emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα.
26-07-08
01:27
εχω 8 γατακια, μεχρι να βρουν ενα σπιτι θα ηθελα να μαθουν να πηγενουν στη τουαλετα τους για μου κανουν το δωματιο χαλια. πως γινεται αυτο? ειναι 1.5 μηνων, και πολυυυ αταχτα. προσπαθησα μερικες φορες να τους δειξω που πρεπει να πηγενουν αλλα τιποτα. (δεν εχω κ τον καταλληλο χρονο)
επισης εχω 2 γατες 1.5 ετων και 2 οι οποιες οποτε μπενω στο μπανιο ανοιγουν τη πορτα και καθονται μαζι μου. αμα δεν τις αφησω να μπουν μεσα εχουμε κλαματα..
και τελευταιο η μια απο τις δυο, που ειναι 1.5 ετων και εχει μεγαλωσει απο τοτε που γεννηθηκε μαζι μου τους τελευταιους μηνες κλαιει συνεχεια αν δεν τη χα'ι'δευω και αν δε της μιλαω.. why?
επισης εχω 2 γατες 1.5 ετων και 2 οι οποιες οποτε μπενω στο μπανιο ανοιγουν τη πορτα και καθονται μαζι μου. αμα δεν τις αφησω να μπουν μεσα εχουμε κλαματα..
και τελευταιο η μια απο τις δυο, που ειναι 1.5 ετων και εχει μεγαλωσει απο τοτε που γεννηθηκε μαζι μου τους τελευταιους μηνες κλαιει συνεχεια αν δεν τη χα'ι'δευω και αν δε της μιλαω.. why?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
26-07-08
01:50
Ξερεις κατι κανεις λαθος. Νομιζω οτι δυσκολευεσαι παρα πολυ να αντεξεις να ειναι λιγο δυσαρεστημένα τα γατακια σου και ετσι δεν μπορουν να μαθουν σε καποια πειθαρχεια. Το να ειναι κανεις καλος γατογονιος περιλαμβάνει ακι το να βαζει και καποια ορια για να μπορει να ζει ο ιδιος και να μην γινονται τα γατακια του κακομαθημενα και μετα βλαστημαει την ωρα και την στιγμή που λεει ο λογος. Εαν δυσκολευεσαι να επιμενεις να μην κανουν κατι που σε ενοχλει τοτε τα εμποδιζεις αθελα σου να μαθουν να σε σεβονται κα επομενο ειναι να θελουν να μπουν παντου η να μην εχουν μθει στον περιορισμο στην αμμο εδω κι οχι παντου. Εαν αλλαξεις εσυ την σταση σου θα δεις οτι θα μαθουν αυτοματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool