gobolino
Νεοφερμένο μέλος
) δυο φορές τη μέρα, και νιώθω όταν γυρίζουμε ότι μου κρατάει μούτρα που δεν την αφήνω κι άλλο.Συνετίστε με , παρακαλώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isokratis
Νεοφερμένο μέλος
Κρινοντας απο τους δικους μου που βγαινουν εξω και γυριζουν (οποτε γυρισουν) , οχι για να φανε , αλλα για να ανεβουν στην αγκαλια μας και να γουργουρισουν μεχρι να κοιμηθουν και να παθουμε αγκιλωση για να μην τα ξυπνησουμε τα χρυσα μου
, βγαζω το συμπερασμα οτι η ευτυχια τους ειναι να βρουν καποιον που θα τα αγαπησει και θα δημιουργησει μια πραγματικη σχεση μαζι τους .Απο την αλλη μην ξεχνας οτι στην ουσια ειναι σαν παιδια . Πεισμωνουν , θυμωνουν , γκρινιαζουν , ειναι περιεργα για οτι συμβαινει γυρω , κανουν και καμια αταξια αλλα τα λατρευουμε ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
gobolino
Νεοφερμένο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Aν μπορούσε να διαλέξει, θα επέλεγε σίγουρα τη ζωή μαζί σου. Kαταλαβαίνω πως νιώθεις, αλλά κάνεις ότι καλύτερο. Aφού δέχεται το λουρί και τη βόλτα μ' αυτό, πάλι καλά
Πόσο καιρό το έχεις υοθετήσει το γατάκι και πόσο χρονών/μηνών είναι, αλήθεια; Πάντως ο isokratis, πολύ καλα τα περιγράφει, και κυρίως τα περί αγκίλωσης. Kι εμείς τα ίδια παθαίνουμε
!!!!! Nα με έβλεπες όταν ζούσε και η Mέλανι, με τις δύο πάνω μου και καθιστή, που δεν υπάρχει και πολύς χώρος!!! Eρχόταν πρώτη η Mπιάνκα, ζήλευε το γλυκό μου Mελανάκι, κι ανέβαινε στην κοιλιά και μου έδινε και φιλάκια. Aχ...
...στιγμές ανεκτίμητεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gobolino
Νεοφερμένο μέλος
το έχω από τον οκτώβριο, και σύμφωνα με τον κτηνίατρο, μάλλον γεννήθηκε σεπτέμβριο. Στο σπίτι το έβαλα το δεκέμβριο, αφού είχα αποφασίσει οτί θέλω να το κάνω σπιτόγατο, και αφού το είχα εμβολιάσει. Είναι μικρούλι σε ηλικία το μικρό μου. Ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει. Να , τώρα είναι η ώρα και θα την βγάλω βολτούλα στην ... αυλή μου! χεχε. Της έχω ένα λουράκι "σαμαράκι" και το δέχτηκε μια χαρά από την πρώτη στιγμή. Εντυπωσιακό.
ευχαριστώ και πάλι
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Από τη στιγμή που το βάζουμε στο σπίτι μας, το αγαπάμε, το φροντίζουμε, δεν είναι "αδέσποτο" πια.
Δεν είχα ποτέ γατάκι (η μάνα μου δεν ήθελε ζώα) και μεγάλη πια απέκτησα από τύχη τη Νιάρα. Αυτή μας διάλεξε, αυτή έμεινε κοντά μας. Αρχικά κάτω στον κήπο της πολυκατοικίας, κάνοντας παρέα στον άντρα μου όταν μαστόρευε στο γκαράζ και μετά στο μπαλκόνι μας κ.ο.κ. Όλα τα ωραία στη ζωή είναι τυχερά!
Κι εμείς ήμαστε (είμαστε; δεν ξέρω πια...) της άποψης ότι είναι καλύτερα να είναι ελεύθερα έξω και να'ρχονται όποτε θέλουν να τρώνε και να κοιμούνται το βράδυ στο σπίτι για ασφάλεια, αλλά με τόσα που έπαθε το καημενάκι μας αλλάζω γνώμη.
Πρώτα την έπιασαν στα δόντια τους δυο σκυλιά της διπλανής πολυκατοικίας (ζωηρή η 3 μηνών τότε Νιάρα πήγε να εξερευνήσει το δικό τους κήπο) και τρομάξαμε να τη γλιτώσουμε, μετά πιάστηκε από το λαιμό στην εξώπορτα της πολυκατοικίας και κόντεψε να πνιγεί, ύστερα τη βρήκα με σχισμένο αυτάκι από γατοκαβγά και πρόσφατα την έπαθε από δαγκωνιά μολυσμένης γάτας και έβγαλε απόστημα...
Αναγκαστικά την κρατάω μέσα και δε λυπάμαι που της στερώ την ελευθερία της. Είναι σε ανάρρωση! Μετά όμως;;;

ladycat
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Γλιτωσες το γατακι σου απο μια δυσκολη (και ισως συντομη
) ζωη στους δρομους και του προσφερεις τα καλυτερα, τι καλυτερο απο αυτο? 
maxi2
Δραστήριο μέλος
Τελικά αυτός απο τον φόβο του είχε κουρνιάσει σε εναν τενεκέ στην πίσω αυλή της πολυκατοικίας και τον πήραμε χαμπάρι απο το νιαούρισμα. Πάντως όποτε κάνουμε απόπειρα να τον βγάλουμε έξω μαγκώνεται πάνω μας σημάδι ότι φοβάται το έξω.
'Αρα λοιπόν παρόλο που είναι πάντα μέσα, είναι ευτυχισμένος (αυτό δείχνει τουλάχιστον)...
Πιστεύω ότι είναι όπως το μάθεις τελικά...

pipina
Νεοφερμένο μέλος
Και αν και πολλες φορες την βλεπω να μου θυμωνει,να με δαγκωνει αλλες τοσες μου δειχνει την αγαπη της.Και το πιο σημαντικο,οταν ειναι κοντα μου νιωθει ασφαλης.Αχ πιπινα μου,αγριοκατσικο μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool