατί ένα ζώο που είναι αυτάρκες (άρα έχει αναπτύξει ποικίλους )μηχανισμούς άμυνας είναι λιγώτερο έξυπνο από κάποιο που ζει σε αγέλες?
Δηλαδή τα πρόβατα που ζουν σε κοπάδια είναι ευφυίες?
laie_14.gif

Πεθαίνοντας στο σπίτι με μία γάτα έχει σοβαρές πιθανότητες να σας φάει.

Το ίδιο και ο σκύλος. Και ο άνθρωπος, επίσης..(α, ο δεύτερος μπορεί να σας κανιβαλίσει και ζωντανούς, αργά και βασανιστικά)
Σε καταστάσεις ανάγκης, το ένστικτο της επιβίωσης (το ισχυρότερο όλων, σχεδόν πάντα) υπερισχύει. Εδώ άνθρωποι αναγκάστηκαν από έκτακτες συνθήκες κι έφαγαν πτώματα συνανθρώπων τους, προκειμένου να επιβιώσουν.

Είναι φονικές μηχανές
Επειδή σκοτώνουν άλλα είδη, μικρότερα.. Και ποιό ζώο δεν το κάνει?
Με πρώτο και καλύτερο τον άνθρωπο. Η πιο επικίνδυνη και φονική μηχανή, εξοντώνει τα πάντα!

Μερικές φορές οι γάτες σκοτώνουν για διασκέδαση

Έτσι είναι, στη φύση... Οι γάτες σκοτώνουν για διασκέδαση ποντίκια και σκίουρους, ο σκύλος για τη δική του διασκέδαση σκοτώνει γάτες κ.ο.κ.
Όσο για τον άνθρωπο...

Το ότι απεχθάνονται τα χάδια και για το τοξόπλασμα δεν θα σχολιάσω, ούτε βέβαια οτι καθαρίζονται επειδή μας σιχαίνονται..

Προφανώς ο συντάκτης του άρθρου έχει θέμα (θεματάρα θα έλεγα) με τις γάτες και του βγαίνει κραυγαλέα αυτή η εμπάθεια...
Κι αν ήταν προσωπική του γνώμη εντάξει, δικαίωμά του.. Όμως το γεγονός οτι το άρθρο αναπαράγεται στον ηλεκτρονικό τύπο, παραπληροφορώντας ένα σωρό κόσμο, τη στιγμή που από άλλα μετερίζια γίνονται προσπάθειες να πάψουν οι προκαταλήψεις και να γίνουμε πιο πολιτισμένοι και ανθρώπινοι στα ζώα που συγκατοικούμε μαζί τους σ'αυτόν τον πλανήτη, το θεωρώ απαράδεκτο!

Τελευταία επεξεργασία:
βασικά νομίζω το θέμα με αυτό το άρθρο, και οι παρεκκλίσεις, ξεκινούν και τελειώνουν με μια φ΄ραση που είπε η πουπουλίνα "αντιμετωπιζει τις γατες ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΑ".
προσπαθεί δλδ με την ανθρώπινη λογική να εξηγήσει τη συμπεριφορά ενός ζώου, λες και θα μπορούσε ποτέ να αποδειχτεί κάτι τέτοιο.
θεωρεί αυταπόδεικτο πως όλα τα κατοικίδια πρέπει να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, λες κι είναι ρομποτ. δλδ όλα τα σκυλιά έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και τις ίδιες ιδιοσυγκρασίες?
μιλάει για ζωντανούς οργανισμούς σαν να είναι υπολογιστές που μπορείς να τους επιλέξεις με βάση πόσο καλή μνήμη επεξεργαστή έχουν και τί δουλειά σου βγάζουν σε μια μέρα.
κι όπως είπε κι η alcyone παραπάνω, όταν οι ίδιοι οι άνθρωποι, που υποτίθεται υπερέχουμε των ζώων ως προς το "λογικό", μπορούμε να γίνουμε αχάριστοι-επικίνδυνοι-εγωιστές και απρόβλεπτοι, πώς γίνεται να περιμένεις από ένα ζώο να μην εκφράζει τέτοιες συμπεριφορές υπο ιδιάζουσες συνθήκες?

υ.γ. έτσι κι αλλιώς δεν μας αναφέρει τις ατράνταχτες αποδείξεις που έχει...γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν τέτοιες αποδείξεις! αλοίμονο αν όσοι είχαν γάτες γίνοντας το φαί τους 2 μέρες μετά το θάνατό τους!

Παιδιά για μένα τα πορίσματα της έρευνας αυτα καθ΄αυτά δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, από τη δική μου εμπειρία τουλάχιστον...Ναι όντως πιστεύω ότι οι γάτες αγαπούν τα χάδια αλλά με μέτρο (στο κάτω κάτω στην προκειμένη αναφέρει ότι "ορισμένες γάτες" απεχθάνονται τα χάδια κι αυτό όντως το έχω διαπιστώσει εγώ τουλάχιστον). Επίσης όντως δείχνουν να μας "σιχαίνονται", αφού μετά τα χάδια σπεύδουν να πλυθούν για να ανακτήσουν τη μυρωδιά τους, κλπ.κλπ. Δε ξέρω σε πόσες γάτες συνολικά έγινε η έρευνα, αφού οι 20 αναφέρονται μόνο στο πρώτο πόρισμα (ότι δηλ. ακούν αλλά αγνοούν) κι επιπλέον μου κανε εντύπωση ότι ενώ αναφέρει αρχικά το άρθρο ότι η έρευνα εκπονήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο, έπειτα εμπλέκει διάφορα ιδρύματα τόσο ευρωπαικά όσο και αμερικάνικα. Εν πάση περιπτώσει αναφέρεται τουλάχιστον ο τίτλος του περιοδικού όπου υπάρχει η σχετική δημοσίευση, όπου ως καλόπιστη που είμαι θέλω να πιστεύω ότι θα παρατίθενται αξιόπιστες πηγές. Θέλω να καταλήξω στο εξής...Εεε και; Γιατί δηλ. όλα αυτά να "αποκαθηλώνουν" τη γάτα ως κατοικίδιο; Απλά και μόνο επειδή όπως ήδη ειπώθηκε η συμπεριφορά της μεταφράζεται ανθρωποκεντρικά...Απαράδεκτος λοιπόν είναι κατ΄αρχήν ο τίτλος από μόνος του και κατά δεύτερον ο τρόπος που παρουσιάζονται όλα αυτά τα πορίσματα, που μόνον αντικειμενικό δε τον λες, απλά και μόνο επειδή κάποιοι είναι προκατειλημμένοι και δυστυχώς έχουν το βήμα να επηρέασουν και κόσμο...:/:

Εμένα πάλι το γλυκό μου το κορίτσι ξέρω ότι δε θα έρθει για παρέα παρά μόνο όταν η ίδια θέλει, ξέρω όμως ότι όταν θέλει θα το κάνει και στις πιο άβολες θέσεις ακόμη...έχει τύχει άπειρες φορές να κουρνιάσει σε μια άβολη γωνιά πίσω απτο λάπτοπ μόνο και μόνο για την παρέα και να τη χτυπάει τόσο το φως στα μάτια που ούτε να μπορεί να τα ανοιγοκλείσει, αλλά κάθεται το καημένο, μόνο για παρεούλα...το πρωί επίσης που ξέρει ότι θα φύγω για τη δουλειά, έρχεται και κάθεται στα πέριξ που εγώ ετοιμάζομαι και μέχρι να φύγω μου κάνει παρεούλα κι ας νυστάζει τρελά και θέλει να χωθεί στη γωνιά της και να πέσει για ύπνο, το έχω τσεκάρει κιόλας, μια φορά που γύρισα στο 5λεπτο γιατί κάτι είχα ξεχάσει είχε ήδη μετακινηθεί σε άλλη βολικότερη θέση...επίσης εγκαταλείπει το να είναι παρεούλα και δίπλα μου, μόνο όταν (με βάση το καθημερινό πρόγραμμα και τις συνήθειές μου) καταλαβαίνει ότι θα είμαι για ώρες στο σπίτι, οπότε πάει και αράζει μακριά μου, με κάποια σιγουριά...μπορεί να μην ακούει απαραίτητα όταν τη φωνάζω κι έχει τους λόγους της, αλλά το σίγουρο είναι ότι δε με έχει δεδομένη και αποζητά πολύ την αγάπη μου, όπως και εγώ τη δική της. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από μία γατούλα πάντως, η κάθε μία το εκφράζει με το δικό της τρόπο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back