venere_f32
Νεοφερμένο μέλος
Το άσπρο γατάκι της φωτο στο προφιλ μου .... δεν υπαρχει πια.
Την Παρασκευή βρήκα στην αυλή μου το ένα ασπρούλικο νεκρό (ήταν το μόνο που πρόλαβε να γυρίσει σπίτι πριν πεθάνει), ενώ τα άλλα 2 δεν τα ξαναείδα.
Το Σάββατο το πρωί στο πεζοδρόμιο της διπλανής μας ένας ακόμα γάταρος (ο συγκεκριμένος ήταν αρχηγός ας πούμε, ένας όμορφος γεροδεμένος μαύρος γαταρος) ήταν νεκρός.
Ετσι κατάλαβα τι συνέβη και στα άλλα 2 δικά μου που δεν γυρισαν.
Μέσα σε 6 μήνες μου δηλητηρίασαν 8 γατιά....... και πόσα άλλα στη γειτονιά.
Και ακόμα έχω την απορία στα μάτια μου και στο μυαλό μου.
Σε τι μπορει να ενοχλει μια ψυχούλα? Ποιον μπορεί να πειραξαν τα γατακια τα οποία ηταν απο σπίτι και ουτε ζημιαρικα ηταν ούτε και εκλεβαν φαγητο.
Ποιος μπορει να ενοχλειται απο τις γατες και κυριως ΓΙΑΤΙ?
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος να τα δολοφονει με αυτον τον τροπο.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
Ανοιγω την πορτα , βγαινω στην αυλή και έχω ακόμα στα ματια μου την εικόνα του μικρου ασπρουλη που πεθανε αβοηθητο. Κατευθειαν το βλεμμα μου παει εκει που τον βρηκα.
Και χθες απο συνηθεια άλλαξα το νερακι τους μήπως και έρθει κάποιο γατακι της γειτονιας, μήπως και κάποιο έχει γλυτωσει και είναι πεινασμενο και διψασμένο.Και πραγματι ηρθε ενα παράξενο μαυρο-καφε, είναι μικρούλι περιπου 4 μηνων και πρεπει να εχει δει το κακο που εγινε.
Πειναει αλλα δεν πλησιαζει το πιατο.
Ποιος θα τους σταματησει? Ποτε θα αποκτησουμε παιδεια?
Δεν θελουν ζωα? Ας μην έχουν αλλα ΜΗ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.
Ειχα την αναγκη καπου να τα πω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venere_f32
Νεοφερμένο μέλος
Μπορει καποιος να μου πει τι σκατα σκεφτονται οταν ριχνουν τη φολα??????????????
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αυτη τη στιγμη οτι και να σκεφτονται οσοι ριχνουν φολα,( που δεν μας αφορα τι σεφτοονατι γιατι δε πανε καλα μας αφορα να τιμωρουνται για να σιαξουν ομως) υπαρχουν αλλοι τοσοι που δε καταγγελουν , δε βαζουν αφισσα και στην ουσια καθονται και το αφηνουν να συμβαινει.
Αν σε καθε γειτονια γινονταν οτι στη φωκιωνος νεγρη καθε μηνα, δε θα συνέβαιναν αυτα
Christa
Νεοφερμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αντιο μικρο ασπρουλι...

κι εμενα μου εχουν σκοτωσει πολλα αδεσποτακια που ταιζω...καθε μηνα κι απο ενα....:cry: Τωρα δε μου εμεινε κανενα αδεσποτακι... Αυτος ο κοκκινουλης,ο Garfield πεθανε πριν τα Χριστουγεννα....:cry:
Συνημμένα
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Christa
Νεοφερμένο μέλος

venere_f32
Νεοφερμένο μέλος
Θα συνεχίσω να φροντιζω τα γατια που ερονται στην αυλή μου και ξερω οτι θα συνεχίσω να στενοχωριεμαι και να αποχωριζομαι καθε τοσο και καποιο.
Ενα μικρο μαυροκαφε που γλυτωσε απο τη φολα ηρθε στην αυλή μου εδω και 4-5 μερες.
Μονάχα αυτο εχει μεινει.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
σε νιωθω απολυτα. Μου ειχαν σκοτωσει πανω απο 10 γατια οσο ημουν ελλαδα. Ο ενας εριχνε φολα επειδη τα γατια μου ξαπλωναν πανω στο αυτοκινητο του που παρκαρε μπροστα απο το σπιτι μου και ο αλλος επειδη και καλα εσκαβαν στην αυλη του (η οποια ηταν γεματη αγριοχορτα).
Μονο 3 πτωματα ειχα βρει απο φολα, τα υπολοιπα ακομα αγνοουνται. Μια φορα ειχα βρει ενα νεκρο εξω απο την πορτα και το αδερφακι του να βγαζει αφρους (τον πηγα κατευθειαν κτηνιατρο και σωθηκε και τον χαρισα για να μην παθει τα ιδια). Ετρεμα απο την οργη και τον πονο. Μονο μια γατα μου εζησε για 15 χρονια (παρα πολυ εξυπνη, ηξερε ποιοι εριχναν φολα και μολις τους εβλεπε αγριευε), τα υπολοιπα δεν επιβιωναν πανω απο χρονο.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ετσι ειναι...Στην Ελλαδα το 90% των αδεσποτων δεν ζουν πανω απο 2χρονια... Και το εχω διαπιστωσει κ απο προσωπικη εμπειρια...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
σε νιωθω απολυτα. Μου ειχαν σκοτωσει πανω απο 10 γατια οσο ημουν ελλαδα. Ο ενας εριχνε φολα επειδη τα γατια μου ξαπλωναν πανω στο αυτοκινητο του που παρκαρε μπροστα απο το σπιτι μου και ο αλλος επειδη και καλα εσκαβαν στην αυλη του (η οποια ηταν γεματη αγριοχορτα).
Μονο 3 πτωματα ειχα βρει απο φολα, τα υπολοιπα ακομα αγνοουνται. Μια φορα ειχα βρει ενα νεκρο εξω απο την πορτα και το αδερφακι του να βγαζει αφρους (τον πηγα κατευθειαν κτηνιατρο και σωθηκε και τον χαρισα για να μην παθει τα ιδια). Ετρεμα απο την οργη και τον πονο. Μονο μια γατα μου εζησε για 15 χρονια (παρα πολυ εξυπνη, ηξερε ποιοι εριχναν φολα και μολις τους εβλεπε αγριευε), τα υπολοιπα δεν επιβιωναν πανω απο χρονο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool