indiethegreat
Νεοφερμένο μέλος
Η indiethegreat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
15-05-13
21:55
καλησπερα..θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος να με βοηθησει..Ζω σε μια γειτονια η οποια εχει η μαλλον ειχε πολλες γατες. Αρκετοι απο εμας εχουμε υιοθετησει καποιες απ αυτες τις γατες κ αλλες τις φροντιζουμε με φαγακι κ νερακι.Καποιες αδεσποτες γατουλες ειχαν στειρωθει ομως οχι ολες λογω οικονομικης αδυναμιας, κ καποιες οταν αρρωσταιναν τις πηγαιναμε στο γιατρο κ φροντιζαμε να παιρνουν το φαρμακο τους.Με λιγα λογια γενικα υπηρχε ενα ενδιαφερον για τη ζωη των αδεσποτων κ οτι μπορουσαμε καναμε.Το θεμα ειναι οτι αρχικα πεθαινει η μικροτερη ηλικιακα γατουλα περιπου 1.5 ετους οπου καταλαβαμε καποια στιγμη οτι δεν ηταν καλα μετα δεν μπορουσαμε να τη βρουμε να την παμε στο γιατρο κ η γατα μετα απο 2 μερες πεθανε.Χωρις ιδιαιτερα συμπτωματα χωρις εμετους διαρροιες ειχε ορεξη για φαγητο επινε νερο φυσιολογικα (δηλαδη οχι πολυ που συνηθως λενε πως ειναι σημαδι ασθενειας)μεχρι 2 μερες πριν πεθανει.Στην αρχη σκεφτηκα πως ηταν φολα η καποιο δηλητηριο.Μετα απο 4 μερες διαπιστωνω οτι κ αλλη μια γατουλα δεν φαινεται καλα εντελως αποτομα οπως κ η αλλη.Μεσα σε 4 μερες μετα το θανατο της πρωτης η γατα ηρθε σπιτι μου αδυνατη αδυναμη χωρις ορεξη για φαγητο κ νερο.Την πηγα στο γιατρο κ μου εδωσε αντιβιωση πρωι βραδυ...εγω δεν μπορουσα να βρω τη γατα καθως αδεσποτη κ καταφερνα μονο το ενα χαπι αντι για τα δυο που επρεπε.ο γιατρος ειπε οτι δεν εχει νοημα να κρατηθει σε κλουβι γιατι θα τραυματιστει(εχω μια ακομα γατα μεσα στο σπιτι που δεν συμπαθει καμμια μα καμμια αλλη).Μετα απο δυο μερες πεθανε κ η δευτερη γατα.Δηλαδη ακριβως μια εβδομαδα μετα την πρωτη μου γατουλα.Στην γειτονια δεν υπαρχουν πια γατες ουτε στη δικη μου αυλη ουτε στα γυρω σπιτια γιατι σε ολους αρρωστησαν ραγδαια κ πεθαναν η εξαφανιστηκαν(φανταζομαι πεθαναν μακρια απ το σπιτι γιατι ξερω οτι τα θυληκα παντα επιστρεφουν)Μπορει σας παρακαλω καποιος να μου εξηγησει τι γινεται???????Δεν το χωραει το μυαλο μου τοσα ζωντανα να χαθηκαν ετσι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
15-05-13
22:20
Βασικά, μου φαίνεται πολύ απίθανο να χάθηκαν τόσες πολλές γάτες από την περιοχή τόσο ξαφνικά καθώς μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που πέθαναν οι 2 από αυτές... 
Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως κάποιος τους έριξε φόλα ή τις απομάκρυνε από την περιοχή.
Είχαν υπάρξει παράπονα για τον πληθυσμό των γατιών;

Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως κάποιος τους έριξε φόλα ή τις απομάκρυνε από την περιοχή.
Είχαν υπάρξει παράπονα για τον πληθυσμό των γατιών;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indiethegreat
Νεοφερμένο μέλος
Η indiethegreat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
15-05-13
22:28
Ο γιατρος μας ειπε δεν ηταν φολα..δεν ειχαν σαλια σπασμους η οτιδηποτε τετοιο..Γενικα ολοι τις φροντιζαμε..Περα απο ενα σπιτι που δεν τις πολυηθελε σ οοοολα τα υπολοιπα παντα εδω κ χρονια υπηρχαν γατουλες..σ ευχαριστω που μου απαντησες παντως..δε ξερω καθολου κ τι ειδους ασθενεια θα μπορουσε να ειναι αυτη που θα τις εξοντωνε ουσιαστικα ολες!τοσο γρηγορα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
16-05-13
02:26
Δεν ειναι αναγκη να εχουν σπασμους και αφρους, οι "ανθρωποι" που δεν συμπαθουν τα ζωα ειναι εξαιρετικα επινοητικοι οσον αφορα τα δηλητηρια που χρησιμοποιουν. Επισης αν τις ταιζατε τακτικα υπαρχει πιθανοτητα να μην εφαγαν ποσοτητα εφ' οσον ηταν χορτατες, για να φτασουν στα συμπτωματα που αναφερεις, μπορει να εγλυψαν λιγο απο περιεργεια και να επαθαν νευρολογικο επεισοδιο που επειδη δεν αντιμετωπιστηκε σωστα, τελικα κατεληξαν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki