Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
Ο Giannis The Great αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 85 μηνύματα.
11-08-08
13:52
Γεία σας.Πέρσυ η γάτα που είχα σπίτι μου γέννησε 5 γατάκια
.Απο τις πρώτες μέρες τα γατάκια κρυβόντουσαν στα χόρτα και στα λουλούδια της αυλής μου.Αλλά όποτε πήγαινα μαζί με την αδερφή μου κοντά τους άνοιγαν το στόμα τους και έκαναν έναν ήχο νιαουρίσματος παράλληλα με τον ήχο του φτυσίματος (νιάου-φτου).Τι σύμβαίνει;;;Γιατί το κάνουν αυτό;;;
.
Please Help!!:cry:
.Απο τις πρώτες μέρες τα γατάκια κρυβόντουσαν στα χόρτα και στα λουλούδια της αυλής μου.Αλλά όποτε πήγαινα μαζί με την αδερφή μου κοντά τους άνοιγαν το στόμα τους και έκαναν έναν ήχο νιαουρίσματος παράλληλα με τον ήχο του φτυσίματος (νιάου-φτου).Τι σύμβαίνει;;;Γιατί το κάνουν αυτό;;;
.Please Help!!:cry:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
11-08-08
14:33
Είναι ο κλασικός ήχος όταν αγριεύουν.... Σου λένε "ΜΑΚΡΙΑ, ΜΗΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
11-08-08
14:35
Γεια σου.Γεία σας.Πέρσυ η γάτα που είχα σπίτι μου γέννησε 5 γατάκια.Απο τις πρώτες μέρες τα γατάκια κρυβόντουσαν στα χόρτα και στα λουλούδια της αυλής μου.Αλλά όποτε πήγαινα μαζί με την αδερφή μου κοντά τους άνοιγαν το στόμα τους και έκαναν έναν ήχο νιαουρίσματος παράλληλα με τον ήχο του φτυσίματος (νιάου-φτου).Τι σύμβαίνει;;;Γιατί το κάνουν αυτό;;;
.
Please Help!!:cry:
Δε νομιζω να ήταν και κατι το τραγικο γιατι απο περσι μεχρι φετος θα το ειχες καταλαβει.Μαλλον δεν σας ειχαν συνηθισει και ηθελαν να σας φοβισουν για να μην τα πλησιάσετε.Ειναι ένας ήχος που οι γάτες συνηθιζουν να κάνουν όταν νιωθουν οτι απειλούνται.Ειδα και σε άλλο θρεντ που ανεφερες για μωρά,ποσες γάτες εχετε;
Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
Ο Giannis The Great αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 85 μηνύματα.
11-08-08
14:38
Γεια σου.
Δε νομιζω να ήταν και κατι το τραγικο γιατι απο περσι μεχρι φετος θα το ειχες καταλαβει.Μαλλον δεν σας ειχαν συνηθισει και ηθελαν να σας φοβισουν για να μην τα πλησιάσετε.Ειναι ένας ήχος που οι γάτες συνηθιζουν να κάνουν όταν νιωθουν οτι απειλούνται.Ειδα και σε άλλο θρεντ που ανεφερες για μωρά,ποσες γάτες εχετε;
Έχω μια ''κύρια'' γάτα εδώ και 2 χρόνια και χθές μια γάτα όπως είπα σε άλλο Thread γέννησε 4-5 (νομίζω) δεν είμαι και 100% σίγουρος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum