Γιατί πάλι φόλα;

venere_f32

Νεοφερμένο μέλος

Η venere_f32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά κάποιοι αποφάσισαν να στερησουν τη ζωή από 4 ψυχούλες.
Το άσπρο γατάκι της φωτο στο προφιλ μου .... δεν υπαρχει πια.
Την Παρασκευή βρήκα στην αυλή μου το ένα ασπρούλικο νεκρό (ήταν το μόνο που πρόλαβε να γυρίσει σπίτι πριν πεθάνει), ενώ τα άλλα 2 δεν τα ξαναείδα.
Το Σάββατο το πρωί στο πεζοδρόμιο της διπλανής μας ένας ακόμα γάταρος (ο συγκεκριμένος ήταν αρχηγός ας πούμε, ένας όμορφος γεροδεμένος μαύρος γαταρος) ήταν νεκρός.

Ετσι κατάλαβα τι συνέβη και στα άλλα 2 δικά μου που δεν γυρισαν.

Μέσα σε 6 μήνες μου δηλητηρίασαν 8 γατιά....... και πόσα άλλα στη γειτονιά.
Και ακόμα έχω την απορία στα μάτια μου και στο μυαλό μου.
Σε τι μπορει να ενοχλει μια ψυχούλα? Ποιον μπορεί να πειραξαν τα γατακια τα οποία ηταν απο σπίτι και ουτε ζημιαρικα ηταν ούτε και εκλεβαν φαγητο.
Ποιος μπορει να ενοχλειται απο τις γατες και κυριως ΓΙΑΤΙ?

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος να τα δολοφονει με αυτον τον τροπο.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ

Ανοιγω την πορτα , βγαινω στην αυλή και έχω ακόμα στα ματια μου την εικόνα του μικρου ασπρουλη που πεθανε αβοηθητο. Κατευθειαν το βλεμμα μου παει εκει που τον βρηκα.
Και χθες απο συνηθεια άλλαξα το νερακι τους μήπως και έρθει κάποιο γατακι της γειτονιας, μήπως και κάποιο έχει γλυτωσει και είναι πεινασμενο και διψασμένο.Και πραγματι ηρθε ενα παράξενο μαυρο-καφε, είναι μικρούλι περιπου 4 μηνων και πρεπει να εχει δει το κακο που εγινε.
Πειναει αλλα δεν πλησιαζει το πιατο.

Ποιος θα τους σταματησει? Ποτε θα αποκτησουμε παιδεια?
Δεν θελουν ζωα? Ας μην έχουν αλλα ΜΗ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

Ειχα την αναγκη καπου να τα πω.

:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα πρέπει να βάλεις καποιες αφίσσες στη γειτονιά, οτι τα γατιά ειναι υγιή,εμβολιασμένα /στειρωμένα (και ας μην ισχύει για όλα), ότι ο δηλητηριασμός ζώων τιμωρείται απο τον νόμο και ότι απο τις φόλες κινδυνεύουν και παιδιά αλλα και δεσποζόμενα ζώα...στη δικη μου γειτονιά έπιασε. Παρεπιπτόντως σε ποια γειτονιά είσαι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περιστέρι (Αττική)

Μπορει καποιος να μου πει τι σκατα σκεφτονται οταν ριχνουν τη φολα??????????????

Παιδια δεν ειμαστε ολοι φιλοζωοι δυστυχως γι αυτο αν ενδιαφερεστ για ενα γατακι μαζεψτε το μεσα και προωθειστε το για υιοθεσια και ταυτοχρονα κανετε οτι μπορειτε με καταγγελιες .
Αυτη τη στιγμη οτι και να σκεφτονται οσοι ριχνουν φολα,( που δεν μας αφορα τι σεφτοονατι γιατι δε πανε καλα μας αφορα να τιμωρουνται για να σιαξουν ομως) υπαρχουν αλλοι τοσοι που δε καταγγελουν , δε βαζουν αφισσα και στην ουσια καθονται και το αφηνουν να συμβαινει.
Αν σε καθε γειτονια γινονταν οτι στη φωκιωνος νεγρη καθε μηνα, δε θα συνέβαιναν αυτα

Μόλις γύρισα από ενα ακόμη 'false allarm' για τη γατούλα μου που ψάχνω εδώ και ένα μήνα. Μου είπαν ότι την είδαν σε ένα αυτοσχέδιο γατόσπιτο από χαρτόνια, όχι πολύ κοντά στο σπίτι μου, όπου μαζεύονται γατιά και τα ταϊζει συστηματικά μια κυρία. Βρήκα τα γατάκια την ώρα που έτρωγαν. Φαίνονταν σε καλή κατάσταση, αλλά εκτός από ένα δεν με άφησαν να τα αγγίξω. Δεν πρόλαβα την κυρία που μόλις τους είχε αφήσει φαγητό (μαγειρεμένο κορόπουλο με ζυμαρικό). Παρα τις πολύ θετικές μου σκέψεις για τη προσπάθεια -συστηματική απ΄ότι φαινεται- της κυρίας αυτής, δεν μπορώ να αποβάλλω και τον σκεπτικισμό μου, δηλαδή κατά πόσον κάποιο 'παστρικό δίποδο' θα θελήσει να απαλλαγεί από τη...βρωμιά.

:cry::cry:Ειναι κ τοσο γλυκουλι αυτο το ασπρο...:cry::cry::cry::cry:
Αντιο μικρο ασπρουλι...:bye::bye: κι εμενα μου εχουν σκοτωσει πολλα αδεσποτακια που ταιζω...καθε μηνα κι απο ενα....:cry: Τωρα δε μου εμεινε κανενα αδεσποτακι... Αυτος ο κοκκινουλης,ο Garfield πεθανε πριν τα Χριστουγεννα....:cry::bye:

Συνημμένα

• Εικόνα046.jpg
    Εικόνα046.jpg
    193,9 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Εικόνα048.jpg
    Εικόνα048.jpg
    152,8 KB · Εμφανίσεις: 36
  • Εικόνα002.jpg
    Εικόνα002.jpg
    146,8 KB · Εμφανίσεις: 31
Δεν ηταν πολυ κουκλος?:cry: Και μετα τις γιορτες που επεστρεψα σκοτωσανε και τη μαμα του την calico με την κομμενη ουριτσα...Και τωρα δεν υπαρχει κανενα αδεσποτακι στη γειτωνια τα ξεκαναν ολα οι μλκς οι μουρτζοβλαχοι!:mad:

Κι εγώ από την πικρή πείρα του παρελθόντος δεν τολμώ να μαζέψω κανένα αδέσποτο. :mad:

Καλα ο Garfield πανέμορφος.

Θα συνεχίσω να φροντιζω τα γατια που ερονται στην αυλή μου και ξερω οτι θα συνεχίσω να στενοχωριεμαι και να αποχωριζομαι καθε τοσο και καποιο.

Ενα μικρο μαυροκαφε που γλυτωσε απο τη φολα ηρθε στην αυλή μου εδω και 4-5 μερες.
Μονάχα αυτο εχει μεινει.

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
σε νιωθω απολυτα. Μου ειχαν σκοτωσει πανω απο 10 γατια οσο ημουν ελλαδα. Ο ενας εριχνε φολα επειδη τα γατια μου ξαπλωναν πανω στο αυτοκινητο του που παρκαρε μπροστα απο το σπιτι μου και ο αλλος επειδη και καλα εσκαβαν στην αυλη του (η οποια ηταν γεματη αγριοχορτα).

Μονο 3 πτωματα ειχα βρει απο φολα, τα υπολοιπα ακομα αγνοουνται. Μια φορα ειχα βρει ενα νεκρο εξω απο την πορτα και το αδερφακι του να βγαζει αφρους (τον πηγα κατευθειαν κτηνιατρο και σωθηκε και τον χαρισα για να μην παθει τα ιδια). Ετρεμα απο την οργη και τον πονο. Μονο μια γατα μου εζησε για 15 χρονια (παρα πολυ εξυπνη, ηξερε ποιοι εριχναν φολα και μολις τους εβλεπε αγριευε), τα υπολοιπα δεν επιβιωναν πανω απο χρονο.

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
σε νιωθω απολυτα. Μου ειχαν σκοτωσει πανω απο 10 γατια οσο ημουν ελλαδα. Ο ενας εριχνε φολα επειδη τα γατια μου ξαπλωναν πανω στο αυτοκινητο του που παρκαρε μπροστα απο το σπιτι μου και ο αλλος επειδη και καλα εσκαβαν στην αυλη του (η οποια ηταν γεματη αγριοχορτα).

Μονο 3 πτωματα ειχα βρει απο φολα, τα υπολοιπα ακομα αγνοουνται. Μια φορα ειχα βρει ενα νεκρο εξω απο την πορτα και το αδερφακι του να βγαζει αφρους (τον πηγα κατευθειαν κτηνιατρο και σωθηκε και τον χαρισα για να μην παθει τα ιδια). Ετρεμα απο την οργη και τον πονο. Μονο μια γατα μου εζησε για 15 χρονια (παρα πολυ εξυπνη, ηξερε ποιοι εριχναν φολα και μολις τους εβλεπε αγριευε), τα υπολοιπα δεν επιβιωναν πανω απο χρονο.
Ετσι ειναι...Στην Ελλαδα το 90% των αδεσποτων δεν ζουν πανω απο 2χρονια... Και το εχω διαπιστωσει κ απο προσωπικη εμπειρια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back