zhta
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μαλλον ετσι πρεπει να ειναι, το ιδιο πιστευω κι εγω. Κυριως γιατι κανουν κινησεις σαν να τρωνε, σαν να κυνηγανε και αλλες τετοιες που μονο με ονειρα μπορουν να εξηγηθουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zhta
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
zhta
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Εγώ ποτέ δεν έχω κοιμηθεί και ξυπνήσει στο ίδιο σημείο, δεν ξέρω για 'σας
Προφανώς και οι γάτες, ως θηλαστικά όπως εμείς, κινούνται στον ύπνο τους

zhta
Νεοφερμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
απλα ειναι περιεργο..δεν ειναι οτι απλα αλλαζουν πλευρο κουνιουνται κανουν σπαμοδικες κινησεις
Ξέρω τι λες, έχω δει και τα δικά μου να το παθαίνουν.

Ίσως απλώς χαλαρώνουν οι μύες τους και συμβαίνει αυτό, κάτι ανάλογο δηλαδή με αυτό που παθαίνουμε κι εμείς κάποιες φορές όταν χαλαρώσουμε κι ηρεμήσουμε και τινάζουμε ασυναίσθητα το χέρι μας, το πόδι μας κ.λπ.
Έχει πλάκα πάντως όταν το κάνουν αυτό ή όταν ανοιγοκλείνουν γρήγορα το στόμα τους.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό είναι το στάδιο του παράδοξου ύπνου, καθώς τα κύματα του εγκεφάλου της εκδηλώνουν ένα παρόμοιο μοτίβο με εκείνο που εμφανίζουν όταν η γάτα είναι ξύπνια. Είναι ένα στάδιο παρόμοιο με εκείνο του ανθρώπινου ύπνου (REM), όπου ο άνθρωπος ονειρεύεται. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό εκείνη τη στιγμή η γάτα σας να ονειρεύεται επίσης, στη δική της περίπτωση όμως κυνήγι και πουλιά!
Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το ότι η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι εκείνη που υπαγορεύει στη γάτα την ποζα την οποία θα πάρει για να κοιμηθεί! Ψυχρά κλίματα αναγκάζουν την γάτα να διατηρήσει τη θερμοκρασία του σώματός της καθώς κοιμάται, γι’ αυτό θα κουλουριαστεί, θα χώσει τη μουσούδα της πίσω από το πόδι της ενώ θα χρησιμοποιήσει την ουρά της σαν σάρπα τυλίγοντάς την γύρω από το κεφάλι της. Όταν από την άλλη κοιμάται έξω στη λιακάδα θα απλώσει το κορμί της για να οφεληθεί όσο το δυνατόν πιο πολύ από τη ζέστη!
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
αν κρίνω απο τα δικά μου, η Σύλβι που την έχω από μωράκι σπάνια κουνιέται,αλλά όταν το κάνει βγάζει και γλυκές κραυγούλες ευχαρίστησης............

ο Αριστάκος που έχει ζήσει άσχημα πράματα έξω ,πολύ συχνα κουνιέται και πολλές φορές τόσο τρομαγμένος

ο Ρωμαιούλης ????????κάποιες φορές το κάνει και μάλιστα κάνει και ''χου'' και ''κκχχχχ'' το γιαβρί μου!τι να έχει περάσει και αυτός ο δόλιος????τουλάχιστον τώρα είναι ασφαλής(αν εξαιρέσουμε τις ελάχιστες φαπούλες της Σύλβι
)προσωπικά πιστευω ότι και όνειρα βλέπουν , και τα πάντα θυμούνται !!!!!!άσχημα και όμορφα
zhta
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Τα εξωτερικά σημάδια του ύπνου της γάτας είναι:
- Κίνηση των ποδιών και των νυχιών της
- Συσπάσεις των μουστακιών της
- Κινήσεις των αυτιών της
- Εκπομπή ήχων, σε κάποιες περιπτώσεις
anna 21
Δραστήριο μέλος

zhta
Νεοφερμένο μέλος
φαγητο εχουμε και ανοιγονκλεινει τα ρουθουνια του σαν τρελο ενω κοιμαται και μετα απο κατι δευτερολεπτα πετιεται πανω σαν ελατηριο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool