senda990
Νεοφερμένο μέλος
Είχα βγει ένα πρωί να πάρω ψωμί και στον κάδο της γωνίας πρόσεξα από κάτω να κάθεται ένα μικρό γατούλι με σκυμένο το κεφάλι.
Ανήσυχη, τρέχω παίρνω ψωμί και γυρνώντας βλέπω ότι ήταν ακόμα εκεί στην ίδια στάση. Πλησιάζω και τι να δω....(Βάζω παρένθεση να προειδοποιήσω ότι οι περισσότεροι θα εξοργιστούν με αυτό που θα διαβάσουν παρακάτω).
.... Λίγο ακόμα και δε θα ζούσε το καημένο, γιατί... φαίνεται κάποιο "καλόπαιδο", χωρίς διαγωγή βρήκε αστείο να του σφίξει ένα σύρμα χοντρό στο λαιμό και να το αφήσει να πνίγεται.
(Ωχ! Αναστάνεξα. Τα γράφω και σπαράζει η καρδιά μου).Το βουτάω όπως όπως και φωνάζω τη μαμά μου να βοηθήσει ΓΡΗΓΟΡΑ!!!! Έπαθε η γυναίκα και θυμάμαι άρπαξε μια πένσα και προσπαθούσε μαλακά να κόψει το σύρμα αλλά το γατακι έβηχε και πνιγόταν

Τελικά τα καταφέραμε, το βγάλαμε το σύρμα αλλά το καημένο δεν έλεγε να συνέλθει και ηταν λερωμένος ο πισινούλης του. Φαίνεται με τόση πίεση που είχε δεχθεί το κορμάκι του....
Το βάλαμε σε ένα κουτάκι με λίγα γαριδάκια, αλλά παρέμενε ζαβλακωμένο και το είχα πάρει απόφαση ότι δε θα κατάφερνε να ζήσει.
Το απόγευμα παρατήρησα ότι είχε ξεθαρέψει. Βγήκε απο΄το κουτί, έκανε χαδάκια κι έφαγε μαζί με τις υπόλοιπες εξι - εφτά γάτες που είχαμε τότε. Ήταν κούκλα, ασπρόμαυρη (μαύρο κεφαλάκι που από το σαγόνι και κάτω ήταν λευκό) με φουντωτό τρίχωμα.
Αλλά....

δεν γινόταν να κρατήσουμε κι άλλο γατούλι.Την πήραμε και την αφήσαμε στην εταιρεία προστασίας ζώων στην Ιερά Οδό. Εκεί τότε είχαν πολλές γάτες και τις τάιζαν και ποιος ξέρει... Ίσως κάποιος που και που να διάλεγε μία να την υιοθετήσει.

Λίγες μέρες αργότερα πήγαμε κάποιο από τα ζωάκια μας για εξέταση στην εταιρεία προστασίας ζώων και την είδα! Ήταν αγκαλιά με μια άλλη γατούλα σε ένα καναπέ.

Δεν ξέρω τι επέγινε έπειτα. Εύχομαι με όοοοοοολη μου την ψυχή κάποιος να την είδε έτσι όμορφη που ήταν και να την πήρε μαζί του και να της έδωσε ένα ζεστό σπιτικό και την αγάπη που δεν μπόρεσα να της δώσω εγώ. Α! Κι ελπίζω η ζωή να την δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο έπειτα από αυτήν την βαρβαρότητα που έζησε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Πές μας λίγο γι αυτήν την εταιρία προστασίας ζώων...
Τί είναι, τί κάνει, είναι ιδιωτική, δημόσια κλπ κλπ.....
Την δικιά σου άποψη αν είναι καλοί... κλπ κλπ
georgia alex
Δραστήριο μέλος

Ντροπη σε οσους κανουν τετοιες βαρβαροτητες(για να μην πω τιποτα αλλο!!!!)..
Σπαραζει η καρδια μου να ακουω τετοιες απανθρωπες ιστοριες..:cry::cry::cry:Την τυχη και την αγαπη ολου του κοσμου ευχομαι να βρουν ολα τα πλασματακια που υπαρχουν και αφηνουν κι εμας τους ανθρωπους να ζουμε στον υπεροχο κοσμο τους(γιατι ειμαι εντελως αντιθετη με την αποψη οτι ''ο ανθρωπος'' ειναι το ανωτερο ον που εξουσιαζει τα υπολοιπα ''κατωτερα'' οντα..
senda990
Νεοφερμένο μέλος
να σας πω για την εταιρεία προστασίας ζώων κάποια πράματα.
Παλιά είχε πολύ κόσμο, πολλούς πελάτες που έφερναν τα ζωάκια τους και φιλοξενούσαν πολλά γατάκια. Τα τάιζαν τα πότιζαν.
Και θυμάμαι μια φορά είχε ρωτήσει την υπεύθυνη η μαμά μου: "Τόσες γάτες που μαζεύονται τι τις κάνετε; Τις κοιμίζετε;" (Επειδή όπως ξέρετε όταν μαζεύονται πολλά ζώα σε ένα pet shop κτλ. δεν έχουν τι να τα κάνουν και τα κοιμίζουν με ευθανασία).
Γ υπεύθυνη λοιπόν έφριξε και αρνήθηκε κατηγορηματικά λέγοντας: "ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο!"
Ένας από τους γιατρούς εκεί είχε σώσει μια γάτα μου από σηψαιμία.
Δεν είναι του δημοσίου από όσο ξέρω, γιατί πλήρωνες (και ακόμη πληρώνεις φυσικά) την επίσκεψη αλλά σχετικά φτηνά.
Τελευταία φορά που πήγα (πριν δυο χρόνια) ήταν άδειο το μέρος. Ούτε γραμματεία υπήρχε, ούτε γάτες, ούτε πελάτες ούτε σκυλάκια στα κλουβάκια, μόνο ο γιατρός, ο οποίος δεν με άφησε ικανοποιημένη. Δεν ξέρω γιατί.
Η γνώμη μου είναι πως για μια απλή εξέταση ίσως και να αξίζει. Αλλά για πιο λεπτές περιπτώσεις, εγχειρήσεις κτλ. καλύτερα να πάτε το ζωάκι σας κάπου που γνωρίζετε.
Αλλά μπορείτε να κάνετε μια επίσκεψη να ρίξετε μια ματιά.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι έγινε και χάθηκε όλη η πελατεία και αναρωτιέμαι που πήγαν όλα αυτά τα ζωάκια. Πάντως αν και κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας το πει.

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ξέρεις αν υπάρχει site, γιατί όσο έψαξα δεν βρήκα τίποτα...
Βασικά προσωπικά θα με ενδιέφερε άν έκανε ειδικές τιμές για αδέσποτα ή ειδικές τιμές για στειρώσεις.

Θα πάω και μια βόλτα από κοντά... αλλά με ένα τηλέφωνο θα λυθούν πολλές απορίες...
senda990
Νεοφερμένο μέλος
Η στείρωση θυμάμαι κάνει 50 ευρώ (δε ξέρω αν έχει αλλάξει τώρα δεν είμαι σίγουρη). Αλλά από δύο και πάνω γάτες ή σκυλάκια μειώνεται η τιμή. Στειρώσαμε πολλές γατούλες εκεί πάντως και ένα σκυλάκι.
Όμως μπορείς να πας να το δεις. Είναι καθώς πας από Ιερά Οδό προς Κέντρο στη γωνία δεξιά, στο τετράγωνο της γεωπονικής. Αριθμό δε ξέρω αλλά είναι πολύ εύκολο να το βρεις.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Έχουν δηλαδή και φιλοξενία?

senda990
Νεοφερμένο μέλος
Έχουν φιλοξενεία, κλουβάκι, φαγητό και νερό.
Α! Τώρα μου είπε η μαμά μου ότι της είχαν πει πιο φτηνά για τη στείρωση.
moukelis
Επιφανές μέλος

senda990
Νεοφερμένο μέλος
, αλλά μετά από κάτι μέρες και ήταν όντως μια χαρα, αγκαλίτσα με μια μεγαλύτερη γάτα. Αλλά όταν ξαναπήγα δεν την πέτυχε πουθενά το μάτι μου.
Μάλλον κι ελπίζω κάποιος να την υιοθέτησε.Κι όμως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι!!
Έχω ακούσει κιόλλας περιγραφές.... άσε ας μην αναφέρω καλύτερα. 
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Σέβομαι το site γι΄ αυτό και δεν θα κακοχαρακτηρίσω αυτά τα "παιδιά" (ο Θεός να τα κάνει).Πάντως δεν ξέρω αν το έκαναν μπροστά μου τι θα έκανα!
Και ύστερα φταίει ο παιδοκτόνος...
CHRISTINA2008
Νεοφερμένο μέλος
καποτε γνωρισα καποιον που (κ καλα)για<<πλακα>> επαιρνε βελακια κ τα πεταγε στον ποπο των γατιων...
ποσο απανθρωπος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος;;;;;;;;;;:cry::cry::cry:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool