Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο σπίτι, θέλω να έχω πάντοτε καθαρό νεράκι και να βρίσκεται αρκετά μακριά από το πιάτο του φαγητού μου.
Αυτο το βρήκα στο σάιτ τιυ Αίλουρου..
Γιατί???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πραγματικά το έχω απορία. Εν τω μεταξύ το δικό μου το γατούνι ποτέ μα ποτέ δεν πίνει νεράκι από το μπολάκι του (το οποίο βρίσκεται δίπλα στο μπολάκι φαγητού του) και αναρωτιόμουν "μα δεν διψάει αυτό το γατί?". Βέβαια λύθηκε η απορία μου καθώς τον έπιασα στα πράσα να πίνει νερό από τα βάζα!!!!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τη τουαλέτα ξερω, όχι για το νερό. Πρώτη φορά το ακουω αυτο
RedCat
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλά το πιο καλό μπωλ για νερο ειναι το πήλινο απο γιαούρτι. Ευτυχώς που η μαμα μου το τρώει και μου εχει δώσει κι εμενα.
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
και πίνει από τα βάζα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Τις χρησιμοποιώ λόγω των ταξιδιών αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη ....
jiovi
Νεοφερμένο μέλος
... στα ταξιαδια το προβλημα ειναι η τουαλετα
... 2 φορες εχει λερωσει τη γατοφορο ... παντως πριν λιγες μερες που πηγα καλαματα να της κανω την στειρωση ουτε διαμαρτυρηθηκε ουτε τιποτα και εφαγε ολο το φαγητο της ! συνηθισε το χρυσο μου!
χεχε.. καμια λυση για την αναγκη της στο ταξιδι ??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για φαγητο, επειδη τρωνε συγκεκριμενες ωρες, ο λεόν τρωει μονος του στην αποθηκη και η σαρδελα πανω στο γραφειο μου!
Σε καθε περιπτωση δεν ειναι κοντα το νερο με το φαγητο.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λίλιαν
Νεοφερμένο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Η ψιψι σπρώχνει τα πιατάκια της μακριά απ'το νερό. Δεν είχα ιδέα για το θέμα αυτό!!! Και το παρατήρησα τώρα μόλις ότι το κάνει αυτό, δεν έδινα σημασία τόσο καιρό!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Και σε ολο το σπιτι...... Σε γυαλινο μπολ βαζω νερακι. Κονσερβα τους δινω κι εγω συγκεκριμενες ωρες (τονο δηλαδη) οποτε δεν ειναι κοντα στο νεροΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμενα δεν καταλαβαινουν χριστο τα τρωνε και τα πινουν ολα στο αψε σβησε !και διπλα και μακρυα και παντου φαι και νερό να ναι, κι οτι να ναι

marestros
Δραστήριο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Eννοώ, Ιωάννα, ότι μπορεί να λείψω έως 4-5 μέρες κάθε δεύτερο μήνα π.χ.Ανιμα τι εννοείς ταξίδια; Ταξιδεύεις συχνά; Αν ναι θέλω συμβουλές!

Τους βάζω πολύ νερό σε μια ταΐστρα και πολύ φαγητό σε μια άλλη. Φαγητό και νερό πέφτουν σιγά-σιγά. Επιπλέον παρακαλώ φιλικό άτομο να περάσει να τα δει τη δεύτερη μέρα.

Έχω δυο κλειστές τουαλέτες. Τους βάζω μια καθαρή τη μέρα που φεύγω, λίγο πριν αναχωρήσω, και αφήνω την άλλη καθαρή έξω από την πόρτα του δωματίου. 'Ετσι το άτομο που θα τα επισκευθεί δεν έχει παρά να βγάλει στο μπαλκόνι την χρησιμοποιημένη τουαλέτα και να βάλει στο δωμάτιο την καθαρή. Έτσι περνούν και οι υπόλοιπες μέρες μέχρι την άφιξή μου, κι όλα καλά.

Μέχρι στιγμής το σύστημα το μελέτησα σε προηγούμενο ταξίδι, μέσα Σεπτέμβρη, και το βελτίωσα. Θα δοκιμάσω το βελτιωμένο την ερχόμενη εβδομάδα που θα πάω εξωτερικό και θα σου πω. Πιστεύω όμως ότι δεν θάχω εκπλήξεις.

Φροντίζω να κάνω πλέον σύντομα ταξίδια και χρησιοποιώ την πρόφαση των γατουλινιών για να μου κόβω τη φόρα. Έχω εξάλλου κουραστεί από τα ταξίδια διαρκείας.

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Mα γι αυτό πήρα δύο καλή μου! για νάχουν παρέα.Κατάλαβα...εσύ έχει δύο γατουλίνια όμως και είναι πιο εύκολο να τ'αφήσεις μόνα τους. Ασε που δεν ταξιδεύεις όσο συχνά ταξιδεύω εγώ... Θα δούμε, πιστεύω ότι θα τα καταφέρω κι εγώ...
Οσο για τη συχνότητα, επέλεξα να μειώσω κατά πολύ τα ταξίδια και γι αυτό πήρα γατούλες. Παιδεύτηκα πολύ να πάρω την απόφαση και πέρασα σοβαρές κρίσεις με πολύ δικούς μου ανθρώπους. Θέλω να κατασταλάξω πια!
Νομίζω ότι μια φορά το μήνα 5 μέρες είναι το maximum. Αν χρειαστεί να λείψω παραπάνω -π.χ. 15 μέρες ή ένα μήνα- θα δω τι θα κάνω. Μάλλον θα ψάξω για φύλακα ή θα τα δώσω για φιλοξενία.
Εσύ πόσο συχνά ταξιδεύεις?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool